- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Aferin snaHem okuyorum hem çalışıyorum canım,bir de başarı bursum var hepsi böyle ayakkabıya çantaya gidiyor işte,takıntı
Güzel fikir:) balkon var hem de odamın içinde,ama siz daha önce böyle bir deneyim yaşadınız mı? balkon kapalı değil çünkü,yağmurda vs kutular ıslanırsa ayakkabılar daha çok eskir mi?hergun kullandıklarınsa zor olur tabi.. Bide kokuda yapar orda. Ben topuklu stiletto tarzı ayakkabıları orda tutuyorum guunluklerde vestiyere sığıyor zaten... Balkon falan varsa evinde oraya kutularıyla ust uste koyabilşrsin, almak da kolay olur. Bu nasl fikir sence
düşündüm ben de bunu,alayım mı sığar mı ama ondan endişe ediyorum.şöyle büyük kutularıyla koyabileceğim ayakkabı dolapları var mıdır kiAferin snacalisysan bi dolap alabilirsin bak gardrop degil ama ayakkbi dolabi gbi odana sigmazmi yda antreye fln
Yok ben kirada oturuyorum 3+1 evimiz fazla odanin birndedolap nerede duruyor peki? odanızda mı?
kutuları duvara en yyakın kısıma indirin hatta hemen onune buyuk bi kartonda indirebilirsiniz. Boylece olurda yağmur yağarsa o kartona gelir.. Hem hava alacağı için koku da yapmaz.. Ben balkonuma erzaklarımı turşumu falan indiriyorum çok buyuk bi balkonum olduğu için hiç ıslanmadı, sizin balkonunuzun durumuna bağlı artık. Ama dediğim karton olayı da engeller ıslanmayıGüzel fikir:) balkon var hem de odamın içinde,ama siz daha önce böyle bir deneyim yaşadınız mı? balkon kapalı değil çünkü,yağmurda vs kutular ıslanırsa ayakkabılar daha çok eskir mi?
aslında bazam var ama ayakkabıların çoğunu günlük olarak da kullandığım için bazanın altından almak her gün sıkıntı olur mu diye düşündüm.isim yazmak çok mantıklıymış canım saçmasapan kutuların renkleriyle falan ezberlemeye çalışıyordumMerhaba... benimkiler yatagin altinda duruyor kutulariyla. Mevsime gore kullanacaklarim ise kapinin onundeki ayakkabilikta. Evim 80 m2 ve herkesin sisarida ayakkabiligi var evin icine sigmadigi icin. Bir kismi da gene mevsimine gore komurlukte..
Bazan olmadigini söylemissin. Evin bir kosesine ayakkabilik alip icinde muhafaza edebilirsin. Koku icin havalandirop koyarsan sıkıntı olmaz. Goruntu icin de dolap kenari ve ya tul perde arkasi yapabilirsin...
Kutular pahali evet hic almana gerek olmaz. Evindeki bir dolabin icine yanyana altalta ustuste dizebilirsin hepsini. Sana bakan kisimlarina da isimlerini yazabilirsin. Renk marka model. Ben yatagin altindakilere oyle yaptim.
Cantaya gelince benim yiginla cantam vardi ve yer bulamıyordum. Sonra baktim sadece 3 tanesini kullaniyorum her seferinde digerlerini verdim. Dolabimin icindeler.
Sana akvarym dolabimi ataym bak sigarmi sigmazmidüşündüm ben de bunu,alayım mı sığar mı ama ondan endişe ediyorum.şöyle büyük kutularıyla koyabileceğim ayakkabı dolapları var mıdır ki
canım güzel fikir bizim balkon da kocaman boş boş duruyor bir de. deneme olsun diye 2-3 ayakkabımı koyayım bir çok tozlanma renginde değişiklik falan olmazsa hep orada tutarım evim rahatlarkutuları duvara en yyakın kısıma indirin hatta hemen onune buyuk bi kartonda indirebilirsiniz. Boylece olurda yağmur yağarsa o kartona gelir.. Hem hava alacağı için koku da yapmaz.. Ben balkonuma erzaklarımı turşumu falan indiriyorum çok buyuk bi balkonum olduğu için hiç ıslanmadı, sizin balkonunuzun durumuna bağlı artık. Ama dediğim karton olayı da engeller ıslanmayı
toz tutacağını sanmıyorum çunku kutularıyla koyuyorsun. Zaten ayakkabılarını onemsediğin için iyi kullanıyorsundur bişeycik olmaz..canım güzel fikir bizim balkon da kocaman boş boş duruyor bir de. deneme olsun diye 2-3 ayakkabımı koyayım bir çok tozlanma renginde değişiklik falan olmazsa hep orada tutarım evim rahatlar
Sana akvarym dolabimi ataym bak sigarmi sigmazmi
Balkona koyacaksan ve yagmuru alan bi balkonsa yapimarketlerde kopuk satiliyor. Mantolama icin kullanilan camyun tasyun esas adi ama halk dilinde kopuk diye geciyor. Onlar suyu engeller. Buyuk dikdörtgen sekilinde oluyor. Estetik bir cozum olarak kullanabilirsin belki.aslında bazam var ama ayakkabıların çoğunu günlük olarak da kullandığım için bazanın altından almak her gün sıkıntı olur mu diye düşündüm.isim yazmak çok mantıklıymış canım saçmasapan kutuların renkleriyle falan ezberlemeye çalışıyordumevimde koyabileceğim dolap yok ama dolabın yanına üst üste dizebilirim ya da bazanın altına koyabilirim,ya da bir arkadaş dedi balkona koyabilirim. bu üçünden birini yapacağım artık
kutuların kenarlarında delik oluyor ya havalandırma için oradan çok fazla toz vs kapmaz değil mi?Balkona koyacaksan ve yagmuru alan bi balkonsa yapimarketlerde kopuk satiliyor. Mantolama icin kullanilan camyun tasyun esas adi ama halk dilinde kopuk diye geciyor. Onlar suyu engeller. Buyuk dikdörtgen sekilinde oluyor. Estetik bir cozum olarak kullanabilirsin belki.
Teşekkürler cnm . Seninde kismen çözüm bulmana sevindmimkanı yok sığmaz,ama dolap çok güzelmiş valla bayıldım,güle güle kullanın@bebegim-gel
Gunluk kullaniyorum demissin. Kapmaz.. uzun sure giymeSen de kaparsa da kirlenecek hali yok ya bir bezle gecersin ustunden.kutuların kenarlarında delik oluyor ya havalandırma için oradan çok fazla toz vs kapmaz değil mi?
yani renginde solma falan da olmazsa hiç problem değil:) deneyeceğim,en azından 10-15'ini koysam o da bir şey.Gunluk kullaniyorum demissin. Kapmaz.. uzun sure giymeSen de kaparsa da kirlenecek hali yok ya bir bezle gecersin ustunden.
dolabın üstüne koydum ben de kutularla beraber.siz nasıl istiflediniz ve kaç tane var?Benim de ayakkabı takıntı var ve dolabın üstüne istifledim hepsini
Kötü duruyor ama başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?