bir izliyim cnmbugün fox haberde bir aldatma haberi vardı onu izlet arkadaşına faydası olacaktır tahminimce ...
arşivde bulamadım haberihala o haberin şaşkınlığı içindeyim bende ... kadın hem eşi hem mahkeme tarafından üzülmüş bundan sonra yüzü güler inşallah ...
arşivde bulamadım haberi
Resmi nikahlı nasıl evli o kadınla ya?
Arkadaşınızla imam nikahlımı? evli
kadının kocasına söylense. adam ikisinide temizler. ohhh misss temiz iş olur.Sanırım kadın da başkası ile evli demek istedi.
İki taraf da ayrı ayrı evli...
kadının kocasına söylense. adam ikisinide temizler. ohhh misss temiz iş olur.
tabi böyleyse eger.
konu sahibi arkadaşın o adama bez baglasın aynı dilek agacı gibi. he düzelir düzelir.
karıcım kızım diye koşar gelir onlara...
yok tatlım yanlış anlamışsın kadın başka birisiyle evli yani ikiside evliResmi nikahlı nasıl evli o kadınla ya?
Arkadaşınızla imam nikahlımı? evli
Varsada ilgili bi koca olmasa gerekBenim de aklıma geldi ama kadın at koşturduğuna göre kocası ortalıkta değil sanırım.
Hala böyle bir adamdan (?) medet umulması, kocalık ve babalık beklenmesi çok saçma.
ben her zaman yanındayım bunu ortada sorunlar yokken dahi söylüyordum bir durum oldugu zaman al kızı gel diyeArkadaşınıza destek olunuz , aklını başına alsın.Hayattı daha kötüye gidebilir.
Kız arkadşının kafasını duvara sürtttt. aklın başına geldimi diye sor.yok tatlım yanlış anlamışsın kadın başka birisiyle evli yani ikiside evli
evet cnm doğru ikiside başka kişilerle evlimalesef artık polis bassın rezil olsun gibi bir durum olmuyor dediğiniz gibi ..çocuğa yazık kadına yazık içim acıdı ama o adamdan hala medet umulması saçma çocuk için bile olsa öyle bir adamdan babalık bekleyemezsin olmaz yaniikisi de evliler derken başka kimselerle değil mi ben yanlış mı anladım
kocası başka şehirde bide şöyle bi durum var kadın yabancı uyruklu belkide para karşılığı vatandaş olmak için evlenmişte olabilir sonuçta kadın gece aleminde çalışıyor hangi düzgün eş buna müsade ederkadının kocasına söylense. adam ikisinide temizler. ohhh misss temiz iş olur.
tabi böyleyse eger.
konu sahibi arkadaşın o adama bez baglasın aynı dilek agacı gibi. he düzelir düzelir.
karıcım kızım diye koşar gelir onlara...
zina şu dünyada yapılan en korkunç şey benceevet cnm doğru ikiside başka kişilerle evli
Kız arkadşının kafasını duvara sürtttt. aklın başına geldimi diye sor.
Hayır derse biraz daha devam et sürmeye
ya tabiki kimse etmez.kocası başka şehirde bide şöyle bi durum var kadın yabancı uyruklu belkide para karşılığı vatandaş olmak için evlenmişte olabilir sonuçta kadın gece aleminde çalışıyor hangi düzgün eş buna müsade eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?