• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinizde her gün yemek pişer mi?

yaparım ama hergün diye kesin diyemem yanii...
dışardanda olabilir kahvaltılıktaa.
zaten eşim çok yemek seçer zaten sınırlıdır yedikleride.....

evdeysek mutlaka yemek pişer haftaiçi yemek yapmaya vaktimiz olmadıysa kahvaltı yaparız dondurucumda mutlaka önceden kendi yaptığım börek köfte gibi hazır beklettiğim yiyecekleri ısıtırım bazen.
ya anneme yada kayınvaldieme de gideriz ara sıra...

Genelde yemek yaparım ama yapmadığım zaman, kalan yemekler,veya kahvaltı türü şeyler hazırlarımkaydirigubbakcemile5

mutlaka hergün pişer kayınvalidem kaınpederm bebiş ve evde bir de hala var 6 kişiyiz

hergün yemek yaparım...
çogu zaman kalır ikinci günde aynısını yeriz...
canım istesede istemesede hergün yemek yapmak zorundayım eşim akşam yemeğinde kahvaltı önüne versem kıyametleri koparır,kızar yani...
dışardan hiç yemiyoruz...
zaten güzel yemek yaparım...

Bir önceki günden ana yemek kaldıysa onu yeriz ama mutlaka yanına makarna pilav veya çorba gibi bişi eklerim canım yemek yapmak istemediyse veya geç kahvaltı yaptıysak evde de bigün önceden yemek kalmadıysa eşime menemen yaptırırım onla idare ederiz bazen dışarıya çıkar bazende eve söyleriz ama hiçbir zaman akşam yemeğinde kahvaltılık yemedik bugüne kadar...

Hergün yemek yaparım ama kalan yemekler olursa ertesi günde yenir..

Genelde hergün yemek yaparım.O günlük

yaptığım için fazla yemek kalmaz,kalırsada tüketilir.

valla yemek bittikçe pişer bizde arada börek patates kızartması ile geçiştiririm

c.tesi hariç hergün yemek pişer...en az 2 çeşit...
1 çeşiti bittiyse ertesi güne 1 çeşit kaldıysa bunun yanına mutlaka yeniden yemek yaparım...eşim yemek yemeyi çok sever acıkınca doymam zanneder....
mesela dün mantar sote ,pilav,sarımsaklı yoğurtlu kabak kızartması,mevsim salata vardı 'bu kadarmı aşkım başka bişey yokmu' diyo..kafamçokkarıştı.
c.tesi annemde oluyoruz...çok nadir dışarda,çok çok nadirde kahvaltı yeriz...

Ben haftada 1 yada 2 kez yemek yaparım. Zaten eşim sebze yemeklerini yemiyor, kahvaltılık istiyor sürekli.

sağolsun eşim yemek seçmez ... bende 2 günlük pişiririm genelde yemekleri hergün mutfaga girmeyi sevmiyorum çalışınca zor oluyor....özel yemekleride hafta sonu yaparım zamanım bol olduğu için....evde boş vaktimdede köfte, mantı yaprak sarması.puaça,börek falan yapıp atarım dolaba sıkışınca pratik pişirmek için :))

vay vay hamarat hanımlara bak hele....kaydirigubbakcemile5
valla ban ömür boyu yemek ypma desen sevinçten çığlık atarım ama eşim iştahlı çok....cokacimcoook
2 günde bi yemek yaparım dışardan pek söylemeyiz 2-3 ayda bir doymazki öle....cokacimcoook
mutlaka çorbam vardır evde mutlaka....mirmirmirmir
bizdede börek kahvaltı pilav tarzı şeyler yenmez....:1closedeyes:
ooooooooooffffff ooooooooffffffffff.......delikafadulden

hergün yemek pişirmiyorum ben yapınca iki günlük yapıyorum kaydirigubbakcemile2 eşimin de bi şikayeti yok
zaten geç geliyorum günlük yapsam çok zor olur benim için
bide alışkanlıklar önemli hergün çorba sulu yemek pilav-makarna salata bide tatlı olcak soframda cokacimcoook
buzlukta bişiylerim olur köfte falan yemek yapmak istemezse canım onlardan hazırlarız
eşim kahvaltı tarzı yemeyi de seviyo
ama ben akşam yemeğinde kahvaltı sevmiyorum
çok bunaldıysak dışardan söylüyoruz arada da değişiklik olsun diye

Hergün yemek yapmam.Bazen iki günlük yaparım.iki çeşit yemek yeterli geliyor bize.Eşim tam bir makarna hastası onun sayesinde bende oldum.Makarna yaptığım zamanlar da ikinci yemeğe de gerek kalmıyor.

biz akşamları yemek yemiyoruz öğlen zaten çalıştığımız içinde dışarda yiyoruz o yüzden günlük yemekte yapmıyorum yani yapmama gerek kalmıyor
bazen canımız bişey çekerse onu yaparız okadar onun dışında akşamları meyvelen geçiştiriirz çok acıkırsakta dışardan bişeyler söyleriz

yemeğim mutlaka olur.
bazen fazla yapıyorum. 2 günde bitiyor.
pazar günleri dışarıda yeriz

bizdede pişer mutlaka
hergün çeşit çeşit değil ama
bazen hafif birşey bazen agır yemekler.
ama pişeririm birşeyler.

Kayınvalidem sağolsunn:))))
Genelde her gün pişirr...
Arada kaçamak yaparız bazen ya dışardan yada kahvaltılık....

Back
X