- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
- Konu Sahibi belki sonra
-
Cinsellik bence de çok çok önemli. Hele de erkekler için. Trip atıyorlar, sırtlarını dönüp yatıyorlar ama çocuk gibi de kolayca manipule edilebiliyorlar. Çıplak olmak hiç işe yaramaz.bir de üstüne kırıldığınla kalırsın. Hafif dekolte günlük bir kıyafet, hafif bir makyaj, hafif bir parfüm. Sonra etrafında, hiç umursamıyormuş, kendi işine bakıyormuş gibi davran. Çok daha cezbedicibenim konuma da güzel yorumlar yapmıştınız bu yorumdan sonra farkettim evet bizde de cinsellik sıfırlandı eşim aşırı sinirli biri oldu. fakat kaç kez denediysem de yaklaşmadı istemedi. en son bayram zamanı biraz bir şeyler olacak gibiyken de ben istemedim.
ama erkekler evlilikte sorun olduğunda cinsellikten uzaklaşıyorlar alıp adamları zorla yatağa atamayız ki? istersem çıplak olayım adam dönüp bakmıyor bile.
Bak Şen'de çözmüşsün işiAynen öyle bende öyleyim, susarım sadece sakinleyince sıkıntımı anlatrm böyle böyle diye sakın sakin konusrz anlaşırız sarilriz barışırız
Cinsellik bence de çok çok önemli. Hele de erkekler için. Trip atıyorlar, sırtlarını dönüp yatıyorlar ama çocuk gibi de kolayca manipule edilebiliyorlar. Çıplak olmak hiç işe yaramaz.bir de üstüne kırıldığınla kalırsın. Hafif dekolte günlük bir kıyafet, hafif bir makyaj, hafif bir parfüm. Sonra etrafında, hiç umursamıyormuş, kendi işine bakıyormuş gibi davran. Çok daha cezbedici
9 yıllık evliyim. Eşimle en zor zamanlar ilk 5 yılımızdı sanırım. Boşanmak kavramı bana aslında çok uzak olsa bile, boşanmayı dahi düşünür olmuştum. Eşimin işleri o dönem çok kötüydü.günaydın hanımlar.yorum yapan tavsiyelerde bulunan herkese tşk. edeyim evvela.sağolun. iletişimi kesitiğimizi yazmıştım zaten günlerdir çocuğumuz harici hiçbir iletişimimiz yoktu.dün akşam kuzumu uyuttum.haliyle gün yorgunluğu bide havalardan herlade bi üşüme bi kırıklık var üsümde bende yattım. o diğer odada telefonda bişeyler bakıyor .bikaç dk sonra yattığım odaya geldi (biz ayrı yatıyoruz bu arada) elimde tfl vardı aldı elimden bırak şunu bakalım sen bi dedi.bi sırnaşmalar bi harketler ...günlerdir tek kelime etmemişiz ben ona karşı buz gibi olmuşum ona neki hiççç ..yaklaşık 21-22 gündür tık yok adamda o gece bi haller bi üstelemeler ..neyse öyle böyle amacına ulaştı ama öyle işte görev gibi bişeydi yani saçma sapandı..sonrasında tek kelime etmedik. sabahta hiç karşılaşmadık aynı evin içinde çıktı gitti benden önce... içim içimi yedi ama tepsisiz kalmak zorunda hisettim kendimi. işte böyle..ne kadar trajikomik değilmi, evilik mi şimdi bu...
Çünkü salaklar bence, cinselliği bir ceza yöntemi olarak kullanmaya çalışıyorlar. Halbuki gayet kendi çıkarlarına :)) yatakla günlük münakaşaları birbirine karıştırmamak en doğrusu. Eskiler derler ya, ne olursa olsun, yatağa küs girmeyin diye, çok doğru. kediyi iple oynatır gibi oynatmak lazım o zaman. Çok gözüne batmadan, yalnızca kendin için süslenmiş gibi, umursadığını belli etmeden davranınca, kaçan kovalanır yöntemiyle gayet de güzel avlanıyorlar yani. Biraz pohpohlandıktan sonra, sen daha aAilesiyle ilgili kelime dahi etmeden, Çözülebilir sorunlar bazen.ya sanırım ben gurur yapıyorum eşim reddettiğinde manipüle edemiyorum demek ki istemiyor beni deyip çekiliyorum. zaten eşimin ailesi ile problemlerimiz başladığında bizde cinsellik bitiyor. beni cezalandırıyor gibi hissediyorum. ayrıca her ne kadar eşim bunun çok iyi bir şey olduğunu düşünse de eşimde geç boşalma problemi var ve beni soğutuyor.
Çünkü salaklar bence, cinselliği bir ceza yöntemi olarak kullanmaya çalışıyorlar. Halbuki gayet kendi çıkarlarına :)) yatakla günlük münakaşaları birbirine karıştırmamak en doğrusu. Eskiler derler ya, ne olursa olsun, yatağa küs girmeyin diye, çok doğru. kediyi iple oynatır gibi oynatmak lazım o zaman. Çok gözüne batmadan, yalnızca kendin için süslenmiş gibi, umursadığını belli etmeden davranınca, kaçan kovalanır yöntemiyle gayet de güzel avlanıyorlar yani. Biraz pohpohlandıktan sonra, sen daha aAilesiyle ilgili kelime dahi etmeden, Çözülebilir sorunlar bazen.
Ailesi ile siz sorun yaşadığınızda kırıldığını yerleri anlatın olaydakimrb. epey bir birikim var içimde ama hepsini birden saçıp dökmek belki daha fazla kafamı karıştırabilir diye çok uzatmaan anlatabilirim inş.
evliyim. bi işim var çalışıyorum.sosyal hayatım yok denecek kadar az .aile ve akrabalarla görüşmekle sınırlı diyelim.tanışarak severek evlendik biz. tabi sevgiliyken ilgili ve yanlış yapmaktan korkan ve beni kaybetmek istemeyen bi adamdı.öyle hediyelere falan boğmazdı beni ama bana kıymet verdiğini anlayabiliyordum ve hiseetirirdi.bir yıl görüştük ve bir yılın sonunda evlendik.
her evlilikte olabileceği üzere başta aileler vs. sebeplerden sorunlarımız oldu.hep yapıcı olmaya azami gayret ettim. oda öyleydi ilk zmanlar.birbirimizi kırdıysak özür diler veya birşekilde gönlünü alırdık...sonra sonra o adam gitti yerine resmen kaba saba kırmaktan kırılmaktan korkmayan sivri dilli biri geldi.yaklaşık 3 yıllık evliyiz ama toplasak huzurlu günlerimiz sadece belki birkaç aydır..oda ilk zamanlarımızdır..
evlilik ve anne baba olma sorumluluğu mutlaka herikimizide zorladı.ama er veya geç bunları yaşayacaktık.kaldıki bu sorumluklarla uğraşan tek çift biz değiliz..ben artık idare etmekten bugünde böyle geçsin bakalım yarın ne olur bilinmez diye yaşadığım yıkımları savsaklamaktan yoruldum..tartışmlaar kavgalara kavgalar gürültülere dönüştükçe birbirimizden uzaklaştık uzaklaşıyoruzda.. sizler nasıl başarıyorsunuz eviliğinizi huzurlu yürütebilmeyi.huzur le mutlu bi aile olabilmeyi. inanın samimi tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var...yaşım küçük değil ama sanırım duygusal olarak ilgi sevgi istiyorum her kadın gibi. öyle garip bi evliliğimiz varki bizim dahada anlatmak isterim ancak şuan bile epey uzun oldu.kimseyi sıkmak istemiyorum. çat pat el yordamı denediğim çözüm yollarındada başarılı olamadım olamıyorum..nerde hata yapıyorum ?
Bende tecrubelerini öğrenmek istiyorumbelki sonra selamlar canım,bu konuyla ilgili sayfalarca konusabilirim seninle ama şunu unutma
* önce (ben yaptım) bir manifesto yaz kendine as yatak odana. Olmak istediğini sana her gün hatırlatır.
* eşinde ciddi anlamda senin üzüntünden tatmin olan bir insan profili gördüm. Bazı insanlar öyledir ya hani,kendi dünyasında tatmin olmadığı ne varsa birini psikolojik olarak aşağılayarak (ne boş işlerle uğraşıyorsun) tatmin olurlar.
*malesef modern dünyamızda hala basit orman kurallarının geçerli olduğunu unutma ..asla karşısında ağlama ve ona bu tatmin duygusunu yaşatma.
* cocuguna en dogru sekilde davranıyorsun (bence ) o tastik etmiyor diye tavrından ödün verme.
* arkadaş edin azizim. Dolduklarını bi yerlerde boşaltman lazım. Cocugun dısında bir şeylere daha tutun. Şahsen ben spor,arkadaş,cocuk ve alışveriş dörtlüsünde takılıyorum.
Her şeye kızma ama kırmızı çizgilerinide gecmesine asla izin verme. Bunu bilsin nerde duracagını. Eşim ona baktıgımda anlar. Tutarlı olunca öğreniyorlar.
Sonuç mu :ben aglayıp kahroldugum günlerden cok daha guclu,mutlu ve ne yaptıgı merak edilen bir eşim. Kıskanc olmamakla övünen adam nereye gidiyorsun diye bi saat soruyor. Eskiden hoscakal derdi..
çok güzel yazmışsınız rabbim mutluluğunuzu daim etsin9 yıllık evliyim. Eşimle en zor zamanlar ilk 5 yılımızdı sanırım. Boşanmak kavramı bana aslında çok uzak olsa bile, boşanmayı dahi düşünür olmuştum. Eşimin işleri o dönem çok kötüydü.
Bayağı maddi sıkıntı içindeydik ama benim derdim birazcık yüzüme gülsün, her şeyi beraber sırtlarız şeklindeydi ama adam sanki sinir hastası. Gülmüyor, konuşmuyor. Ben trip arıyorum, o trip atıyor. Bebeğime sarılıp ağladığım çok olmuştur. Genç ve tecrübesizsin. Bir kavgayı nasıl yöneteceğini bilmiyorsun.
Herhalde o dönem, kk yı bilseydim, buralar bayağı bir dertlerimi görürdü.
Allah tan ailem etkiye sütlüye karışmaz. Yani o zor zamanlarda bir yardımları dokunmadı, ama olur ya biraz Arkanda biz varız, bırak bu huysuz adamı deselerdi, herhalde şu anki durumumuz çok farklı olurdu.
Onun yerine kendi kavgalarımızı ettik. Kendi ilişkimizi kurduk.
Bazen cinselliğini kullanarak, bazen çok kırgın olsan da, sen bir adım atarak, düzeltebilirsin bir şeyleri.
Her erkek ve her kadın farklı tabi ama hangi taraf daha akıllıysa yönetebiliyor ilişkiyi. Artık kavga ede ede, ezberledim yöntemlerini. Baştan biliyorum sonunu, ama olacaksa o kavga, oluyor yine de. Barışmayı bilmek lazım.
Durmadan şikayetçiysen, sen ipleri koparma, bir adım at, geldiğinde özen, güzel bir yemek yap, ve güzel güzel konuş hazır olduğunda. Rahatsız olduğun noktaları söyle, ne tam senin istediğin gibi olacaktır, ne de tam onun istediği gibi. Orta yolda çok güzel buluşulur.
Bazen olmuyorsa, iletişim bozukluğu varsa bir tarafta, olmuyordur.verilen emeğe yazık olyordur.Boşanılır o zaman.ama denemeden bBilemezsin. Ve evliliğin uzunca bir zamanı, çok da bulutların üstünde geçmiyor. Her erkek elimde çiçeklerle, özür dileyerek gelmiyor. Ben eşimin ağzından hiç duymam mesela, hareketleriyle belli eder. Uzatmam, benim eksik noktalarını o tolere eder. Ama bunun için emek verdik. Bazen çocuk gibi nazlandık filqn.İlk 5 senem değil, son 5 senem evliliğimin cicim ayları diyebilirim.
Yaşla değil, zamanla oturuyor bazı taşlar. 40 larında evlenip, bizim etmeyeceğimiz çocukça kavgaları eden tanıdıklarım var. Şu anda çok daha iyiler ilk zamanlarında göre.
Kasten yapıyor olabilir.Bazı erkekler bu tür şeyleri yapıyor ki eşinin özgüveni azalıp iyice kocasına kul köle olsun istiyorlar.Amaçlı yapıyor gibime geldi eşiniz.Siz çocuğunuzla konuşurken alaycı alaycı gülmesi falan size hep kendinizi kötü hissettirmek için bence.Siz de onu umursamayın bence , sallamayın yani.Şok olsun anlasın anlamasa da bi' gıcık olsun da belki azcık düzelir.Allah yardımcınız olsun.sorunlar çözülmeden konuşulmadn öylece duruyır bi sonraki kavgada birbirne ekleniyor konuşmaya yanaşmıyor özür dilemiyor tensel temas yok, yani buzları eritebilecek hiçbirşey yapmıyor..öyle kaale almaz öyle yaymış bi adam..gönlümü almadan normale dönmek cinsel anlamda yakınlaşmak kadınlığıma ağır geliyor..bir değil 5 değil ki yaşadıklarımız...misal evde birşey bozulsa yamulsa kırılsa saattlerce söylenir homurdanır o gün zehir olur artık..eşya bu bırak boşver derim ama işi inda bindirir söylenirde söylenir..saçımın rengini değiştirdim.farketti hımm iyi olmuş falan dedi ama 40 sn sonra falan ne gereksiz şeylerle uğraşıyorsun dedi ağzını yaya yaya.bazek katenmi yapyor diye bile düşünüyorum
günaydın hanımlar.yorum yapan tavsiyelerde bulunan herkese tşk. edeyim evvela.sağolun. iletişimi kesitiğimizi yazmıştım zaten günlerdir çocuğumuz harici hiçbir iletişimimiz yoktu.dün akşam kuzumu uyuttum.haliyle gün yorgunluğu bide havalardan herlade bi üşüme bi kırıklık var üsümde bende yattım. o diğer odada telefonda bişeyler bakıyor .bikaç dk sonra yattığım odaya geldi (biz ayrı yatıyoruz bu arada) elimde tfl vardı aldı elimden bırak şunu bakalım sen bi dedi.bi sırnaşmalar bi harketler ...günlerdir tek kelime etmemişiz ben ona karşı buz gibi olmuşum ona neki hiççç ..yaklaşık 21-22 gündür tık yok adamda o gece bi haller bi üstelemeler ..neyse öyle böyle amacına ulaştı ama öyle işte görev gibi bişeydi yani saçma sapandı..sonrasında tek kelime etmedik. sabahta hiç karşılaşmadık aynı evin içinde çıktı gitti benden önce... içim içimi yedi ama tepsisiz kalmak zorunda hisettim kendimi. işte böyle..ne kadar trajikomik değilmi, evilik mi şimdi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?