evini terkeden ahlaksız koca

Kesinlikle Iletisimi kesmeli. .
Arkadasinizdan bisey duymadigi zaman merak edicek, hep gordugu ilgi birden kesilince dusunmeye baslicak. ..
Tamam ayrilalim desin pek bisey soykemesin. ..mutlu oldugunu normal hayatina devam ettigini gostermeli. ..

arkadasiniz aglayip uzuldukce adam daha cok uzaklasicak

bu erkeklerin uçkur sevdası korkarım onları cehenneme gçtürecek.

Çok zor durum allah yardımcısı olsun boşalması en hayirlisi

Allahından bulsun pis herif...

Böyle adama hiç bir şey yapmam
Evladımı alır yok olurum, tozunu bile göstermem şerefsize
Polis bassa ne olur, parasız heriften tazminat istesen ne olur, kadına dava açsan ne olur boş bunlar
Arkadaşına söyle ; geç kalmadan kursun hayatını, kendini de evladını da kurtarsın
Sokmasın eve o şerefsizi
Bu gibi durumlarda duygusal davranmaktan sıyrılmalı; onurunu korumalı insan
Çocuk mutlak sever babasını ama babasız yaşanıyor, inan bir şey olmuyor, biz dört kardeş babasız büyüdük, hayatta en büyük yokluk anasızlıktır. Daha da kötüsü onurunu çiğnetmiş, ezilmiş bir anadır. Silkelenip kendine gelsin ayakta durmanın yolunu arasın, çirkefe bulanmanın değil

en doğru olanı o iki ahlaksızı baş başa bırakmak ancak arkadaşınız bence kocası dönerse kabul edecek bu çok açık.o yüzden boşansın çünkü üzerine bir metin yazıp parmaklarımı yoramıycam.

eğer eşi geri dönsün istiyorsa sanki bu olanlar umrunda değilmiş o da bu evliliği istemiyormuş gibi davransın.sonuçta o kadın da evli yani sonları yok.yalvardıkça,bekledikçe adamın totosu uzaya varacak.

adam hem karnım doysun hem pastam dursun istiyo
bende aynısını sana yapsam ne yapardın demiş ana avrat küfür etmiş seni öldürürüm demiş

Kesin affeder bu hatun..
inşallah etmez

bu erkeklerin uçkur sevdası korkarım onları cehenneme gçtürecek.
o kesinde dilerim bu dünyayı cehennemi yaşarlar

Allahından bulsun pis herif...
amin cnm

özellikle senin yazdıklarını okutcam cnm çok doğru cümleler bunlar

adam haftada bır yada ıkı eve gelıyo gun içinde dediğin gibi çok soğuk davranıyo arkadaşım yok gibi davranıyo
oda ne yapacağını şaşırdı ben diyorum topla eşyalarını çık git
başkası diyo git polisle bas rezil et onları
birbaşkası diyo hiç bişey olmamış gibi davran dönicek
kızda şaşırdı ne yapacağını

bide bnm akıllı arkadaşım mesajları silmiş
tekrar o ahlaksız kadının mesaj atması için ne yapması gerek delil için

Kusura bakmayin ama arkadasiniz gibi kadinlar oldugu sürece adamlar aldatir... Daha ne olmasini bekliyor? Aslinda mesele erkeklerin uckuruna düskün olmalari degil, istediklerini yapip geri geldiklerinde kaldiklari yerden devam edeceklerini bilmekte! Henuz aldatmayanlarda bundan cesaret aliyor x aldatti affedildi y aldatti affedildi z aldatti affedildi heee bendede sorun olmaz! Yani korku yok! Kadinlarimiz ama cocugum diye tutturup aldatilmayi affetmeseler, erkekler bukadar kolay aldatamaz! Arkadasiniz kendisine bi avukat bulacak, arayip sormayacak, zaten ben seni artik kabul etmem diycek, ici kan aglasada dik duracak... Ayibi yapan onlar, güzel yuvasini bozan adam, evladini bile düsünmeyen bi Baba, eeee daha nesini affedecek? Ama banada öyle geliyor ki, adam zevkini alacak, sonra gelip iki özür dileyecek ki zaten ayak yapiyor pismanmis ya nasil pismansa artik ve arkadasinizda cocugum deyip af edecek...

bide bnm akıllı arkadaşım mesajları silmiş
tekrar o ahlaksız kadının mesaj atması için ne yapması gerek delil için
Eğer boşanmak için mahkemeye verirse,mahkeme telefon şirketinden ister bütün dökümü,SMS içeriklerini telefon görüşmelerini falan,ama arkadaşınıza kızdım neden siliyor dursun mesaj boşanmak istemiyor mu yoksa?

dilerim bahsettiğin gibi olmaz gerçi%90 böyle oluyor haklısın sende
bi ara bende karışmıyım elimi ayağımı çekeyim dedim olaydan
çünkü kocası ne olsa benden biliyo
uzun süre arkadaşımdanda ses seda çıkmayınca barıştılar zannettim sevindim
sonra bi aradım adam hepten evi terk etmiş hiç gelmiyomuş

bilmiyorumki neden sildiğini bide telefon faturalı değil yine çıkar dimi

bilmiyorumki neden sildiğini bide telefon faturalı değil yine çıkar dimi
Çıkar diye biliyorum ama aklıma gelen arkadaşınız boşanmak istemeyecek gibime geliyor,siz de fazla karışmayın sonra kabak sizin başınızda patlar.

Valla bosasin totosuna tekmeyi bassin. Ayrica o iki ahlaksiza da dava acsin. Bir yuvayla oynamak bu kadar kolay olmamali.

Ayrica adam geri donse arkadasinizin midesi alacak mi?

Bence kacsin uzaklaşsin bu ne ya rezillik ten başka bişey değil bosansin bitmiş zaten hersey o adama allah kokusu yok hanımın .dan korkmaya n allahtan korkmuyordur

bugün fox haberde bir aldatma haberi vardı onu izlet arkadaşına faydası olacaktır tahminimce ...

Arkadaşın bir an önce davayı açıp kendi hayatına yön versin. Zaman kaybetmeye bile değmez. Mahkemenin tahsis edeceği avukat yönlendirir.

bugün fox haberde bir aldatma haberi vardı onu izlet arkadaşına faydası olacaktır tahminimce ...

Tam o haberden bahsedecektim ben de.

Çok özverili ve fedakâr! kadınlarımız hep yuvam kurtulsun, çocuğum için, dedikodu olur diye diye aldatanı affede durun.
Hakim erkeği ve öteki kadını değil aldatılan ve bir defa affeden kadını cezalandırdı tazminat talebini kabul etmedi. Ve bu kararı yargıtay da onadı.

Benim fikrim tabi ki hiç şans verilmeyip affedilmemesi yönünde ama kadının zarar gördüğü için dava açıp hak kazanamaması büyük adaletsizlik.

hala o haberin şaşkınlığı içindeyim bende ... kadın hem eşi hem mahkeme tarafından üzülmüş bundan sonra yüzü güler inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…