• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinizde her gün yemek pişer mi?

ben de her gün yemek yaparım.ama bazen et balık yemeği olur onu da eşim çok güzel yapar,ozaman eşim pişirir.ben ellemem.eşim de çok güzel yemek yapar.evdeyse beraber yaparız zaten.ama hep evde yemiyoruz tabii dışarıda yediğimiz zamanlarda oluyor haftada bir kere enaz dışarıda yeriz.ama ben sabah kalkarım ilk işim yemeği hazırlamak olur.yapmazsam rahatsız olurum erkenden.yenilsin yenilmesin ben yemeğimi yaparım erkenden.eşim asker işi dolayısıyla evde olmadığı zamanlarda pek yemek yapmam.

hemen hergün pişer evımızde yemek
sıcacık tencere yemekleriii içinde her türlüsü et türü corba türü sulu yemegi kuru yemegi....
olması gerekende bu zaten !!!

hafta içi pek yemek yaptığım söylenemez. hafta sonu yapar 2 günlük olanı ayırır gerisini dondurucuya atarım. yemeksiz bir günde atarım mikodalgaya 2 dk da çözülür.

eşimin hiççç yemek seçme huyu yoktur sağolsun.
boğazından aşağı insin yeter.
dışarıda pek yiyemiyoruz çünkü iş çıkış saatlerimiz uymuyor, buluşamıyoruz dışarda.
onun için hafta içi kahvaltılık, menemen, gözleme tarzı şeyler de yeriz; ya da dışarıdan lahmacun, pizza da söyleyebiliriz.

ağzım yandı bi kere o yüzden muhakkak evde yemek pişer zaten yaptığım bi yemek iki gün gidiyo...

Genellikle evimde yemek pişer hergün.. Ama az.. Eşimle ikimize göre yaparım ertesi güne kalmasını sevmiyorum ben hergün değişik yemek yemeği seviyoruz eşimde bende..Misafir gelecekse o ayrı tabiki.. ama hergn farklı yemekler yaparım severimde zaten..
Olmadığı zamanlarda da dışardan yeriz çünkü biz onuda seviyoruz:) ya da eşimle ikimiz gireriz mutfağa canımız ne isterse yaparız beraber:)

güzelim bizim evde hergün en az 2 çeşit yemek pişer oğlumu okula yollarım 2 aylık kızımı uyutup yemeğimi yaparım her gün ne yapıcam diyede düşenmekten sıkıldım. ah bir günde düşünmesem ne güzel olurdu benim oğlumda ayrıca reflü var yemekleri diyet olmalıdır birde benim halimi düşünün kızlar :uhm:

henuz bebek yok ama evlenmeden once de evlenince de hergun 2 cesit yemegim ve salatam olur. 2 gun ayni yemegi yemeyi ve yedirmeyi sevmem. hele pilav makarna falan hic hoslanmam. mikrodalgada istsam bile gicik olurum.

ayrica da artik mikrodalgayi kullanmamaya calisiyorum.

Evet hergun piser,ama bazen esim yemek yapma der surprizler yaapar;)

zaten hergun yemek turu yenmiyor...ben sandwich turleri,pizza turleri,hamur isi turleride yaparim guzel gidiyor;)

:1hug:

Son düzenleme:
Ben de hergün yemek yapamıyorum. Ama yaptığımda da 2-3 günlük oluyor tabi pilav vs. günlük pişiyor ana yemek 3 günlük oluyor o da anneme veya kayınvalideme gidiyoruz. Bu arada çalışıyorum.

Ben de hergün yemek yapamıyorum. Ama yaptığımda da 2-3 günlük oluyor tabi pilav vs. günlük pişiyor ana yemek 3 günlük oluyor o da anneme veya kayınvalideme gidiyoruz. Bu arada çalışıyorum.

benimde aynı pazar günü 2 çeşit yaparım onlar bizi yanında pilavla fln 2-3 gün idare eder. bi akşam annemlere bi akşam kayınvalidemlere bi akşam aperatif, kahvaltı falan gibi şeyler bitti bile. zaten cumartesi mutlaka dışarda yeriz çünkü gezip tozduğumuz tek gün hep dışarda olunca yemek de dışarda yenir. ama çalışmadığım zamanlrda hemen hemen hergün yemek pişiyodu. gözü kör olsun iş hayatının :oklava:

biz de dışardan çok nadir söyleriz
hergün yemek pişirmem 1gün pişen yemeği 2 gün yeriz biz
yemek yapmak istemiyorsam dondurucudan mantı-köfte vs çıkartırım
ya da tostla geçiştiririz

Eşimin mide hastalıkları yüzünden
Bende yemeklerimi günlük yaparım
Yumurta tavasında karnıyarık yapan bi kadınım kaydirigubbakcemile3
Hergün iki çeşit yemek salata ve yoğurt yada cacık mutlaka yaparım

bende hergün yapamıyorum. en az 2 gün yeniyor. arada pratik şeyler de iyi oluyor. haftada 2 gün annemdeyiz zaten. çalışınca zor oluyor. eve yorgun gidiyorum. bugün evde yemek yok ne yapıcam bilmiyorum çok da yorgunum. evdeyken daha iyiydi. şimdilik çocuk yok sallıyorum. kaydirigubbakcemile2

her gün yemek yapmam çünkü yaptığım yemeği 2 gün yeriz.2 günde 1 yemek yaparım

Back
X