evinizde ayakkabılarınızı çantalarınızı nereye koyuyorsunuz?

dolabın üstüne koydum ben de kutularla beraber.siz nasıl istiflediniz ve kaç tane var?
23 kutu var canım kenarda da uyku seti var kutusuyla sadece ayakkabı koysam daha fazla sığar demek ki.
Üst üste 2 kutu sigiyor benimkin de.
Bende ayakkabınin kendi kutuları ile muhafaza ediyorum
6 tane de şeffaf ayakkabı kutumuz var onları da günlük kullanım için ayakkabılıkta tutuyorum. Hiç koku pislik falan olmuyor çok güzel cikarttigimiz gibi kutuya.

Eskiden bende koyacak yer bulamazsın dagittim .şimdi az öz aliyorum
yaa herkes öyle yapmış çantalarını falan da ama kıyamıyorum işte bir de kullanıyorum yani kullanmasam ben de veririm de.çeşit çok seviyorum,aynı ayakkabıdan sıkılıyorum sürekli giyince.

ben de plastik kutulardan 3 tane var,cidden kullanışlı dışı falan gözüküyor ama her birine alamam bayağı fazla tutar,hesaplayınca yeni 1-2 ayakkabı ediyor almak istemiyorum o zaman günlük olarak maşallah neredeyse hepsini kullandığım için.özel gün için 1-2 tane bende.kendi kutularıyla muhafaza etmek ama en mantıklısı bence de,ne kadar yer kaplasada o şekilde daha uzun ömürlü oluyor bunu fark ettim.
ben dolabın üstüne üst üste 4-5 tane sığdırabildim.evimiz eski tip ev olduğu için tavan yüksek,dolap da hafif alçak.o açıdan iyi oldu.

Bende büyük bir ayakkabılığım olduğu halde sığamıyordum.bu ayakkabı kutuları kurtarıcım oldu tavsiye ederim. Şeffaf oldukları için aradığımıda hemen buluyorum.

Bi tane bez dolap alabilirsiniz çok güzel resimli olanları felan var. Onun rafı bol olanindan alırsınız? En fazla 100 liradır. Toparlar hepsini diye dusunuyorum.

siz tanesini ne kadara aldınız acaba?ve ayıptır sorması kaç adet ayakkabınız var ben hepsine kutu almaya kalksam çok tutuyor da toplu ucuz alabileceğim bir yer varsa neden olmasın

öğrenci olduğum için böyle bir deneyimim oldu ama evde kedim olduğu için mahvetti,içine girebildi fermuarına rağmen,ayakkabıları tırmıkladı vs.kutularıyla koyunca da en fazla 10 tane alıyor böyle çok göründüğüne bakmayın evcil hayvanı olmayanlar için ama çok iyi bir seçenek.

siz tanesini ne kadara aldınız acaba?ve ayıptır sorması kaç adet ayakkabınız var ben hepsine kutu almaya kalksam çok tutuyor da toplu ucuz alabileceğim bir yer varsa neden olmasın
Ben tanesini 4.5 tlden aldım 30 tane normal ayakkabı kutusu 10tane de bot ve çizme için aldım bot için olanlar 6.5tl.
N11 den almıştım geçen yıl karta taksit yapıyolar

Ben tanesini 4.5 tlden aldım 30 tane normal ayakkabı kutusu 10tane de bot ve çizme için aldım bot için olanlar 6.5tl.
N11 den almıştım geçen yıl karta taksit yapıyolar
çok teşekkürler,her ay alırım 10'ar tane olmadı :) daha estetik görünüyor en azından

çok teşekkürler,her ay alırım 10'ar tane olmadı :) daha estetik görünüyor en azından
Evet azar azar alırsınız.Ayakkabıların orijinal kutuları zamanla yıpranıyor ve çok yer kaplıyor.hangi kutuda ne var bulana kadar tüm ayakkabılığı dağıtıyordum :) aynı kutular koçtaşta 8tl idi.nette biraz bakının 4.5-5 tl civarı bulursunuz mutlaka.

çok teşekkürler

aynı dertten müzdaribiz, bende de çanta takıntısı var. Valizlere doldurup saklıyorum ama onlarda çok yer kaplıyor

aynı dertten müzdaribiz, bende de çanta takıntısı var. Valizlere doldurup saklıyorum ama onlarda çok yer kaplıyor
canım ben çantalar için çözüm buldum şunlardan aldım
https://www.google.com.tr/search?q=...isch&q=sandık+tipi+hurç&imgrc=FBDF_7jN-GWQRM:
sandık tip hurç deniyor,3 tane büyük boy aldım içine tıktım.dediğin gibi yine çok yer kaplıyor ama en azından derli toplu oluyor ve dolabın içinde zarar görmüyor.bir de kategorize ettim sırt çantası kol çantası gibi araması da kolay oldu tavsiye ederim.

aa çok hoşmuş, görür görmez hemen alıcam

Ayakkabılar Vestiyerde ..

Günlük kullandığım çantam da vestiyerde. .

Aslında 5 tane Vestiyer olsa anca yeter. .
Arada bir boşaltıyorum. .
Eskileri atıyorum, yeni alıyorum. .
Eşim senin 20tane benim 5 tane anca diyor ..
kadın olmak böyle bir şey işte benim de vestiyere asla sığmaz,sadece 2 ayakkabım orada duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…