evini terkeden ahlaksız koca

Varsada ilgili bi koca olmasa gerek
Fazlasıyla sacma. Adam kadına ev bile açmış.At koşturuyolar ortalıkalrda.
Eeee bu adam o kadına ev actıysa kadın nasıl evliki o halde
cnm kocası bursada biz başka şehirdeyiz bide o ahlaksızın iki çocuğu var öylede rezil bi kadın

zina şu dünyada yapılan en korkunç şey bence bence arkadaşınız kadının eşini bu durumdan haberdar etsin haberi yoktur sanırım bu durumdan
eşine ulaşmaya çalışıyoruz cnm ama ne ismini ne soyismini bilmiyoruz face ten iz sürüyoruz

cnm kocası bursada biz başka şehirdeyiz bide o ahlaksızın iki çocuğu var öylede rezil bi kadın

eşine ulaşmaya çalışıyoruz cnm ama ne ismini ne soyismini bilmiyoruz face ten iz sürüyoruz
pislik ya inşallah bulursunuz da gününü görür canım

kadın rezil. adamda pek dogru biri degil...
ikiside pisliğin teki.
arkadaşınız kızı için böyle bi adamdan boşanmalı.
büyüyünce anne iyiki boşanmışın bu rezil adamdan dicektir...susup kalmamışın. boyun egmemişin dicek.

Aldatılmak çok ağır, aldatılmaya rağmen ayrılmamak daha ağır...

Boşansın, iş bulsun, çalışsın. Böyle bir adamdan kızına baba olmasını beklemek büyük bir saçmalık
kesinlikle haklısın cnm çok onur kırıcı bir durum

ya tabiki kimse etmez.
ama umursamaz ilgilenmez erkeklerde mevcut.
eşleri adamın arkasından neler yapıyor

arkadaşınız neden boşanmak istemiyor.Neden bu adamıhala eve gelmesini bekliyor?
cnm çaresiz hissediyor nereye gidicem diyor ailesi yanında ben yanındayım anlamıyor
sanırım hala kabullenemedi

kesinlikle haklısın cnm çok onur kırıcı bir durum

cnm çaresiz hissediyor nereye gidicem diyor ailesi yanında ben yanındayım anlamıyor
sanırım hala kabullenemedi
klasik kadın sacmalıklarından başka bişey değil...
bırak o zaman ne hali varsa görsün...

evet cnm ukraynalı :) ama öyle çıtı pıtı çıtır ruslardanda değil 40 yaşında balık etli bi rus
kızına kıyamadığı için ayrılmıyor arkadaşınız ama bence böyle bi adamla evli kalmak sanırım çocuğa dahada haksızlık, kaldıki adamı nerden tutsanız orası elinizde kalıyor, bu kadını bıraksa başka birini bulur böylesi

Ne duruyor savcılığa gitsin suç duyurunda bulunsun.
Aslında çocuğuna kıyamamanın yanında, terk edilme ve nikahını başka bir kadına kaptırmama psikolojisiyle hareket ediyor şimdi. Daha olayın şokunda.
Geri dönecek herşey düzelecek sanıyor arkadaşınız. Oysaki geri döndüğunde sadece o an için tatmin olacak sonraki hayatı hep kabus olacak. Unutmayacak unutmadığı için hep kavgalar olacak ve duygusal ruhsal çokuntu yaşayacak yine arkadaşınız ve o masum yavru.
Allah yardımcısı olsun, çok uzucu. Bir an önce toparlanıp ayrılması gerekiyor.

Ben kolay kolay bosan diyen biri degilim ama bosansin cocugu da ona gostermesin. Mahkemede ispatlasin baska bi kadinla beraber oldugunu ayni evde yasadiklarini ve kocasinin alkologin teki oldugunu adam kizinin yuzunu dahi goremesin. O kisiden ne koca ne baba olur. Hele bi yaslansin o zaman basini duvarlara vurcak ben naptim diye bunu diycegi gunler de gelicek. Surunsun kopek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…