evinizde-evliliğinizde huzurlu olmayı nasıl başarıyorsunuz

İlişkide mutlu ve huzurlu olabilmek için benim kendimce yöntemim şöyle; "ben mutluysam seni de mutlu edebilirim" biraz bencilce belki ama ben huzuru böyle koruyorum.. Ve ailesi için 5 yıl boyunca gerçekten elimden geleni yaptım baktım olmuyo oturdum konuştum istersen boşanabilirsn benden ama bir daha ne evime gelebilirler ne evlerine giderim.. Senin ailen sen paşa paşa gidiceksin eksiklerini görüceksin ama şu saatten sonra benim hiçbişeyim değiller.. Biraz net ve kararlı olmakta huzur getiriyor.. Son olarak ilk gün eşime demiştim evimizin kapısını kapadığımız da dışarıda kalan kimse için evinimiz de tartışma istemiyorum diye çook şükür başardık..

Eşime empati yapmaya çalışıyorum.
Bu şekilde bazı şeyleri affedebilirseniz, daha kolay yürüyor işler..

GanstaWalk söylediklerini zman zman denedim ancak öyle zeki ki
ne yapmak istediğimi tahmin ettiğini ama yanlış yaptığımı ben böyle davranırsam daha kötü olacağımızı mizacının zıtlaşmaya gelmediğini yani özgür kendine yeten mutlu kadın imajı yaratmamnın bende birşey değiştireceğini bekleme tarzı bişeyler söyledi..nemzna konuşmaya çalışsam herkes çokmu mutlu sanıyorsun vs.. saçmalamaya başlıyor benimde iyice tepem atıyor

Aslında sıkıntı idare etmekten geliyor. İdare etmek değil de "karşılıklı" birbirinize hoşgörü çerçevesinde saygı duymalisiniz. Ama her şeyden önce, sizin icinizdeki kırgınlık ve yaralarinizi iyilestirin ki samimi ve içten davranabilin, aksi durumda yaptiklarinizin etkisi olmaz.

Siz şuanda çözüm arayışı içindesiniz. Bu sizin için cok güzel. Esiniz de çözüm arayışında mi? Bu nokta önemli.

Onun dışında siz onu sevdiginizi belli edin. Sen benim için değerlisin mesajını davranislarinizla gösterin. Bazı insanlar doğrudan sorunu konuşur. Bazilari da bazı şeylerin üzerinden halleder. Eşiniz hangi yöntemi kullanıyor?

İlişkinizin yıprandığı noktaları onarmak cok önemli! Gururu da bi kenara bırakın. Tabii ki onurlu ve gururlu olmak önemli ama aşırısi zarar. Neyin aşırısi faydalı ki!

yazıklarınızı takdir ettim içimi ısıttınız teşekkür ediyorum ve sizi öpüyorum

kimse kusursuz değil ama 4 yıllk ilişkimizde hataların %80 ini o yaptı ama ne hikmetse toparlamaya çalışan yok öyle demek istememiştir o,yok aslında birlikte olmak istiyor ama çok yorgun ,yok yok haftasonu bişeyler yaparız o hafta bi paylaşımımız olmadıysa yok yok diğer hafta bişeyler yaparız diye diye ömrümü yedim ..yedim yedim doymadımki hala ve hala ben birşeyleri düzelteyim diye uğraşıyorum..çok çabalamkala bezginlik arasındaki çizgideyim aslında artık.. özel gün nedir kaliteli zaman geçirmek nedir unuttum..hayttan tek beklentisi işe gitmek akaşam yemeğini yiyiyp azıcık çocuğu sevmek sonrada uyumak...bizim evdeki 24 saatimizin içinde başka hiçbir şeyimiz yok..

Malesef burada kimleri biraz da o cabalasin yazsada ben butun cabanin kadinda olduguna kanaat getirdim. Muhakkak duzelecektir. Omrunun sonuna kadar boyle gecmez. Tatlim nolur biraz daha sabret. Hem yuvayi disi kus yapar sozunu hic unutmaa. Ben benim isime nasilsin diye msj atsam arardi iyiyim diye 30sn sonra kapatirdik teli. Suan duzeltebildim en azindan oda msj atar oldu. Yani demem o ki bir seyi 50kez soylersen olur. Esini seviyorsan, saygi duyuyorsan direnmen lazim

cinselliğe düşkün olayan erkekle nasıl olacak ?

Bir defa aradaki büyü bozulunca saygı sevgi anlamında iki taraf da kinleniyor maleseff ve olaylar büyüyor. Ona sorumluluk verin herşeyi bayan yapınca rahata alisiyorlar... Naz yapın sürekli ve narin davranin... Sürekli şikayet edin ama sana yine de katlaniyorum havası verin

Bir erkek sonradan kabalasiyorsa yani ya önceden size o yönünü göstermedi yada sevgi bitti tahammül edemiyor. Aldatma varmı ? Başkasına karşı bir ilgisi mesela

hep mi öyleydi ilk zamanlar dahil?

kaba saba kırmaktan kırılmaktan korkmayan sivri dilli biri geldi.

tartışmlaar kavgalara kavgalar gürültülere dönüştükçe birbirimizden uzaklaştık uzaklaşıyoruzda..

Bunları yapmayarak..
Karşımızdakinin insan olduğunu unutmayarak..

Bir erkek sonradan kabalasiyorsa yani ya önceden size o yönünü göstermedi yada sevgi bitti tahammül edemiyor. Aldatma varmı ? Başkasına karşı bir ilgisi mesela

evliliğimiiz 4.5. ayında sorunlar başladı zaten.başka biri oldu çıktı. benekavga tartışma olmaz demiyorum tabiki olur ama dedimya mesela burda hanımlar yazıyor ayy şöyle özürler diledi diledi ama hep aynı şeyleri yaışıyruz diye derlerini anlatıyolarya ben onlara bile imreniyorum benim eşim öleceğini bilse asla özür dilemez..sorunlar başladıkatan ve gerçek davranışlarını bana göstermeye başladıktan sonra birkez bile özür dilemdi benden dilemezde çok iyi biliyorum.

her dakika yanında değilim ikimizde çalışıyoruz valla Allah la kendi arasında ama sanmıyorum aldatma vs.olacağını

mesela ben çocuğumuzla konuşurken bile ayy yanlışlıkla düşürmüşüm annecim özür dilerim gel toplayalım vs. tarzı konuşursam falan aptal aptal gülüyor kanalı değiştiriyor sesini açıyor falan kendince nereksiz şeylerle uğraşıyorsun dmek istiyo..öyle garip huyları varki

Şurada kaç dertli üyenin eşi 'ben nerede hata yapıyorum?' diye düşünüyordur acaba? Hiç..
Biraz kaçan kovalanır laflarına kulak asılmalı ve uygulanmalı diye düşünüyorum.

Benim bu yöntemi uygulamam gereken bir zemin olmadığı halde çocuktan önce bir sosyal hayatım varken, akşamları arkadaşlarımla buluşmadan geldiğimde, eşimi koltukta ıslak kedi gibi beni beklerken bulduğum zamanlar bile tatmin hissi veriyordu. Yalan yok.. Çok sık olmasa da beni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla gittiği akşamlar ne hissettiğimi anladığını düşünmüşümdür hep..

her dakika yanında değilim ikimizde çalışıyoruz valla Allah la kendi arasında ama sanmıyorum aldatma vs.olacağını
Allah yardımcınız olsun çocuk var mıydı ?

Ya ne bileyim ben mesela ben haksız da olsam özür diletiyorum hani her erkek bir olmaz ama evlilikten soğuması için bir sebep oldu mu ? Eşinize çok güven vermeyin mesela her an sizi kaybedebilecegini bilsin. Kiskansin... Ona çok bağlı olmayın üstüne düşmeyin ama size yakışacak saç modeli makyaj kıyafet kendinizi değiştirin daha özgüven li davranin... Bir erkek ne bileyim 1 ay boyunca cinsellik ten uzaksa problem vardır ya.. kaç yaşında insanlar dan duyuyoruz cinsellik muhabbetlerini...

sorunlar çözülmeden konuşulmadn öylece duruyır bi sonraki kavgada birbirne ekleniyor konuşmaya yanaşmıyor özür dilemiyor tensel temas yok, yani buzları eritebilecek hiçbirşey yapmıyor..öyle kaale almaz öyle yaymış bi adam..gönlümü almadan normale dönmek cinsel anlamda yakınlaşmak kadınlığıma ağır geliyor..bir değil 5 değil ki yaşadıklarımız...misal evde birşey bozulsa yamulsa kırılsa saattlerce söylenir homurdanır o gün zehir olur artık..eşya bu bırak boşver derim ama işi inda bindirir söylenirde söylenir..saçımın rengini değiştirdim.farketti hımm iyi olmuş falan dedi ama 40 sn sonra falan ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsun dedi ağzını yaya yaya.bazek katenmi yapyor diye bile düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…