- 31 Aralık 2014
- 159
- 79
- 38
Çok zor durum allah yardımcısı olsun boşalması en hayirlisiKızlar merhaba nasıl başlıcam bilemiyorum
Benim 15 yıllık kızkardeşim dediğim bir arkadaşım var.
4 yıllık bir evliliği var 3 yaşında dünya tatlısıda kızları var.
Fakat ne yazıkkı evliliklerin büyük bölümünde olduğu gibi ihanete uğradı.
Ve işin kötü tarafı evi terk etti, özetle durumu anlatayım;
Arkadaşımın kocası canlı müzik yapan bi yerde çalışıyor,
garsonluk yapıyor orda, ve orda çalışan yabancı uyruklu bir kadınla yasak ilişkileri başladı 2 ay önce .önceleri ne kadar şüphelensekte toz konduramıyorduk.
yapmaz zannediyorduk fakat 2 gün üst üste evine gelmeyince herşey ayyuka çıktı.
Ve ipin ucu kaçtı.Adam baştan inkar etti ama yalanları birbir ispatlı bi şekilde ortaya çıktı.
E hal böyle oluncada işi yüzsüzlüğe vurup o rezil kadına ev tuttu ve evini terk etti.
Eve sadece 3- 4 günde bir 3 kuruş para bırakmaya geliyor.
Cnm yavrum kızı hergece baba baba diye defalarca sıçrayarak yatağından uyanıyor.
Dün bende kaldılar bizzat şahit oldum bu duruma.
Adam telefonlara cvp vermiyor öteki rezil kadın arıyor arkadaşımı her türlü hakaretler ediyor.
Adamın annesi üzüntüden yataklara düştü bir kere gidip ziyaret etmedi.
Adam hep pişmanım diyor ama pişmanlığını belirten en ufak bi geri adım yok.
Pişmanım ama o kadınla beraberim yani.Bu arada adam kelimesi içinse özür dilerim.
Yani böyle rezil bir durum yaşıyoruz.Kaldıkları evi biliyoruz fakat malesef katını bilemiyoruz.
Ben defalarca boşanmasının onun için daha sağlıklı olacağını, bundan daha kötü bir durumda olmayacağını,hatta zamanla herşeyin çok daha güzel
olacağını anlatmama rağmen arkadaşım cesaret edemiyor. Kızına kıyamıyor çok çaresiz.
Nasıl bir yol izlememiz lazım?Evi polislerle bastırayım rezil olsunlar dedi.
Polisi aradı polis eskidendei o artık bişey yapamayız savcılığa gitmeniz gerek demiş.
Bu ara iki ahlaksızda resmi nikahlı evli.Ayrıca adam beş parasız alkoliğinde teki,günlük aldığı parayı alkole yatıran biri,bizim şüphemiz kadının ona para yedirmesi yada başka bi maddeye alıştırması.
adam hem karnım doysun hem pastam dursun istiyoKesinlikle Iletisimi kesmeli. .
Arkadasinizdan bisey duymadigi zaman merak edicek, hep gordugu ilgi birden kesilince dusunmeye baslicak. ..
Tamam ayrilalim desin pek bisey soykemesin. ..mutlu oldugunu normal hayatina devam ettigini gostermeli. ..
arkadasiniz aglayip uzuldukce adam daha cok uzaklasicak
inşallah etmezKesin affeder bu hatun..
o kesinde dilerim bu dünyayı cehennemi yaşarlarbu erkeklerin uçkur sevdası korkarım onları cehenneme gçtürecek.
amin cnmAllahından bulsun pis herif...
özellikle senin yazdıklarını okutcam cnm çok doğru cümleler bunlarBöyle adama hiç bir şey yapmam
Evladımı alır yok olurum, tozunu bile göstermem şerefsize
Polis bassa ne olur, parasız heriften tazminat istesen ne olur, kadına dava açsan ne olur boş bunlar
Arkadaşına söyle ; geç kalmadan kursun hayatını, kendini de evladını da kurtarsın
Sokmasın eve o şerefsizi
Bu gibi durumlarda duygusal davranmaktan sıyrılmalı; onurunu korumalı insan
Çocuk mutlak sever babasını ama babasız yaşanıyor, inan bir şey olmuyor, biz dört kardeş babasız büyüdük, hayatta en büyük yokluk anasızlıktır. Daha da kötüsü onurunu çiğnetmiş, ezilmiş bir anadır. Silkelenip kendine gelsin ayakta durmanın yolunu arasın, çirkefe bulanmanın değil
adam haftada bır yada ıkı eve gelıyo gun içinde dediğin gibi çok soğuk davranıyo arkadaşım yok gibi davranıyoen doğru olanı o iki ahlaksızı baş başa bırakmak ancak arkadaşınız bence kocası dönerse kabul edecek bu çok açık.o yüzden boşansın çünkü üzerine bir metin yazıp parmaklarımı yoramıycam.
eğer eşi geri dönsün istiyorsa sanki bu olanlar umrunda değilmiş o da bu evliliği istemiyormuş gibi davransın.sonuçta o kadın da evli yani sonları yok.yalvardıkça,bekledikçe adamın totosu uzaya varacak.
Eğer boşanmak için mahkemeye verirse,mahkeme telefon şirketinden ister bütün dökümü,SMS içeriklerini telefon görüşmelerini falan,ama arkadaşınıza kızdım neden siliyor dursun mesaj boşanmak istemiyor mu yoksa?bide bnm akıllı arkadaşım mesajları silmiş
tekrar o ahlaksız kadının mesaj atması için ne yapması gerek delil için
dilerim bahsettiğin gibi olmaz gerçi%90 böyle oluyor haklısın sendeKusura bakmayin ama arkadasiniz gibi kadinlar oldugu sürece adamlar aldatir... Daha ne olmasini bekliyor? Aslinda mesele erkeklerin uckuruna düskün olmalari degil, istediklerini yapip geri geldiklerinde kaldiklari yerden devam edeceklerini bilmekte! Henuz aldatmayanlarda bundan cesaret aliyor x aldatti affedildi y aldatti affedildi z aldatti affedildi heee bendede sorun olmaz! Yani korku yok! Kadinlarimiz ama cocugum diye tutturup aldatilmayi affetmeseler, erkekler bukadar kolay aldatamaz! Arkadasiniz kendisine bi avukat bulacak, arayip sormayacak, zaten ben seni artik kabul etmem diycek, ici kan aglasada dik duracak... Ayibi yapan onlar, güzel yuvasini bozan adam, evladini bile düsünmeyen bi Baba, eeee daha nesini affedecek? Ama banada öyle geliyor ki, adam zevkini alacak, sonra gelip iki özür dileyecek ki zaten ayak yapiyor pismanmis ya nasil pismansa artik ve arkadasinizda cocugum deyip af edecek...
bilmiyorumki neden sildiğini bide telefon faturalı değil yine çıkar dimiEğer boşanmak için mahkemeye verirse,mahkeme telefon şirketinden ister bütün dökümü,SMS içeriklerini telefon görüşmelerini falan,ama arkadaşınıza kızdım neden siliyor dursun mesaj boşanmak istemiyor mu yoksa?
Çıkar diye biliyorum ama aklıma gelen arkadaşınız boşanmak istemeyecek gibime geliyor,siz de fazla karışmayın sonra kabak sizin başınızda patlar.bilmiyorumki neden sildiğini bide telefon faturalı değil yine çıkar dimi
Kızlar merhaba nasıl başlıcam bilemiyorum
Benim 15 yıllık kızkardeşim dediğim bir arkadaşım var.
4 yıllık bir evliliği var 3 yaşında dünya tatlısıda kızları var.
Fakat ne yazıkkı evliliklerin büyük bölümünde olduğu gibi ihanete uğradı.
Ve işin kötü tarafı evi terk etti, özetle durumu anlatayım;
Arkadaşımın kocası canlı müzik yapan bi yerde çalışıyor,
garsonluk yapıyor orda, ve orda çalışan yabancı uyruklu bir kadınla yasak ilişkileri başladı 2 ay önce .önceleri ne kadar şüphelensekte toz konduramıyorduk.
yapmaz zannediyorduk fakat 2 gün üst üste evine gelmeyince herşey ayyuka çıktı.
Ve ipin ucu kaçtı.Adam baştan inkar etti ama yalanları birbir ispatlı bi şekilde ortaya çıktı.
E hal böyle oluncada işi yüzsüzlüğe vurup o rezil kadına ev tuttu ve evini terk etti.
Eve sadece 3- 4 günde bir 3 kuruş para bırakmaya geliyor.
Cnm yavrum kızı hergece baba baba diye defalarca sıçrayarak yatağından uyanıyor.
Dün bende kaldılar bizzat şahit oldum bu duruma.
Adam telefonlara cvp vermiyor öteki rezil kadın arıyor arkadaşımı her türlü hakaretler ediyor.
Adamın annesi üzüntüden yataklara düştü bir kere gidip ziyaret etmedi.
Adam hep pişmanım diyor ama pişmanlığını belirten en ufak bi geri adım yok.
Pişmanım ama o kadınla beraberim yani.Bu arada adam kelimesi içinse özür dilerim.
Yani böyle rezil bir durum yaşıyoruz.Kaldıkları evi biliyoruz fakat malesef katını bilemiyoruz.
Ben defalarca boşanmasının onun için daha sağlıklı olacağını, bundan daha kötü bir durumda olmayacağını,hatta zamanla herşeyin çok daha güzel
olacağını anlatmama rağmen arkadaşım cesaret edemiyor. Kızına kıyamıyor çok çaresiz.
Nasıl bir yol izlememiz lazım?Evi polislerle bastırayım rezil olsunlar dedi.
Polisi aradı polis eskidendei o artık bişey yapamayız savcılığa gitmeniz gerek demiş.
Bu ara iki ahlaksızda resmi nikahlı evli.Ayrıca adam beş parasız alkoliğinde teki,günlük aldığı parayı alkole yatıran biri,bizim şüphemiz kadının ona para yedirmesi yada başka bi maddeye alıştırması.
bugün fox haberde bir aldatma haberi vardı onu izlet arkadaşına faydası olacaktır tahminimce ...
Arkadaşın bir an önce davayı açıp kendi hayatına yön versin. Zaman kaybetmeye bile değmez. Mahkemenin tahsis edeceği avukat yönlendirir.
Tam o haberden bahsedecektim ben de.
Çok özverili ve fedakâr! kadınlarımız hep yuvam kurtulsun, çocuğum için, dedikodu olur diye diye aldatanı affede durun.
Hakim erkeği ve öteki kadını değil aldatılan ve bir defa affeden kadını cezalandırdı tazminat talebini kabul etmedi. Ve bu kararı yargıtay da onadı.
Benim fikrim tabi ki hiç şans verilmeyip affedilmemesi yönünde ama kadının zarar gördüğü için dava açıp hak kazanamaması büyük adaletsizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?