- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi belki sonra
-
Her ilişkide anlaşmazlıklar olur, kimse her konuda anlaşamaz, anlaşıyorum vallahi derse de yalandır orada taviz vardır.Ona cok kizgjn kirgin ve birikmislikten dolayi hallice öfkeliyim. İlk günler konuşmamak iyi geldi bana ohhh sessizligi tartişmamayi özlemiştim.o bile ruhuma iyi geldi.ama yeter artik yani nerdeyse 2 haftadir konuşmuyiruz.birbirimizin yüzu hizasina dahi bakmiyoruz birak gozgoze gelmeyi.canim fena halde sıkkin belli etmiyorumdur ondan eminim ama böyle daha nekadar dayanabilirimki sinirlerim iyice yiprandi.ya şu evde başkasi olsa bunedir böyle ya der iyi veya kötu bikaç kelam eder.ne yapiyoruz neden böyleyiz der yada en azindan bana yüklen yani hayirdir derdin ne de...de yani bişey de..yok çıt yok. Deliricem ani bi patlamayla o olucak.napicam nasil bu kriz çözülecek hic bilemiyorum.bu cahilce inatlaşmalari bu deve kini...okadar çok koz verdimki ben onun eline şu satten sora vermek istemiyorum artik usandim çunkü
İşte bu insanı yiyip bitirir, çok zor. Aynı evde bu kadar anlaşamıyor olmak insanı hastalandırır bile, bir kere kimyayı bozar. Siz kendinizden eminseniz artık adım atması gereken o, belki yazılmıştır, arada bir profesyonelin yardımıyla konuşmayı deneyin. Yanaşmazsa da bu şekilde devam etmeyeceğini kabul etmeli. Karşılıklı inatlar ve uzlaşılmayan noktalar olabilir ama hepsini geçtim. Tamam mı devam mı? Çözme niyeti var mı yok mu? Asıl mesele bu, geçmişe değil sadece buna odaklanın. Baktınız hala tık yok, biten bitmiştir. Evli olup mutsuz olacağıma (şahsen) yalnız mutsuz olmayı tercih ederdim. Çünkü çözümü bendedir. Hayırlısı olsun arkadaşım, siz makul bir insansınız çok belli.Trophy Wife ne güzel yazmişsin ama bizim sorunumuz çok büyük şöyleki herseýin başi her sorunun çozumu konusmkatir ya. Onu konuşturamazsin konuşmaz işte.çok denedum olmuyir.ya ben ciddi bi konusma yapamiyorum ya onun isine gelmiyor bilemiyorum ama onun ruh haline göre olayin boyutuna göre bazen rest cekerek.bazen gercekten caresizce duygusal konuştum bazen agladim bazen bagirip cagirdim ama yok yani.duvar bildigin.asla cevap alamazsin.hatta dinkemez bile öff beni bunun icinmi tutoyin kac dk dir karsinda der.tek verdigi cevap sen herseyi çok biliyosun..ben sana goremi hareket edicem..felaket bi tahrik dili varki artik bende ne konusucagimi sapitiyorum.napip ne edip ben buyum ben anneme babama kendime laf ettirmedim sanami ettiricem....
+1Bazen hiç bir taktik işe yaramaz. Olmadı mi olmuyor.
Bir başkasının eşinin hoşuna giden taktikler bir diğerine vız gelir.
Anlayış, sevgi olmalı adamın içinde, kendini güzel şeylerle doldurmuş olmalı ki işe yarasın taktikler.
İlişkide mutlu ve huzurlu olabilmek için benim kendimce yöntemim şöyle; "ben mutluysam seni de mutlu edebilirim" biraz bencilce belki ama ben huzuru böyle koruyorum.. Ve ailesi için 5 yıl boyunca gerçekten elimden geleni yaptım baktım olmuyo oturdum konuştum istersen boşanabilirsn benden ama bir daha ne evime gelebilirler ne evlerine giderim.. Senin ailen sen paşa paşa gidiceksin eksiklerini görüceksin ama şu saatten sonra benim hiçbişeyim değiller.. Biraz net ve kararlı olmakta huzur getiriyor.. Son olarak ilk gün eşime demiştim evimizin kapısını kapadığımız da dışarıda kalan kimse için evinimiz de tartışma istemiyorum diye çook şükür başardık..
ben anladım ki erkekler surat aştığında asla gelip neyin var demez , benimki de demez de gormezden gelirdi , bisey yokmuş gibi davranırdı .Ona cok kizgjn kirgin ve birikmislikten dolayi hallice öfkeliyim. İlk günler konuşmamak iyi geldi bana ohhh sessizligi tartişmamayi özlemiştim.o bile ruhuma iyi geldi.ama yeter artik yani nerdeyse 2 haftadir konuşmuyiruz.birbirimizin yüzu hizasina dahi bakmiyoruz birak gozgoze gelmeyi.canim fena halde sıkkin belli etmiyorumdur ondan eminim ama böyle daha nekadar dayanabilirimki sinirlerim iyice yiprandi.ya şu evde başkasi olsa bunedir böyle ya der iyi veya kötu bikaç kelam eder.ne yapiyoruz neden böyleyiz der yada en azindan bana yüklen yani hayirdir derdin ne de...de yani bişey de..yok çıt yok. Deliricem ani bi patlamayla o olucak.napicam nasil bu kriz çözülecek hic bilemiyorum.bu cahilce inatlaşmalari bu deve kini...okadar çok koz verdimki ben onun eline şu satten sora vermek istemiyorum artik usandim çunkü
Eşim sadece sus keyfine bak der bunu yapmaya çalışıyorum:))mrb. epey bir birikim var içimde ama hepsini birden saçıp dökmek belki daha fazla kafamı karıştırabilir diye çok uzatmaan anlatabilirim inş.
evliyim. bi işim var çalışıyorum.sosyal hayatım yok denecek kadar az .aile ve akrabalarla görüşmekle sınırlı diyelim.tanışarak severek evlendik biz. tabi sevgiliyken ilgili ve yanlış yapmaktan korkan ve beni kaybetmek istemeyen bi adamdı.öyle hediyelere falan boğmazdı beni ama bana kıymet verdiğini anlayabiliyordum ve hiseetirirdi.bir yıl görüştük ve bir yılın sonunda evlendik.
her evlilikte olabileceği üzere başta aileler vs. sebeplerden sorunlarımız oldu.hep yapıcı olmaya azami gayret ettim. oda öyleydi ilk zmanlar.birbirimizi kırdıysak özür diler veya birşekilde gönlünü alırdık...sonra sonra o adam gitti yerine resmen kaba saba kırmaktan kırılmaktan korkmayan sivri dilli biri geldi.yaklaşık 3 yıllık evliyiz ama toplasak huzurlu günlerimiz sadece belki birkaç aydır..oda ilk zamanlarımızdır..
evlilik ve anne baba olma sorumluluğu mutlaka herikimizide zorladı.ama er veya geç bunları yaşayacaktık.kaldıki bu sorumluklarla uğraşan tek çift biz değiliz..ben artık idare etmekten bugünde böyle geçsin bakalım yarın ne olur bilinmez diye yaşadığım yıkımları savsaklamaktan yoruldum..tartışmlaar kavgalara kavgalar gürültülere dönüştükçe birbirimizden uzaklaştık uzaklaşıyoruzda.. sizler nasıl başarıyorsunuz eviliğinizi huzurlu yürütebilmeyi.huzur le mutlu bi aile olabilmeyi. inanın samimi tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var...yaşım küçük değil ama sanırım duygusal olarak ilgi sevgi istiyorum her kadın gibi. öyle garip bi evliliğimiz varki bizim dahada anlatmak isterim ancak şuan bile epey uzun oldu.kimseyi sıkmak istemiyorum. çat pat el yordamı denediğim çözüm yollarındada başarılı olamadım olamıyorum..nerde hata yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?