Ben de yemek yapınca kendimi rahatsız hissediyorum.:smiley-cool:Sevmiyorum yemek yapmayı.
Genelde dışarda yiyoruz.Haftada bir balık,tavuk kesin yeriz.Ben zaten bunları evde yapamam,bilmiyorum da yapmayı...Çok güzel ev yemekleri yapan yerler var ,oralara gidiyoruz.
Haftada iki kez de bir şeyler pişirmeye çalışıyorum.:smiley-cool:Yemek pişince kokusuna dayanamıyorum,kendim yiyemiyorum o yüzden.:1closedeyes:Her yeri havalandırıyorum.Sevmiyorum işte n'apayım?:bbo: Şimdilik böyle idare ediyoruz işte.
kaydirigubbakcemile5 bizim de evlenirsek sonumuz bu kaydirigubbakcemile3 ben eskiden yapardım, ama soğuttular sağ olsunlar zamanında, kıymet bilmeyen hep daha fazlasını isteyen insanlar.
kendimi resetlerken, yemek pişirme programım silinmiş :jeyyar: diyorum şimdi :roflol:
vay vay hamarat hanımlara bak hele....kaydirigubbakcemile5
valla ban ömür boyu yemek ypma desen sevinçten çığlık atarım ama eşim iştahlı çok....cokacimcoook
2 günde bi yemek yaparım dışardan pek söylemeyiz 2-3 ayda bir doymazki öle....cokacimcoook
mutlaka çorbam vardır evde mutlaka....mirmirmirmir
bizdede börek kahvaltı pilav tarzı şeyler yenmez....:1closedeyes:
ooooooooooffffff ooooooooffffffffff.......delikafadulden
yol yakınken protesto ve eğitimlere başla istersen sivribiber sengözlerimebaksanab eğitim dediysem eşini yemek konusunda yani yerimseniben