evinizde-evliliğinizde huzurlu olmayı nasıl başarıyorsunuz

ahh eski günlerim benimde öyleydi..o hala öyle bir çıkar gece 1 -1,5 a kadar bekletmişliği var beni en son kavgamız ondan sonra oldu zaten

Yuzde yuz huzurlu ve mutluyuz diyemem,esime sorsalar o da demez eminim ama ortalama bir hayatimiz var. evlendigimizden beridir asla ailem ha ailem demedik ikimiz de. Birbirimizin ailesi olduk. Anan sunu dedi baban bunu yapti kismina girersek o evlilik biterdi. Nacizane fikrim.

Adam bence kendiyle sorunlu.

başaramıyorum, yda başardığım zaman içime atmış oluyorum...

Ona bırakmadan siz sürekli soylenmeyi denediniz mı ? Mesela ben çevremde gördüm bazı kişiler huzurlu değil de huzursuz ortamdan hoşlanır... Bazıları huzursuzluk çıkartınca mutlu olur ne bileyim. Calisiyordunuz dimi ? Evde olsanız acaba evde çalışmıyor para kazanmiyor diye mı yapıyor acaba dicem ama... Bazen hiç bir sorun olmadan da oluyor ya... Allah yardım etsin... Mesela bazı kişiler vardır dışarda özellikle işyerlerinde beğendiği kadınlar olur içten içe eve gelince evdekinin kıymetini bilmez... Dışardan konuşmak bize kolay belki ama yaşayan biliyor

yok zaten konuşmuyoruz şimdi..gerçekten doldum taşıyorum ama farkında değilmişim.bu gidişle dert sahibi olucaksın kendine gel dedim..sus ve bekle dedim çekildim kendi dünyama..çocuğumuzla ilgili olmayan hiçbir iletişimimiz yok şuan

Bazen hiç bir taktik işe yaramaz. Olmadı mi olmuyor.
Bir başkasının eşinin hoşuna giden taktikler bir diğerine vız gelir.

Anlayış, sevgi olmalı adamın içinde, kendini güzel şeylerle doldurmuş olmalı ki işe yarasın taktikler.

Rabbim yardım etsin aranıza soğukluk girmiş zor gerçekten insan büyüdükçe daha doğrusu evlendigi ilk günden anlıyor zorlukları eski günlerin ozlemini... Hele huzurlu bir evde buyuduyseniz saçma belki ama beraber psikolga gitmeyi deneeseniz... Gerçi bu tarz kişiler kendinde sorun olduğunu kabul etmez ama... Dua et canım bol bol bazen insan diyor bu hale ben getirmedim ki neden ben uğraşiyorun ama... Akşamları o uyurken onun başına geç eşine de oku... Bir kaç akşam çocuğunu erken uyutup eşinle TV izlesen ve programlar hakkında yorum yapsan çay içip cips çekirdek yada onun sevdiği bir şeyi hazırlayıp beraber yeseniz... Yada çocuğunuzu bir aksamligina anneniz /kayinvaliideniz biri varsa emanet etmeye sinemaya gidip ordan bir cafe ye gecseniz

Huzurun anahtarı öncelikler
Bizde hiç aileler dahil hiç bir sorun kapıdan içeri giremez
Öncelik hep biziz
Ufak tefek fikir ayrılıklarında bile olsun kuzum senden kıymetli değil ikimizin de ağzından çıkan ilk cümledir
Birbirimizi kırmamaya gayret ederiz, aramızda çözülmemiş, askıda kalmış sorunlar tutmayız
O da bende kardeşlerimize yeri geldiğinde sınırı net olarak koyarız

bu yaz başbaşa tatile çıktık ama neoldu orda bile kavga ettik .beni hallere düşürdü oralarda bir bilseniz ahh....ağlaya ağlaya yemek masasından kalktım..bıyıkaltından gülerek zerre istifini bozmadan yemek yedi karşımda..

ben bunları yapmak istiyorum zaten ama inanın gönlüm sayısını unutacağım kadar çok kırıldı hep geçiştirdim.ne var sen yaklaş tm olmamış farzet bu son du birdaha sorun olmaması için daha sevecen ol vs. kendime döndürdükçe ibreyi hep içime ata ata meğer içimde hazmedememişim.artık yapamıyorum yapmakta gelmiyor içimden.ne anlayış var ne hatasını kabul etme ne özür dileme ben şimdi durup dururken nasıl yapayım bu dediklerinizi bellli bir yaşı almışım inanaın ruhuma ağır geliyor hiçbirşey olmamaış gibi davranmak

Sizi çokmu elinin altında görüyo acaba ne yaparsam yapayım gitmez çeker düşüncesindemi.

bizim evlilikte ben yıkılırsam evlilik biter.ben huzurumu bebeğim için sağlamaya çalışıyorum.

Sizi çokmu elinin altında görüyo acaba ne yaparsam yapayım gitmez çeker düşüncesindemi.

belkide öyle görüyor. aslında ondan daha ziyade kendini hiç olmadığı bi adam zannediyor yani mükemmel koca kendisi.söylemiştim ya erkekler böyledir sizin gibi 40 tilki dolşamaz aklından düzdür.ben bişey yapmadım yapmadığım şeyin özrünümü diletecen bana..bak işine gücüne... sen herkresi çokmu mutlu sanıyon ki... bunlar hep dizilerden v.s diyo.gülermisin ağlarmısın.....

öyle cahilce bi tartışmanın içine düşüyoruzki anlatamam

Ahhh ah okadar iyi anlıyorumki seni. Allah yardımcımız olsun. Napalım hayırlısı bszende napsan olmaz

16 yildir evliyiz huzurlu olmak icin ekstra birsey yaptigimi hic hatirlamiyorum , tüm mesajlari okudum ve cidden üzüldüm , ama bir arkadasin önemle vurguladigi sexs mevzusu cidden önemli diye düsünüyorum cünkü bizim bir sorunumuz oldugunda sevistikten sonra cözülür hep. hatta ilk zamanlarda trip atip benden uzak kalmaya calistiginda `` tamam o zaman bende mastürbasyon yaparim `` demistim gülerek , kosarak yatak odasina gitmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…