- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi pembekuvars30
N'olmuş n'olmuş! Yemmmmin ederim hiç bi şey anlamadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam da kıza ışık yaktığı, ilgilendiği için olmasın?Yari varsa neden hiç yüzyüze gelmediğini bana anlatıyor ve eğer yüzyüze hiç gelmediyseniz korona olmasa kızı görmeye gidermisin deyince gitmem niye diyor ben sordum baya ve Yanıtlar sevgiliyiz denen bi durumu içermiyor ben kızları anlamıyorum neden yemek gönderiyorsun
O zaman bu cümle evlilik düşünmeyen biri için değilsin sen demek değil mi?
ben erkek olsam direk diğer kızı seçerimşaka bi yana bu çocuk senle flört etse ne işi var diğer kızla muhabbette.adres vermede.birde sana anlatıyor.onun kalbindeki yerini sorgula
Kimse hoşlanmadığı öylesine konustugu birine adres vermez diğer kızdan beklenti içinde gizemli geldi demek ki![]()
Bence siz tek taraflı flört ediyorsunuz. Bu sağlıkçı arkadaşın sizden hoşlandığı falan yok![]()
Tüm bunları size anlatan, evinin adresini veren kişiyi sorgulayın önce.
O pek çok kişiyle flört ediyor bence adam sıkıntı
E bunu biliyorsaniz konu nerede?
Cok kisiyle flört eden bir adama başkasından yemek gelebilir cok normal
Bence bu adam herkese flörtöz davranıyorPeki bir soru siz bu kadar kendi hayatınızla ilgili görüştüğünüz birini niye sıradan birini anlatırsınız
Aman öylesine sıradan bir kız diye düşündüğü insana ne gönderecek diye merak etmesi sacma olur umurunda olmaması lazım. Kızla öylesine konusmuyor yemek gelince de hosuna gitmiş.Ne gönderecek diye merak etmiştir
Kiz flört ettiği, hoşlandığı adama yemek gondermiş. Bence yengeç burcu :))
Benim de alametifarika'mdir. Aynı sehirdeysem ya evinde yemek yaparim-ya evimde yapip götürürüm. Başka sehirdeyse yemek sepetinden siparis veririm, başka ülkedeyse Kapiyi çalip yemeği verecek insan bulurum internetten
Yani kızın neden yaptığı aşikar.
Bence siz de bir atağa geçin,düz düz hoslanmakla kalmayın. Yoksa kuzuyu kapacaklar yakında.
Gerçi şu da var. Şimdi siz de ataga geçerseniz adam 'harikayim, superim, maşallah bana. Tüm kizlar bana ölüyor' triplerine girecek,bir yeri kalkacak.
İkisinin arasından çekilin bence![]()