evinizde-evliliğinizde huzurlu olmayı nasıl başarıyorsunuz

Canım en güzeli susmak, tartışma anında susman lazım , sonrasında git sarıl boynuna nazlı nazlı anlat sıkıntını öpe öpe anlat böyle böyle askm de haklıysan haklı olduğunu, eşinin sakin aninda sonra anlat tartışma anında sus sadece

Ben kavga ediyorum surat asiyorum bazen kendime bakinca ıyyy ne cirkef ne deli birsey goruyorum anlatamam.adamcagizda napsin haklisin balim sen ne dersen o canim diyor iste huzur buluyoruz bir sekilde.

Cinsellik bence de çok çok önemli. Hele de erkekler için. Trip atıyorlar, sırtlarını dönüp yatıyorlar ama çocuk gibi de kolayca manipule edilebiliyorlar. Çıplak olmak hiç işe yaramaz.bir de üstüne kırıldığınla kalırsın. Hafif dekolte günlük bir kıyafet, hafif bir makyaj, hafif bir parfüm. Sonra etrafında, hiç umursamıyormuş, kendi işine bakıyormuş gibi davran. Çok daha cezbedici

Ben 14 yıllık evliliğimde tartışma sırasında sinirliyken sessiz kalmayı öğrendim. Sonraki günlerde eşime hatalı olduğunu düşündüğüm noktaları gayet sakin bir şekilde söylüyorum.Bunları söylerken çok kırıldığımı ekliyorum. Bizde işe yarıyor.Bir de çok fazla beklentiye girmiyorum ne kadar az beklenti o kadar az sıkıntı.

Bencede cınsellık çok önemli. Düşündüm de somdı mesela eşimle sık beraberlikyasadıgımız dönemler daha az sıkıntı yaşamışızdır. Ya da nasıl ıfade etsem üstüme daha çok tıtrer. Ben bunu kesınlıkle ısını görme bencillik olarak algılamıyorum. Cınsellık bagı kesınlıkle guclendırıyor en azından bızde böyle. Ve Sünni da bılmelisin ki Eşine göre beklentılerın oluşmalı genel olarak erkeklere göre degıl. Benım eşim bana 3 yılda toplasan 3 kere anca çiçek almıştır. Bende ozenırım mesela kavga sonrası bu cıcekle özür dıleyen tıplere ama benımki asla yapmaz bilirim

günaydın hanımlar.yorum yapan tavsiyelerde bulunan herkese tşk. edeyim evvela.sağolun. iletişimi kesitiğimizi yazmıştım zaten günlerdir çocuğumuz harici hiçbir iletişimimiz yoktu.dün akşam kuzumu uyuttum.haliyle gün yorgunluğu bide havalardan herlade bi üşüme bi kırıklık var üsümde bende yattım. o diğer odada telefonda bişeyler bakıyor .bikaç dk sonra yattığım odaya geldi (biz ayrı yatıyoruz bu arada) elimde tfl vardı aldı elimden bırak şunu bakalım sen bi dedi.bi sırnaşmalar bi harketler ...günlerdir tek kelime etmemişiz ben ona karşı buz gibi olmuşum ona neki hiççç ..yaklaşık 21-22 gündür tık yok adamda o gece bi haller bi üstelemeler ..neyse öyle böyle amacına ulaştı ama öyle işte görev gibi bişeydi yani saçma sapandı..sonrasında tek kelime etmedik. sabahta hiç karşılaşmadık aynı evin içinde çıktı gitti benden önce... içim içimi yedi ama tepsisiz kalmak zorunda hisettim kendimi. işte böyle..ne kadar trajikomik değilmi, evilik mi şimdi bu...

ya sanırım ben gurur yapıyorum eşim reddettiğinde manipüle edemiyorum demek ki istemiyor beni deyip çekiliyorum. zaten eşimin ailesi ile problemlerimiz başladığında bizde cinsellik bitiyor. beni cezalandırıyor gibi hissediyorum. ayrıca her ne kadar eşim bunun çok iyi bir şey olduğunu düşünse de eşimde geç boşalma problemi var ve beni soğutuyor.

9 yıllık evliyim. Eşimle en zor zamanlar ilk 5 yılımızdı sanırım. Boşanmak kavramı bana aslında çok uzak olsa bile, boşanmayı dahi düşünür olmuştum. Eşimin işleri o dönem çok kötüydü.

Bayağı maddi sıkıntı içindeydik ama benim derdim birazcık yüzüme gülsün, her şeyi beraber sırtlarız şeklindeydi ama adam sanki sinir hastası. Gülmüyor, konuşmuyor. Ben trip arıyorum, o trip atıyor. Bebeğime sarılıp ağladığım çok olmuştur. Genç ve tecrübesizsin. Bir kavgayı nasıl yöneteceğini bilmiyorsun.

Herhalde o dönem, kk yı bilseydim, buralar bayağı bir dertlerimi görürdü.

Allah tan ailem etkiye sütlüye karışmaz. Yani o zor zamanlarda bir yardımları dokunmadı, ama olur ya biraz Arkanda biz varız, bırak bu huysuz adamı deselerdi, herhalde şu anki durumumuz çok farklı olurdu.

Onun yerine kendi kavgalarımızı ettik. Kendi ilişkimizi kurduk.

Bazen cinselliğini kullanarak, bazen çok kırgın olsan da, sen bir adım atarak, düzeltebilirsin bir şeyleri.

Her erkek ve her kadın farklı tabi ama hangi taraf daha akıllıysa yönetebiliyor ilişkiyi. Artık kavga ede ede, ezberledim yöntemlerini. Baştan biliyorum sonunu, ama olacaksa o kavga, oluyor yine de. Barışmayı bilmek lazım.

Durmadan şikayetçiysen, sen ipleri koparma, bir adım at, geldiğinde özen, güzel bir yemek yap, ve güzel güzel konuş hazır olduğunda. Rahatsız olduğun noktaları söyle, ne tam senin istediğin gibi olacaktır, ne de tam onun istediği gibi. Orta yolda çok güzel buluşulur.

Bazen olmuyorsa, iletişim bozukluğu varsa bir tarafta, olmuyordur.verilen emeğe yazık olyordur.Boşanılır o zaman.ama denemeden bBilemezsin. Ve evliliğin uzunca bir zamanı, çok da bulutların üstünde geçmiyor. Her erkek elimde çiçeklerle, özür dileyerek gelmiyor. Ben eşimin ağzından hiç duymam mesela, hareketleriyle belli eder. Uzatmam, benim eksik noktalarını o tolere eder. Ama bunun için emek verdik. Bazen çocuk gibi nazlandık filqn.İlk 5 senem değil, son 5 senem evliliğimin cicim ayları diyebilirim.

Yaşla değil, zamanla oturuyor bazı taşlar. 40 larında evlenip, bizim etmeyeceğimiz çocukça kavgaları eden tanıdıklarım var. Şu anda çok daha iyiler ilk zamanlarında göre.

Çünkü salaklar bence, cinselliği bir ceza yöntemi olarak kullanmaya çalışıyorlar. Halbuki gayet kendi çıkarlarına :)) yatakla günlük münakaşaları birbirine karıştırmamak en doğrusu. Eskiler derler ya, ne olursa olsun, yatağa küs girmeyin diye, çok doğru. kediyi iple oynatır gibi oynatmak lazım o zaman. Çok gözüne batmadan, yalnızca kendin için süslenmiş gibi, umursadığını belli etmeden davranınca, kaçan kovalanır yöntemiyle gayet de güzel avlanıyorlar yani. Biraz pohpohlandıktan sonra, sen daha aAilesiyle ilgili kelime dahi etmeden, Çözülebilir sorunlar bazen.

eşim ailevi problemleri her şeyin önünde tuttuğu için tüm hayatımız ona bağlı şu anda:)

hayırlısı kendisi bilir tabi:)

Ailesi ile siz sorun yaşadığınızda kırıldığını yerleri anlatın olaydaki

O sorun yaşadı ise polyannacilik oynayın o dememiştir belki sen yanlış anlamışsındır gibi herifler bu davranışın karşısında nedense hep kadınlara hak verir oluyorlar

Bende ilgi yönünden eksiklik yaşıyorum aynı siz gibi ama buradaki arkadaşların destekleriyle biseyleri değiştirme asamasindayim şuan ins ilgi isteyen tüm kadınlar aradığını bulur eşlerinde. .

Evliligi dengede tutmak zor iş Allah yardımcın olsun

Bende tecrubelerini öğrenmek istiyorum

çok güzel yazmışsınız rabbim mutluluğunuzu daim etsin
bende 3 yıllık evliyim
cicim ayları dediğimiz zamanlar zehir zembelek geçmişti
çok boşanmayı düşündük
dilekçe yazıp imzaladık bile
ama şimdi çok şükür
bazen eşime diyorum ki bak iyi ki boşanmamışız demi, boşansak birbirimizi bu kadar sevdiğimizi bile anlayamayacaktık geriye kalan ömrümüzü birbirimizden nefret ederek geçirecektik diyorum gerçekten de öyle

Valla nerde fena bi kadin var ; orda kedi gibi bi erkek var.
Bu erkekler iyi niyetten anlamıyor.
Keskin cizgileriniz olsun .. O Özür dilemezse ben hiiic dilemem. Ben de anne evladiyim o da ..
Neden alttan alicakmisim ki.
Siz alttan aldıkca tepenize binen 1 adet erkek bulacaksiniz karşınızda.
Ama tabi bunu 4.5 yıl sonunda değil , ilk günden yapmaliydiniz.
Öff içim şişti burdaki kırılgan , kocam mutlu olsun nolursa olsun diye düşünen kadınlardan. ..

Kasten yapıyor olabilir.Bazı erkekler bu tür şeyleri yapıyor ki eşinin özgüveni azalıp iyice kocasına kul köle olsun istiyorlar.Amaçlı yapıyor gibime geldi eşiniz.Siz çocuğunuzla konuşurken alaycı alaycı gülmesi falan size hep kendinizi kötü hissettirmek için bence.Siz de onu umursamayın bence , sallamayın yani.Şok olsun anlasın anlamasa da bi' gıcık olsun da belki azcık düzelir.Allah yardımcınız olsun.

Canim kirginda olsan kuste olsan esini sabah ugurla bence.. aksam gelince hosgeldin diyip sarılmayi bir rutin haline getir..
Yakinlasmak istediginde reddetme...

Kirildigin seyleri onu affetmek istiyorsan bir kahida yaz ve affet..
Onla konusmaya calis...
O gun Ne yaptin ne ettin gibisinden.
Suclayici konusma.
Alay etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…