- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
-
Şurada kaç dertli üyenin eşi 'ben nerede hata yapıyorum?' diye düşünüyordur acaba? Hiç..
Biraz kaçan kovalanır laflarına kulak asılmalı ve uygulanmalı diye düşünüyorum.
Benim bu yöntemi uygulamam gereken bir zemin olmadığı halde çocuktan önce bir sosyal hayatım varken, akşamları arkadaşlarımla buluşmadan geldiğimde, eşimi koltukta ıslak kedi gibi beni beklerken bulduğum zamanlar bile tatmin hissi veriyordu. Yalan yok.. Çok sık olmasa da beni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla gittiği akşamlar ne hissettiğimi anladığını düşünmüşümdür hep..
Adam bence kendiyle sorunlu.sorunlar çözülmeden konuşulmadn öylece duruyır bi sonraki kavgada birbirne ekleniyor konuşmaya yanaşmıyor özür dilemiyor tensel temas yok, yani buzları eritebilecek hiçbirşey yapmıyor..öyle kaale almaz öyle yaymış bi adam..gönlümü almadan normale dönmek cinsel anlamda yakınlaşmak kadınlığıma ağır geliyor..bir değil 5 değil ki yaşadıklarımız...misal evde birşey bozulsa yamulsa kırılsa saattlerce söylenir homurdanır o gün zehir olur artık..eşya bu bırak boşver derim ama işi inda bindirir söylenirde söylenir..saçımın rengini değiştirdim.farketti hımm iyi olmuş falan dedi ama 40 sn sonra falan ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsun dedi ağzını yaya yaya.bazek katenmi yapyor diye bile düşünüyorum
Ona bırakmadan siz sürekli soylenmeyi denediniz mı ? Mesela ben çevremde gördüm bazı kişiler huzurlu değil de huzursuz ortamdan hoşlanır... Bazıları huzursuzluk çıkartınca mutlu olur ne bileyim. Calisiyordunuz dimi ? Evde olsanız acaba evde çalışmıyor para kazanmiyor diye mı yapıyor acaba dicem ama... Bazen hiç bir sorun olmadan da oluyor ya... Allah yardım etsin... Mesela bazı kişiler vardır dışarda özellikle işyerlerinde beğendiği kadınlar olur içten içe eve gelince evdekinin kıymetini bilmez... Dışardan konuşmak bize kolay belki ama yaşayan biliyorsorunlar çözülmeden konuşulmadn öylece duruyır bi sonraki kavgada birbirne ekleniyor konuşmaya yanaşmıyor özür dilemiyor tensel temas yok, yani buzları eritebilecek hiçbirşey yapmıyor..öyle kaale almaz öyle yaymış bi adam..gönlümü almadan normale dönmek cinsel anlamda yakınlaşmak kadınlığıma ağır geliyor..bir değil 5 değil ki yaşadıklarımız...misal evde birşey bozulsa yamulsa kırılsa saattlerce söylenir homurdanır o gün zehir olur artık..eşya bu bırak boşver derim ama işi inda bindirir söylenirde söylenir..saçımın rengini değiştirdim.farketti hımm iyi olmuş falan dedi ama 40 sn sonra falan ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsun dedi ağzını yaya yaya.bazek katenmi yapyor diye bile düşünüyorum
yok zaten konuşmuyoruz şimdi..gerçekten doldum taşıyorum ama farkında değilmişim.bu gidişle dert sahibi olucaksın kendine gel dedim..sus ve bekle dedim çekildim kendi dünyama..çocuğumuzla ilgili olmayan hiçbir iletişimimiz yok şuanOna bırakmadan siz sürekli soylenmeyi denediniz mı ? Mesela ben çevremde gördüm bazı kişiler huzurlu değil de huzursuz ortamdan hoşlanır... Bazıları huzursuzluk çıkartınca mutlu olur ne bileyim. Calisiyordunuz dimi ? Evde olsanız acaba evde çalışmıyor para kazanmiyor diye mı yapıyor acaba dicem ama... Bazen hiç bir sorun olmadan da oluyor ya... Allah yardım etsin... Mesela bazı kişiler vardır dışarda özellikle işyerlerinde beğendiği kadınlar olur içten içe eve gelince evdekinin kıymetini bilmez... Dışardan konuşmak bize kolay belki ama yaşayan biliyor
Rabbim yardım etsin aranıza soğukluk girmiş zor gerçekten insan büyüdükçe daha doğrusu evlendigi ilk günden anlıyor zorlukları eski günlerin ozlemini... Hele huzurlu bir evde buyuduyseniz saçma belki ama beraber psikolga gitmeyi deneeseniz... Gerçi bu tarz kişiler kendinde sorun olduğunu kabul etmez ama... Dua et canım bol bol bazen insan diyor bu hale ben getirmedim ki neden ben uğraşiyorun ama... Akşamları o uyurken onun başına geç eşine de oku... Bir kaç akşam çocuğunu erken uyutup eşinle TV izlesen ve programlar hakkında yorum yapsan çay içip cips çekirdek yada onun sevdiği bir şeyi hazırlayıp beraber yeseniz... Yada çocuğunuzu bir aksamligina anneniz /kayinvaliideniz biri varsa emanet etmeye sinemaya gidip ordan bir cafe ye gecsenizyok zaten konuşmuyoruz şimdi..gerçekten doldum taşıyorum ama farkında değilmişim.bu gidişle dert sahibi olucaksın kendine gel dedim..sus ve bekle dedim çekildim kendi dünyama..çocuğumuzla ilgili olmayan hiçbir iletişimimiz yok şuan
Rabbim yardım etsin aranıza soğukluk girmiş zor gerçekten insan büyüdükçe daha doğrusu evlendigi ilk günden anlıyor zorlukları eski günlerin ozlemini... Hele huzurlu bir evde buyuduyseniz saçma belki ama beraber psikolga gitmeyi deneeseniz... Gerçi bu tarz kişiler kendinde sorun olduğunu kabul etmez ama... Dua et canım bol bol bazen insan diyor bu hale ben getirmedim ki neden ben uğraşiyorun ama... Akşamları o uyurken onun başına geç eşine de oku... Bir kaç akşam çocuğunu erken uyutup eşinle TV izlesen ve programlar hakkında yorum yapsan çay içip cips çekirdek yada onun sevdiği bir şeyi hazırlayıp beraber yeseniz... Yada çocuğunuzu bir aksamligina anneniz /kayinvaliideniz biri varsa emanet etmeye sinemaya gidip ordan bir cafe ye gecseniz[/QUOT
ben bunları yapmak istiyorum zaten ama inanın gönlüm sayısını unutacağım kadar çok kırıldı hep geçiştirdim.ne var sen yaklaş tm olmamış farzet bu son du birdaha sorun olmaması için daha sevecen ol vs. kendime döndürdükçe ibreyi hep içime ata ata meğer içimde hazmedememişim.artık yapamıyorum yapmakta gelmiyor içimden.ne anlayış var ne hatasını kabul etme ne özür dileme ben şimdi durup dururken nasıl yapayım bu dediklerinizi bellli bir yaşı almışım inanaın ruhuma ağır geliyor hiçbirşey olmamaış gibi davranmak
mrb. epey bir birikim var içimde ama hepsini birden saçıp dökmek belki daha fazla kafamı karıştırabilir diye çok uzatmaan anlatabilirim inş.
evliyim. bi işim var çalışıyorum.sosyal hayatım yok denecek kadar az .aile ve akrabalarla görüşmekle sınırlı diyelim.tanışarak severek evlendik biz. tabi sevgiliyken ilgili ve yanlış yapmaktan korkan ve beni kaybetmek istemeyen bi adamdı.öyle hediyelere falan boğmazdı beni ama bana kıymet verdiğini anlayabiliyordum ve hiseetirirdi.bir yıl görüştük ve bir yılın sonunda evlendik.
her evlilikte olabileceği üzere başta aileler vs. sebeplerden sorunlarımız oldu.hep yapıcı olmaya azami gayret ettim. oda öyleydi ilk zmanlar.birbirimizi kırdıysak özür diler veya birşekilde gönlünü alırdık...sonra sonra o adam gitti yerine resmen kaba saba kırmaktan kırılmaktan korkmayan sivri dilli biri geldi.yaklaşık 3 yıllık evliyiz ama toplasak huzurlu günlerimiz sadece belki birkaç aydır..oda ilk zamanlarımızdır..
evlilik ve anne baba olma sorumluluğu mutlaka herikimizide zorladı.ama er veya geç bunları yaşayacaktık.kaldıki bu sorumluklarla uğraşan tek çift biz değiliz..ben artık idare etmekten bugünde böyle geçsin bakalım yarın ne olur bilinmez diye yaşadığım yıkımları savsaklamaktan yoruldum..tartışmlaar kavgalara kavgalar gürültülere dönüştükçe birbirimizden uzaklaştık uzaklaşıyoruzda.. sizler nasıl başarıyorsunuz eviliğinizi huzurlu yürütebilmeyi.huzur le mutlu bi aile olabilmeyi. inanın samimi tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var...yaşım küçük değil ama sanırım duygusal olarak ilgi sevgi istiyorum her kadın gibi. öyle garip bi evliliğimiz varki bizim dahada anlatmak isterim ancak şuan bile epey uzun oldu.kimseyi sıkmak istemiyorum. çat pat el yordamı denediğim çözüm yollarındada başarılı olamadım olamıyorum..nerde hata yapıyorum ?
Rabbim yardım etsin aranıza soğukluk girmiş zor gerçekten insan büyüdükçe daha doğrusu evlendigi ilk günden anlıyor zorlukları eski günlerin ozlemini... Hele huzurlu bir evde buyuduyseniz saçma belki ama beraber psikolga gitmeyi deneeseniz... Gerçi bu tarz kişiler kendinde sorun olduğunu kabul etmez ama... Dua et canım bol bol bazen insan diyor bu hale ben getirmedim ki neden ben uğraşiyorun ama... Akşamları o uyurken onun başına geç eşine de oku... Bir kaç akşam çocuğunu erken uyutup eşinle TV izlesen ve programlar hakkında yorum yapsan çay içip cips çekirdek yada onun sevdiği bir şeyi hazırlayıp beraber yeseniz... Yada çocuğunuzu bir aksamligina anneniz /kayinvaliideniz biri varsa emanet etmeye sinemaya gidip ordan bir cafe ye gecseniz
Sizi çokmu elinin altında görüyo acaba ne yaparsam yapayım gitmez çeker düşüncesindemi.ben bunları yapmak istiyorum zaten ama inanın gönlüm sayısını unutacağım kadar çok kırıldı hep geçiştirdim.ne var sen yaklaş tm olmamış farzet bu son du birdaha sorun olmaması için daha sevecen ol vs. kendime döndürdükçe ibreyi hep içime ata ata meğer içimde hazmedememişim.artık yapamıyorum yapmakta gelmiyor içimden.ne anlayış var ne hatasını kabul etme ne özür dileme ben şimdi durup dururken nasıl yapayım bu dediklerinizi bellli bir yaşı almışım inanaın ruhuma ağır geliyor hiçbirşey olmamaış gibi davranmak
Sizi çokmu elinin altında görüyo acaba ne yaparsam yapayım gitmez çeker düşüncesindemi.
Ahhh ah okadar iyi anlıyorumki seni. Allah yardımcımız olsun. Napalım hayırlısı bszende napsan olmazbelkide öyle görüyor. aslında ondan daha ziyade kendini hiç olmadığı bi adam zannediyor yani mükemmel koca kendisi.söylemiştim ya erkekler böyledir sizin gibi 40 tilki dolşamaz aklından düzdür.ben bişey yapmadım yapmadığım şeyin özrünümü diletecen bana..bak işine gücüne... sen herkresi çokmu mutlu sanıyon ki... bunlar hep dizilerden v.s diyo.gülermisin ağlarmısın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?