- Konu Sahibi belki sonra
-
yazıklarınızı takdir ettim içimi ısıttınız teşekkür ediyorum ve sizi öpüyorumBak canım ılk olarak aılesı hakkında senın aılen boyle gıbı sıkayet edecek kelımeler kullanma. Bol bol muhabbet ortamı kur. Aılesıyle ne kadar ıyı olursan oda senınle o kadar ıyı olur. Aksama ısten gelmesıne guzel bır masa kur. Ickı ıcıyosa al ıckısını bayııden yanına meyve cerez ne olursa. Yak mumları. Oda veya balkon aaa buranın ısıgı kapandı lamba patladı galıba bı bakıvrr de geldıgınde zaten yuzunde bır suru gulumseme olur. Kavgayı surdurdugun surece ondan gerı adım bekleme. Erkekler bızım gıbı olmuyorlar. Bırde muhakkak kalıtelı zaman cok onemlı. Bnm esım mac hastası hamıleyken sabahlara kadar mac oynardık delı gıbı. Istemedıgım sevmedıgım halde bırsey deme. Sen ne kadar mutlu olursan o o kadar mutlu ol. Formul deıl bu. Olması gereken. Fılm ızleyın yuruuçyun mısafır cagırın sız gıdınn. Yanı demem o ki kısaca beraber gecırecegınız zaman olsun kavgalı dahı olsanız baska odalarda tv ızlemeyın.
Umarim faydali olabilmisimdir hepinize. Asil ben tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.yazıklarınızı takdir ettim içimi ısıttınız teşekkür ediyorum ve sizi öpüyorum
Malesef burada kimleri biraz da o cabalasin yazsada ben butun cabanin kadinda olduguna kanaat getirdim. Muhakkak duzelecektir. Omrunun sonuna kadar boyle gecmez. Tatlim nolur biraz daha sabret. Hem yuvayi disi kus yapar sozunu hic unutmaa. Ben benim isime nasilsin diye msj atsam arardi iyiyim diye 30sn sonra kapatirdik teli. Suan duzeltebildim en azindan oda msj atar oldu. Yani demem o ki bir seyi 50kez soylersen olur. Esini seviyorsan, saygi duyuyorsan direnmen lazimkimse kusursuz değil ama 4 yıllk ilişkimizde hataların %80 ini o yaptı ama ne hikmetse toparlamaya çalışan yok öyle demek istememiştir o,yok aslında birlikte olmak istiyor ama çok yorgun ,yok yok haftasonu bişeyler yaparız o hafta bi paylaşımımız olmadıysa yok yok diğer hafta bişeyler yaparız diye diye ömrümü yedim ..yedim yedim doymadımki hala ve hala ben birşeyleri düzelteyim diye uğraşıyorum..çok çabalamkala bezginlik arasındaki çizgideyim aslında artık.. özel gün nedir kaliteli zaman geçirmek nedir unuttum..hayttan tek beklentisi işe gitmek akaşam yemeğini yiyiyp azıcık çocuğu sevmek sonrada uyumak...bizim evdeki 24 saatimizin içinde başka hiçbir şeyimiz yok..
cinselliğe düşkün olayan erkekle nasıl olacak ?Cinsellik! Herşeyin başı.. cinsel hayatınız anladığım kadar çok az ve bu da sizin sürekli tartışmalara gerginlik yaratmalarınıza yol açıyor. Yanlış mıyım? Onun dışında karşısında sürekli alttan alan kişi olmamalısın. Haklıya haklı haksıza haksız muamelesi yap güçlü dur karşısında. İlgi de isteme ilgi istedikçe daha da uzaklaşıyorlar.
Cinsellik sıklaştığında zaten ilgiyi kendisi daha çok göstericek. Kendine bir uğraş bul,bütün gününü evde geçirme. Adamın biraz aklı sende kalsın sürekli nasılsa evde bir yere gitmiyor düşüncesi olmasın.. onun dışında tartışmalar ufak tefek olur.. ailesi ile ilgili şikayette bulunma. Bunlar kesin huzur getiren şeyler.. ama dediğim gibi en önemlisi cinsellik.
hep mi öyleydi ilk zamanlar dahil?cinsel hayatımız mükemmel değil tahmin edildiği üzere..hatta bazen burada yazanları okuyunca yok yok bizde kesin bi sıkıntı var diyorum..hani 1 ay olmasa aramaz yani.mesela 3 yıldır birkez bile ya senin adetin nezaman bitecek vs.demedi.öncesi sonrası derken 20 gün sesi bile çıkmaz.
cinselliğe düşkün olayan erkekle nasıl olacak ?
kaba saba kırmaktan kırılmaktan korkmayan sivri dilli biri geldi.
tartışmlaar kavgalara kavgalar gürültülere dönüştükçe birbirimizden uzaklaştık uzaklaşıyoruzda..
Bir erkek sonradan kabalasiyorsa yani ya önceden size o yönünü göstermedi yada sevgi bitti tahammül edemiyor. Aldatma varmı ? Başkasına karşı bir ilgisi mesela
Allah yardımcınız olsun çocuk var mıydı ?her dakika yanında değilim ikimizde çalışıyoruz valla Allah la kendi arasında ama sanmıyorum aldatma vs.olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?