• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinizde her gün yemek pişer mi?

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar sunu merak edıyorum ben evde hergun yemek yaparım,yapmazsam kendımı rahatsız hıssederım aksama ne yıycez dıye.bu sayfalarda okuyorum arkadasların bır kısmı evde hergun yemek pısmez dıyorlar.yemek yapmadıgınız gunlerde aksam neler yersınız paylasırmısınız?banada fıkır olur hem,cocukla hergun yemek yapmak coook yoruyor bazen benı

cnm tam bugün ne pişirsem diye gezinirken gördüm başlığı genelde pişer bizde ama bazen dışardan bazense kahvaltılıkla geçiştiririz biz eşim zaten pek bişi yemiyor ee bende zaten dikkat etmek istiyorum hem eşimin en iyi huyu bu sanırım yemek seçmez bende merak ettim yeni evliyim ee birde çalışınca bir hayli zorlanıyorum

Bizde her gün pişer , hatta az önce buraya kaptırdım çorbam taşmış , ocak batmış:roflol:

Dışardan hiç söylemeyiz ...Neden bilmiyorum ama alışmamakla ilgili sanırım...

Eğer canım hiç istemiyorsa yemek yapmayı , o gün dondurucumda bulunan hazır ve pratik şeyleri

yaparım ; pizza , sigara böreği, hazır döner vs vs . gibi ...Böylece 2 dakikada şip şak yemek hazır olur ,

sen de öyle yap istersen...

hergün yemek yaparım canım.yapmadığım zamanla dışarda yerizkaydirigubbakcemile3

bizdede genelde yemek pişer. çalışırken bazen yemek olmuyordu ama şimdi izindeyim ve sağlıklı beslenmek açısından evde kendim yaparım. dışarıdan yemek söylediğimiz çok nadirdir. heryere güvenemem. zaten günümüz dışarda geçtiği zamanlar dışardan yiyoruz. en azından evimizde temiz ve sağlıklı şeyler yiyelim. ayrıca dondurucumda shnitzel,cordon bleu, pizza, ton balığı her zaman bulunur. hiç yemek yapmak istemediğimde onlardan hazırlarım.

bende hemen hemen hergün yaparım.bazen çok yaptığımda 2 gün yeriz.buda hafta da 1 oluyor.onun dışında hergün yapıyorum.köfte,balık,mantı,börek gibi şeyler günlük yapıyorum..ama kurufasulye,tazefasülye,nohut,karnıyarık gibi yemekleride 2 gün yiyoruz....

disarida karnini doyurabilen varmi?
benim icin mumkun degil,ne yedigimin nerde yedigimin onemi yok
ben disarida karnimi doyuramiyorum.
inanin bugun haereket etmekte o kadar gucluk cekiyorumki
cunku agir bir grip geciriyorum
ama biraz once kalkip yemek yaptim.
evde yemek yenmiyorsa o gece ben eksik buluyorum biseyleri

hergün pişmez
bi gün pişirdiysem ertesi günede kalır
sonraki gün kayınvalideme gider yada ondan alırım
yani 3 günde bir pişer kaydirigubbakcemile3

Biz eşimle mümkün olduğu kadar hafif yemeğe çalışırız ama oğlum gelişme çağında olduğu için mutlaka onun sevdiği yemekler özellikle bakliyat sebze hemen hemen hergün pişer sabahları işe gelmeden ana yemeği akşama da yardımcı yemeği pişiririmcokacimcoook

Son düzenleme:
hemen hergunde tencerem kaynar..

hıc olmasa bı corbam muhakkak vardır...

biz ne dışardan söyledik ne dışarda yedik
evde illaki bişeyler buluyorum en kötü ihtimal kahvaltılık
yada gözleme börek vs
3 günde bi pişer çorbam eksik olmaz
yazın hele hiç yemek pişmez :lepi:
karpuz peynir kahvaltı börek vs

Önceden iki günde bir pişirirdim çünkü bi yaptığım yemek iki günde anca bitiyo bizde ama eşim allahtan sürekli yemek isteyen biri değil.Yemek olmadığı zamanda kahvaltılık koyuyorum yanında mutlaka bişey yaparım yalnız.Patates,yumurta,yufkadan bişeyler canımız ne isterse.Ama şu dönemde haftada 6 gün hatta şu ara 7 gün bile çalışıyorum ve en az 10 saati buluyo.Yemek yapmaya hem vaktim yok hemde halim.Önceden gece 10da bile olsa yapardım uğraşırdım ama şimdi 5 aylık hamileyim.Eşimde çok anlayışlı sağolsun hiç sormaz yemek var mı yaptın mı diye.Kendi pek becerikli değildir ama bana yardım eder. kaydirigubbakcemile3.

bizde hergün pişer çok nadir yemekler kalırsa onları yeriz
ama biz kalabalığız 6 kişiyiz
hal böyle olunca hergün yemek pişiyo cokacimcoook

hergün pismez ertesi güne muhakkak kalir ama olmadigi zamanda da genelde hafta sonu tabi disarda yeriz yada kahvaltilik olur

Ben de yemek yapınca kendimi rahatsız hissediyorum.:smiley-cool:Sevmiyorum yemek yapmayı.
Genelde dışarda yiyoruz.Haftada bir balık,tavuk kesin yeriz.Ben zaten bunları evde yapamam,bilmiyorum da yapmayı...Çok güzel ev yemekleri yapan yerler var ,oralara gidiyoruz.
Haftada iki kez de bir şeyler pişirmeye çalışıyorum.:smiley-cool:Yemek pişince kokusuna dayanamıyorum,kendim yiyemiyorum o yüzden.:1closedeyes:Her yeri havalandırıyorum.Sevmiyorum işte n'apayım?:bbo: Şimdilik böyle idare ediyoruz işte.

biz haftada iki gün dışarıda yeriz genelde,ama evde yemeğinde tadı bir başka,hele yemeğim,pilavım ,çorbam ,salatam varsa daha ne olsun*** değmeyin keyfime.

yemek yapmaktan sıkılınca dışarısı güzel,bir nefes almak adına,ama evdekide bir başka.

bende hemen hemen her gün yemek pişiririm.mutlaka olur yemeğim yani.

benimde evimde hergün mutlaka yemek pişer çünkü eşim bu konuda çok hassastır...asla kahvaltıyla geçiştirmez akşam yemeğini...:1no2:

eşim neyse ki yemeğe düşkün değil, ben de tabi
birgün pişen ertesi gün de yenir çoğunlukla
1 gün balık yeriz, eşim yapar
cumaları canım bişey yapmak istemez nedense, eskiden dışarı çıkardık, şimdi eve söylüyoruz
bazen de keyfim olmaz yapmam, patatesli omlet yapar eşim ya da kahvaltı ederiz, bayılırım kahvltıya
gerçi artık bebiş olduğu için ona mutlaka ayrıca bir yemek pişiyor, onun yemekleri ayrı henüz

Back
X