amin cnm inan perperişan durumdalar karısı kızıAllah ıslah etsin
hayır beklemek değil de cnm yediremiyor onların ekmeğine yağ sürmeyiBaska kadinla giden alkolik bir adamdan hala hayrmi bekliyor arkadasiniz..
depresyonda kendisi şu anda sağlıklı düşünemiyor.adama bile dedi ben güvenip kız çocuğumu senin gibi bi rezile bırakamam diyeKocası mı beş parasız, alkolik ve bir kadınla aldatıyor alanen?
Ve arkadaşınız ben bundan kızıma baba yapacağım diyor hala?
kesinlikle aynı fikirdeyim defalarca söyledimarkadasiniz kocasi icin ne yapmali bilmemde kendi icin birsey yapsin ve o adami bosasin...o adamdan bundan sonra koca falan olmaz, dedigi gibi pisman olsa ne olacakki unutabilecekmi arkadasin yasadiklarini...bosanma davasini acsin ve bosansinlar adamda metresiyle kendi pisliginde bogulsunlar....
aynen öyle baba olacak biri değilki zaten bugun bu sebepten olmasa yarın başka sebepten boşanma olacakAdam zaten çocuğunun rızkını alkole veren biri diyorsun bıraksın ne hali varsa görsün, arkadaşın nesini bekliyor bu adamın...
ailesi şehir dışında maddi durumlarıda kötüBu adamdan daha ne bekliyor ki arkadaşınız
herşey ortada değil mi zorlamanın alemi ney
aslına bakarsak ailesi arkasında hatta geçen geldiler toparlan gidiyoruz diyeAllah yardımcısı olsun. İnşallah ailesi arkasındadır kızın. Bu şerefsiz adamdan ne kadar çabuk kurtulursa o kadar karda bence.
ailesi şehir dışında maddi durumlarıda kötü
kızıda babaya çok aşırı düşkün
evet ben dedim gerekirse gel bizde kal annem bakar kıza dedim zaten torunu gibi seviyoBunların hiç biri mazeret değil ki böyle devam ederse daha çok üzülürler.
iyi kötü ailesine sığınsın ve çalışıp kendi ayaklarının üzerinde dursun.
evet ben dedim gerekirse gel bizde kal annem bakar kıza dedim zaten torunu gibi seviyo
Adam geri dönerse kucak açacak yanii..valla psikolojisi kaldıracaksa bize bişey demek düşmez. Ben asla güvenemezdim; midem de almazdı sanırım. İnşallah hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsunaslına bakarsak ailesi arkasında hatta geçen geldiler toparlan gidiyoruz diye
ama bi kalemde silmekte istemiyor.
çok teşekkür ederim cnm.o bizim canızımız aannemin kızı gibi benim kardeşimne iyi arkadaş mışsınız siz öyle Allah herkese nasip etsin,
kendi aileleri yanına almıyorken sizin yaptığınız teklif çok güzel.
yok cnm aslında açmıcak onları ayırıp terk edicek hatta evde ne varsa başına yıkıp gidicek.Adam geri dönerse kucak açacak yanii..valla psikolojisi kaldıracaksa bize bişey demek düşmez. Ben asla güvenemezdim; midem de almazdı sanırım. İnşallah hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun
ya işte bende ona şaştım öğrenci evleri basılırken iki tane resmi nikahlı ahlaksıza bişey yapamıyorlareskiden böyle durumda kadınlar kocasını bastırıdı polis doğru demiş ama sağolsunlar zinayı suç olmaktan çıkardılarşimdi kimkimle belli değil korkuları yok ne olacak böyleleri tıksalar içeri bidaha yapıyorlarmı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?