evini terkeden ahlaksız koca

Arkadaşınıza destek olunuz , aklını başına alsın.Hayattı daha kötüye gidebilir.

Resmi nikahlı nasıl evli o kadınla ya?
Arkadaşınızla imam nikahlımı? evli

malesef artık polis bassın rezil olsun gibi bir durum olmuyor dediğiniz gibi ..çocuğa yazık kadına yazık içim acıdı ama o adamdan hala medet umulması saçma çocuk için bile olsa öyle bir adamdan babalık bekleyemezsin olmaz yani ikisi de evliler derken başka kimselerle değil mi ben yanlış mı anladım

Sanırım kadın da başkası ile evli demek istedi.
İki taraf da ayrı ayrı evli...
kadının kocasına söylense. adam ikisinide temizler. ohhh misss temiz iş olur.
tabi böyleyse eger.

konu sahibi arkadaşın o adama bez baglasın aynı dilek agacı gibi. he düzelir düzelir.
karıcım kızım diye koşar gelir onlara...

Benim de aklıma geldi ama kadın at koşturduğuna göre kocası ortalıkta değil sanırım.
Hala böyle bir adamdan (?) medet umulması, kocalık ve babalık beklenmesi çok saçma.

Benim de aklıma geldi ama kadın at koşturduğuna göre kocası ortalıkta değil sanırım.
Hala böyle bir adamdan (?) medet umulması, kocalık ve babalık beklenmesi çok saçma.
Varsada ilgili bi koca olmasa gerek
Fazlasıyla sacma. Adam kadına ev bile açmış.At koşturuyolar ortalıkalrda.
Eeee bu adam o kadına ev actıysa kadın nasıl evliki o halde

Arkadaşınıza destek olunuz , aklını başına alsın.Hayattı daha kötüye gidebilir.
ben her zaman yanındayım bunu ortada sorunlar yokken dahi söylüyordum bir durum oldugu zaman al kızı gel diye

evet cnm doğru ikiside başka kişilerle evli

kocası başka şehirde bide şöyle bi durum var kadın yabancı uyruklu belkide para karşılığı vatandaş olmak için evlenmişte olabilir sonuçta kadın gece aleminde çalışıyor hangi düzgün eş buna müsade eder

Aldatılmak çok ağır, aldatılmaya rağmen ayrılmamak daha ağır...

Boşansın, iş bulsun, çalışsın. Böyle bir adamdan kızına baba olmasını beklemek büyük bir saçmalık

ya tabiki kimse etmez.
ama umursamaz ilgilenmez erkeklerde mevcut.
eşleri adamın arkasından neler yapıyor

arkadaşınız neden boşanmak istemiyor.Neden bu adamıhala eve gelmesini bekliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…