evinizde-evliliğinizde huzurlu olmayı nasıl başarıyorsunuz

Arkadasim bunu evliliginde uyguluyor.Ama adamina nasil da denk dusmus bu uygulama anlatamam.Cunku o adam cok rahata alissa cok onere edilse k.ci kalkar, saygisi kalmaz arkadasima.Parmaginda oynatir..
Ama tabi adamina gore davranmak lazim.Asirisi zarar olur bir de.

Dün fırsat bulmuştun mesela sana yaklaşmıştı ya kendisi , sen de bir az naz yaparak, gülec şekilde hayır falan diyerek, "kalbim kırık önce kalbimi onar" diyerek , senin gönlünü almasını sağlardın. O qurur yapıyor ve burnundan kıl aldirmamaya çalışıyor. Senin gönlünu aldiktan sonra ona karşı daha sıcak ve istekli oldugunu hiss etdir
Hatalar zamanla düzelir. Zamana yay.Onun bütün hatalarını aynı anda önüne koyma.
Nokta atışı yap. Mesela "böyle demen beni böyle hiss ettirir" de karalı ve ciddi bir şekilde konuyu kapa. Onu eleştirme ve uzun uzadı konuşmalar yapma.

Haklisin bu firsati kaçirdim.evloligimiz suresince hic daha reddetmedim.iyice isi ciğirindan çikarip asabilesir diye çekindim aslinda..ama.birsey cok zoruma gitti..iliski sonrasi tek kelime etmedi ya yüzüme dahi bakmadi..öyle değersiz ve kullanilmiş hisettirdiki bana..cok ağirmiş bu his..bi eşya gibiyim heralde onun icin.

Ilişkiden sonra normal çoğu erkek bile öyle yapar. Seninki haydi haydi...bunu bilmen gerek. Sen isteklerini , nazını, işveni cilveni ilişkiden öne al. Hemen maksadına ermeye izin verme tatlilikla kendi isteklerini falan söyle. Bittikten sonra da sarilmasıni iste. Agresif bi şekilde değil. Bir de ilişki meselesini haftada bir iki defaya getirmen gerek. Kendini salma. Sende de istek olsun.

Mrb.çok kötü bişey gördüm azönce eşim uyuyor bende tlf.baktim.teledonunda çok pis resimler görďüm çok çok fena hemde.öyle iğrenç hissediyorymki.şuan onu uyandirip burnundan getirmek istiyorum.çok fenayim kizlar ya çok fenayimm

Elim ayagim.titriyor kötüyüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…