- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi belki sonra
-
benim yöntemim en başından beri net;mrb. epey bir birikim var içimde ama hepsini birden saçıp dökmek belki daha fazla kafamı karıştırabilir diye çok uzatmaan anlatabilirim inş.
evliyim. bi işim var çalışıyorum.sosyal hayatım yok denecek kadar az .aile ve akrabalarla görüşmekle sınırlı diyelim.tanışarak severek evlendik biz. tabi sevgiliyken ilgili ve yanlış yapmaktan korkan ve beni kaybetmek istemeyen bi adamdı.öyle hediyelere falan boğmazdı beni ama bana kıymet verdiğini anlayabiliyordum ve hiseetirirdi.bir yıl görüştük ve bir yılın sonunda evlendik.
her evlilikte olabileceği üzere başta aileler vs. sebeplerden sorunlarımız oldu.hep yapıcı olmaya azami gayret ettim. oda öyleydi ilk zmanlar.birbirimizi kırdıysak özür diler veya birşekilde gönlünü alırdık...sonra sonra o adam gitti yerine resmen kaba saba kırmaktan kırılmaktan korkmayan sivri dilli biri geldi.yaklaşık 3 yıllık evliyiz ama toplasak huzurlu günlerimiz sadece belki birkaç aydır..oda ilk zamanlarımızdır..
evlilik ve anne baba olma sorumluluğu mutlaka herikimizide zorladı.ama er veya geç bunları yaşayacaktık.kaldıki bu sorumluklarla uğraşan tek çift biz değiliz..ben artık idare etmekten bugünde böyle geçsin bakalım yarın ne olur bilinmez diye yaşadığım yıkımları savsaklamaktan yoruldum..tartışmlaar kavgalara kavgalar gürültülere dönüştükçe birbirimizden uzaklaştık uzaklaşıyoruzda.. sizler nasıl başarıyorsunuz eviliğinizi huzurlu yürütebilmeyi.huzur le mutlu bi aile olabilmeyi. inanın samimi tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var...yaşım küçük değil ama sanırım duygusal olarak ilgi sevgi istiyorum her kadın gibi. öyle garip bi evliliğimiz varki bizim dahada anlatmak isterim ancak şuan bile epey uzun oldu.kimseyi sıkmak istemiyorum. çat pat el yordamı denediğim çözüm yollarındada başarılı olamadım olamıyorum..nerde hata yapıyorum ?
+1Bazen hiç bir taktik işe yaramaz. Olmadı mi olmuyor.
Bir başkasının eşinin hoşuna giden taktikler bir diğerine vız gelir.
Anlayış, sevgi olmalı adamın içinde, kendini güzel şeylerle doldurmuş olmalı ki işe yarasın taktikler.
cinsel hayatımız mükemmel değil tahmin edildiği üzere..hatta bazen burada yazanları okuyunca yok yok bizde kesin bi sıkıntı var diyorum..hani 1 ay olmasa aramaz yani.mesela 3 yıldır birkez bile ya senin adetin nezaman bitecek vs.demedi.öncesi sonrası derken 20 gün sesi bile çıkmaz.
Aynen katiliyorum dediklerine,ölü taklidi yaparsak çok huzurluyuz:))Benim için evlilik ve huzur aynı cümlede kullanılması bile komik iki kelime :)
Yine de nadiren huzur bulduğum zamanlar var.
Belki faydası olur yazayım.
1) Ailesi hakkında olumsuz yorum yapmayı bıraktığım zaman...
2) Beklentilerimi sıfırladığım zaman..
3) Başka kocalarla onu kıyaslamayı bıraktığım zaman..
4) Cinsel hayatımıza çeki düzen verdiğim zaman...
5) Onda olmayanlara değil güzel olan özelliklere odaklandığım zaman..
Sizden ciddi bir ders almak gerek sanırımbelki sonra selamlar canım,bu konuyla ilgili sayfalarca konusabilirim seninle ama şunu unutma
* önce (ben yaptım) bir manifesto yaz kendine as yatak odana. Olmak istediğini sana her gün hatırlatır.
* eşinde ciddi anlamda senin üzüntünden tatmin olan bir insan profili gördüm. Bazı insanlar öyledir ya hani,kendi dünyasında tatmin olmadığı ne varsa birini psikolojik olarak aşağılayarak (ne boş işlerle uğraşıyorsun) tatmin olurlar.
*malesef modern dünyamızda hala basit orman kurallarının geçerli olduğunu unutma ..asla karşısında ağlama ve ona bu tatmin duygusunu yaşatma.
* cocuguna en dogru sekilde davranıyorsun (bence ) o tastik etmiyor diye tavrından ödün verme.
* arkadaş edin azizim. Dolduklarını bi yerlerde boşaltman lazım. Cocugun dısında bir şeylere daha tutun. Şahsen ben spor,arkadaş,cocuk ve alışveriş dörtlüsünde takılıyorum.
Her şeye kızma ama kırmızı çizgilerinide gecmesine asla izin verme. Bunu bilsin nerde duracagını. Eşim ona baktıgımda anlar. Tutarlı olunca öğreniyorlar.
Sonuç mu :ben aglayıp kahroldugum günlerden cok daha guclu,mutlu ve ne yaptıgı merak edilen bir eşim. Kıskanc olmamakla övünen adam nereye gidiyorsun diye bi saat soruyor. Eskiden hoscakal derdi..
Aynen öyle bende öyleyim, susarım sadece sakinleyince sıkıntımı anlatrm böyle böyle diye sakın sakin konusrz anlaşırız sarilriz barışırızSusarak huzur buluyorum ben susunca oda susuyor oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?