Ben ayakkabıları esimin eski dolabı var onun icine koyuyorum benim de pek cantam yok 2 3 tane falan onlarda gardolabimin icindeKızlar benim en büyük sorunum bu.zaten ayakkabı ve çanta takıntım var ve bu yüzden normal miktarda yok(2-3 tane falan yani)ama koyacak yer bulamıyorum bunları.özellikle siz ayakkabılarınızı nasıl saklıyorsunuz?ben kutularını atmıyorum onların içinde muhafaza ediyorum.kutularını da koyacak yer bulamıyorum
Ayakkabı kutuları cok yer kapliyor maalesefKızlar benim en büyük sorunum bu.zaten ayakkabı ve çanta takıntım var ve bu yüzden normal miktarda yok(2-3 tane falan yani)ama koyacak yer bulamıyorum bunları.özellikle siz ayakkabılarınızı nasıl saklıyorsunuz?ben kutularını atmıyorum onların içinde muhafaza ediyorum.kutularını da koyacak yer bulamıyorum
aynen öyle,ama diğer türlü de mutlaka başlarına bir şey geliyor.çok titizim bu konuda rahatsız oluyorum kutularda tutmazsam.bir ben bir ayakkabıyı çok uzun süre kullanırım,6 yıldır kullandığım sapasağlam ayakkabım da vardır mesela.titiz baktığım için.bir ara şu şeffaf kutulardan alayım dedim ama çok pahalı onlar da :/Ayakkabı kutuları cok yer kapliyor maalesef
Aynen benim de öyle 5 6 senelik ayakkabılarım var bugün bir markette gördüm ayakkabi kutusu fiyatina bakmadm amaaynen öyle,ama diğer türlü de mutlaka başlarına bir şey geliyor.çok titizim bu konuda rahatsız oluyorum kutularda tutmazsam.bir ben bir ayakkabıyı çok uzun süre kullanırım,6 yıldır kullandığım sapasağlam ayakkabım da vardır mesela.titiz baktığım için.bir ara şu şeffaf kutulardan alayım dedim ama çok pahalı onlar da :/
Bazanız falan yok mu bugun bir markette gördüm kutulardan kück 4.50 ;büyük 5.50aynen öyle,ama diğer türlü de mutlaka başlarına bir şey geliyor.çok titizim bu konuda rahatsız oluyorum kutularda tutmazsam.bir ben bir ayakkabıyı çok uzun süre kullanırım,6 yıldır kullandığım sapasağlam ayakkabım da vardır mesela.titiz baktığım için.bir ara şu şeffaf kutulardan alayım dedim ama çok pahalı onlar da :/
canım bazaların altı hep dolu ya. o dediklerin çok dandik oluyor aldım elimde kaldı bir açıp kapamaya.iyileri de 15 tl falan,ayakkabım çok hangi birine alayım :/ kendi kutularında tutuyorum ama onların da yeri yok maalesef.Bazanız falan yok mu bugun bir markette gördüm kutulardan kück 4.50 ;büyük 5.50
Dolabınızın üstüne koysanız bossa tabicanım bazaların altı hep dolu ya. o dediklerin çok dandik oluyor aldım elimde kaldı bir açıp kapamaya.iyileri de 15 tl falan,ayakkabım çok hangi birine alayım :/ kendi kutularında tutuyorum ama onların da yeri yok maalesef.
aynen öyle yaptım,bayağı kötü duruyorDolabınızın üstüne koysanız bossa tabi
Kaç ayakkabınız vardır peki yaklaşık? benim ikisi ayakkabılıkta diğerleri kutularda.Ne güzel kileriniz varmış ya çok şanslısınızBenmde fortmantoda .bide ayakkabi kutularnda olanlar akvaryum dolabinn icinde yarisi yarisida bahcenin icndeki kilerdeki dolaplrda
Çok değil ya en son saydgmda 30 vardı:) aynn kilerimde herşey cok iyi oluyo . Senin kac taneKaç ayakkabınız vardır peki yaklaşık? benim ikisi ayakkabılıkta diğerleri kutularda.Ne güzel kileriniz varmış ya çok şanslısınız
Benim de sanırım 45 falandı en son,çok olması iyi de işte bizim öyle kiler falan da yok odamın ortasında çok kötü duruyorlar,boyunları bükükÇok değil ya en son saydgmda 30 vardı:) aynn kilerimde herşey cok iyi oluyo . Senin kac tane
Iyimiş :) kac yasindasn cnm calsymsn okuyomsnBenim de sanırım 45 falandı en son,çok olması iyi de işte bizim öyle kiler falan da yok odamın ortasında çok kötü duruyorlar,boyunları bükük
Hem okuyorum hem çalışıyorum canım,bir de başarı bursum var hepsi böyle ayakkabıya çantaya gidiyor işte,takıntıIyimiş :) kac yasindasn cnm calsymsn okuyomsn
Benim esimin 3 kapılı dolabı vardı eski onun icine koyuyorm benaynen öyle yaptım,bayağı kötü duruyorsiz n'apıyorsunuz? benim bazıları yerde kare şeklinde hurçlar var ya bir kısmı onun içinde bir kısmıda yukarılarda tepelerde.
Bazanın altına koymayı ben de düşündüm ama benim ayakkabılarım pek öyle özel günlük değil,öğrenci olduğum için ya spor ayakkabı ya da oxford tarz ayakkabılar falan.ve hepsini de kullanıyorum neredeyse kıyafetime göre.bazayı her gün kaldır indir zor olmaz mı?gerçi tepelerden almak da zor oluyor.keşke geniş bir evim olsaydı da rahatça bir dolap yatırsaydım ya.Ben ayakkabılarımı yatak bazamın altına koyuyorum kutularıyla, orası boş ve bunlar genelde ozel gunlerde giydiğim ayakkabılar...gunluk kullandıklarım zaten vestiyerin ayakkabı bolumunde.. Çantalarda kendi gardrobumda.. Çantam çok fazla yok..
dolap nerede duruyor peki? odanızda mı?Benim esimin 3 kapılı dolabı vardı eski onun icine koyuyorm ben
hergun kullandıklarınsa zor olur tabi.. Bide kokuda yapar orda. Ben topuklu stiletto tarzı ayakkabıları orda tutuyorum guunluklerde vestiyere sığıyor zaten... Balkon falan varsa evinde oraya kutularıyla ust uste koyabilşrsin, almak da kolay olur. Bu nasl fikir senceBazanın altına koymayı ben de düşündüm ama benim ayakkabılarım pek öyle özel günlük değil,öğrenci olduğum için ya spor ayakkabı ya da oxford tarz ayakkabılar falan.ve hepsini de kullanıyorum neredeyse kıyafetime göre.bazayı her gün kaldır indir zor olmaz mı?gerçi tepelerden almak da zor oluyor.keşke geniş bir evim olsaydı da rahatça bir dolap yatırsaydım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?