evini terkeden ahlaksız koca

her satırında o kadar çok haklısınki cnm
böylelerine göz yummak ekmeklerine yağ sürmek resmen

Arkadaşınız eşiyle kendi aralarındaki bazı çatışmalardan dolayı boşanacak duruma gelselerdi, duruma göre biz de derdik ki "bu adam sana koca olamadı belki ama çocuğuna iyi bir baba olabilir, ikinci bir şans vermeyi deneyebilirsin"

Ama adam rezilin tekiymiş, hiçbir çocuğun öyle bir babaya ihtiyacı yok. Adam zaten parasını şunla bunla yiyormuş, kızına terbiye vermesi, doğruyu yanlışı öğretmesi de söz konusu değil. O zaman bu "ben aslında çocuğum için boşanmıyorum" lafı gereksiz olmuyor mu, kendisinden ne çeşit bir babalık yapmasını bekliyor arkadaşınız?

Arkadaşınızın asıl çocuğu için boşanması lazım. Kendisine destek olmaya çalışanlar varken, hele de kızını annenize emanet edip çalışma durumu varken boşanmaya yanaşmaması büyük hata olur. Bundan en fazla zarar gören de bence o çocuk olur.

kesinlikle haklısınız bu yorumlarınız bizim için çok değerli çünki hepsini tektek okutup ne kadar yanlış bir yolda olduğunu anlamasına yardımcı olacak

peki o iki ahlaksız için neler yapılabilir kızlar fikri olan varmı

kesinlikle haklısınız bu yorumlarınız bizim için çok değerli çünki hepsini tektek okutup ne kadar yanlış bir yolda olduğunu anlamasına yardımcı olacak

Kurulu düzenini bozmak arkadaşınıza zor geliyor olabilir, bu çok normaldir ama bu gidişe de bir yerde dur demesi lazım.

Benim annem babam boşandıklarında da ben 3.5-4 yaşlarında falandım. Çok küçük bir yaş ama inanın somut bir tartışma olmasa bile evdeki gerilimi hissedebiliyorlar, ben kefilim buna. Evdeki durumları bilmiyorum ama aynı çatı altında olsalar o adamla sağlıklı bir aile hayatı yaşanamayacağına göre olan yine çocuğun ruh sağlığına olacak. Ha, adam o kadınla kalacaksa da zaten evli kalmanın manası ne, ilişkilerini ispatlayıp tazminatını alarak boşansın arkadaşınız.

Çocuk babasına düşkünmüş, ben de düşkündüm, ne oldu... İyi ki diyorum, iyi ki boşanmışlar, annemin ezildiğini görerek büyümek istemezdim.

Kocasının başkasına ev tuttuğunu başka kadınla ilişkisi olduğunu kanıtlamalı. Acaba sözleşme kimin üstündedir. Sonra kadına da dava açmalı. Manevi tazminat istemeli. Madem kadın onu arıyormuş mesaj çeksin o da. Kocamın peşini bırak falan dese sonra teli açmasa o rezil kadın da mesaj yazar .böylelikle ordan da gelir kanıt. Ne bileyim avukat tutup çalıştığı yerdeki kamera kayıtlarını isterebilir mahkemede. Ordan da bişi çıkar. Ama en önemli mesele o evde ikisinin yaşadığını kanıtlamalı. Ee biliyormuş evi. Ben olsam yöneticiyle konuşabilirdim. Hen belki şagit olurlar. Ya da artık her apartmanda kamera var içte dışta. Ordan da giriş çıkışlara bakılabilir. Bunları bi avukatla konuşsun tabii

Yaşadıkları yeri az çok biliyorsunuz, diğer kadın da arkadaşınızı arayacak kadar azıtmış. O zaman ilişkilerini ispatlamak çok kolay. İş avukata doğru atacağınız bir adıma kalıyor.

Arkadaşınız hem eşine,hem de o kadına tazminat davası açabilir,internette bir sürü haber var,eşlerini aldatan adamlara hem de aldattıkları kadına tazminat açıp kazananlar var.

aynen cnm bende boşandığımda oğlum 2 yaşındaydı ama hala babası olacak o karaktersizden nefret ediyor
mesajlar duruyor ama delil sayılırmı bilmiyorum
sözleşme kamera olduğunu filan zannetmiyorum binada öyle bi yer değil yani ama işyerinde kamera var varda işyeri orası ilişkileri nasıl kanıtlancak bi şekilde personel derler çıkarlar işin içinden diye düşünüyorum
bide o kadar karaktersiz bunlara çanak tutan işverenleri varki anlatamam

Yaşadıkları yeri az çok biliyorsunuz, diğer kadın da arkadaşınızı arayacak kadar azıtmış. O zaman ilişkilerini ispatlamak çok kolay. İş avukata doğru atacağınız bir adıma kalıyor.
evet şimdi tek yapmamız gereken arkadaşımı bu adıma ikna edebilmekte
Arkadaşınız hem eşine,hem de o kadına tazminat davası açabilir,internette bir sürü haber var,eşlerini aldatan adamlara hem de aldattıkları kadına tazminat açıp kazananlar var.
kesinlikle doğru bunu bende söyledim, yuvasını yıktığı için kadına tazminat açabildiğini.

Arkadaşının maddi durumu nasıl,avukat tutabilir mi,yada bir avukatla anlaşabilir,elinizde ispat varsa zaten tazminatı kazanırsınız,eğer avukatı maddi olarak karşılayamazsa,avukata şunuda diyebilir kazanacağım tazminatın bir kısmını siz alabilirsiniz diye öneride verebilir.

durumu sıfır hiç yok ama adli yardım talep edilebiliyor dava bı ıkı ay geç açılıyor ama sonuçta açılıyor

Avukat bulun sorun hem kadına attığı mesajlar delil sayılır bence. Kadın evli olduğunu bilmiyorum der çıkar işin içinden mesajlar önemli

Aramasin sormasin. .
Iletisimi kesip savciliga versin bisey demeden
Tazminat davaasi acsin
Vakit kaybetmeden o kalkmis biyerine tekmeyi vursunn. ..
Ayy cok sinirlendimmmmm

Avukat bulun sorun hem kadına attığı mesajlar delil sayılır bence. Kadın evli olduğunu bilmiyorum der çıkar işin içinden mesajlar önemli
aynen cnm bunu ona tkrr hatırlatıcam

Aramasin sormasin. .
Iletisimi kesip savciliga versin bisey demeden
Tazminat davaasi acsin
evet ben dedim telefonlarına dahi cvp verme patronlarıyla bile hiçbişeklidm iletişime geçme dedim

Mesajları silmeyin delil olur.
haklısın cnm

adam aldatmasa bile, oyle bir herifle napicak ki arkadasin.
Adam alkolik, eve para getirmeyen biri.
Kizi ilerde babasinin bu durumdan dolayi cok zorluk yasar.
Etkilenmemesi mumkun olmaz.
En iyisi oyle birini yavrunun hayatindan uzaklastirmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…