evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

şuan soğuk havalar eşortmanla dolaşıyorum
yazın şort ve askılı giyerim
babamın evindede böyleydim.
buralar çok sıcak oluyor yazın.

Ben evimde rahat olmayi seviyorum bu yüzden esofmanla geziyorum evimde

genelde eşofman giyerim
üstünede yazın askılı kışın kazak falan
rahat olmayı severim rahatıma çok düşkünüm fazla sıkıya gelemem
eşime arada değişik görünmek için elbise veya kısa etek giyer dolanırım :jeyyar:

İşten gelir duş alırım mutlaka...temiz kokular sürünürüm kremlenirim bu bekar olsam da yaptıgım bi şey...eşofmanlarımı giyerim sonra da öyle dolaşırım...temmuza düğünüm var arada sırada seksi geceliklerle dolaşırım ya da mini etekle ama daima degil...
insan doğal ve bakımlı olsa da yeterli bence...
sürekli beni seksi geceliklerle gezerken gören eşim zamanla heyecanını yitirir yani her sey özel olunca nadir olunca güzeldir...abartmaya gerek yok diyorum...

eşim beni diz çıkarmış pijamalarımla da sever, ev demek rahatlık demektir, benim evdeki rahatlık anlayışım bu :):) tüm gün işyerinde bakımlı geziyoruz zaten, bir de evde uğraşamam açıkçası ben.

Kışın eşofman-günlük rahat pantolonlar..(rüküş bişekilde de değil)kaydirigubbakcemile3
Yazın şort,askılı badyler,elbiseler..keşke yaz gelse (çokta frapan değil)kaydirigubbakcemile3

evde giyinişim o gün ki ruh halime bağlı...
içim kıpır kıpırsa süslenirim,yok mutsuzsam kendimi salarım...

valla zaten işte dışarda bakımlı şık güzelim eşim beni gün içinde öylede görüyor evde eşofmanlarımı giyerim yazın şort badi giyerim benimki perdeleri çekmeye falan kalkar yaz günü:1shok::1shok: hatta bir tane yeşil çiçekli bir pijamam var evlere şenlik eşim onu giy der illa köylü güzelim diyede sever ya takılmayız biz böyle şeylere hem evim demek rahatlık demek eşimde öyledir en paspal haliyle gezerr rahat etmek ister ha ama bazen öyle bayanlar görüyorum ki evde saç baş yağlı pasaklı -tatlicadiarzu- pasaklılık pis olmak farklı birşey eşi evden uzaklaştıran eşofman değil ki pasaklılık

bu bende mevsimine göre değişir kışın hırkamla patiklerimle ayıcıklı terliklerim ayağımdan düşmez valla kışın paspal oluyorum yazın açılıp saçılıyorum şu sıralar sadece hırkaları incelttim o kadar daha tam ısınmadı havalar ben çok üşürüm de.yaz gelsin daha sexy oluyor tabiki ama benim erkeğim paspal halime daha düşkün gizli şeyler daha çok merak uyandırıyor.

evlenince giymek için pijamaalarım hazır benim
geceliklerim de, önce onları gıyerım sonra baslarım pasaklılıga kaydirigubbakcemile3
kolu komsu akraba gelınce gıymek ıcın de şıkıdım esofmanlar alırım

temiz olurum önemli olan o...pijama da giyerim süslenip püslenirim de...her zaman aynı olmam ...

Kendi evimde eşofman giydiğimi hiç hatırlamıyorum, her daim saten geceliklerim, havaya göre sabahlıklarım üzerimdedir. Şimdi ailemin evinde yaşıyorum ve sürekli eşofmanlarlayım tabii. Ama ben geceliklerimi seviyorum, insanın kendini neyin içinde iyi hissetiğiyle alakalı.

aman bende hiç kasamam evdedee eşofman giyerim özel durumlar hariç :))

bende bekarım.. hem sonra ye kurkum ye olmamalı zaten değilmi canım.. oda giysin pijamalarını :))

kızlar cvplara baktımda ayol bi ben miyim evde düğüne gidiyomuş gibi dolaşan :roflol:gerçi ben bekarkende böyleydim az azar yemedim annemden kızım kim görecek giysene eşofmanları rahat rahat otur :bbo: işten gelir gelmez duşumu alırım saçımı fönlerim makyajımı yaparım eteğimi askılı badimi giyerim parfümümü sıkarım kocacımı beklerim sengözlerimebaksanab ha yemeği hangi arada yapıyorsun derseniz onuda mutlaka akşamdan hazırlarım ki hazırlanmaya vakit kalsın :jeyyar: ayol geçen yıl sırf evde giymeye açık saçık pullu badiler aldım :teytey: valla ben çok severim süslenip evde dolaşmayı içim açılır.ilk başta eşimde yadırgadı canım eşofman falan giysene rahatça otur diye şakkıdı adama bak :1closedeyes: neyse sonra oda alıştı şimdi yapmasam hayırdır moralinmi bozuk süslenmemişin diyor kaydirigubbakcemile3 anacım ruhumda var benim yatarken bile dantelli gecelikten başka şey giymem sengözlerimebaksanab

eşiminde benimde işten gelince ilk işimiz takım elbiselerimizden kumaş pantolonlarımızdan kurtulmak oluyor
rahatça eşofmanlarımızı şortlarımızı hava neye uygunsa rahat rahat giyiniyoruz
makyajımı yüzümü temizlerim
yine bakımlıyımdır pis pis gezmem tabii ki ama tüm günün yorgunluğunu atmak için en rahat kıyafetlerimi giyerim
zaten kumaş pantolonumla gömleğimle kazağımla oturduğumda eşim hemen kızar git değiştir üstünü rahat otur bütün gün bu kıyafetlerle gezdin sıkılmadın mı diye yerim ben onu ya düşünceli kocam benim :asigim:
arada sevgi saygı olduktan sonra eşofman giysende şıkır şıkır gezsende herşey aynıdır

Aynı ben, hiç eksiği yok kaydirigubbakcemile5

eşim bakımlı görmek ister beni,o evdeyken jean ,mini etek,bady ,elbise falan giyerim ,o yokkende evin temizlik işini bitirene kadar eşormanla gezerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…