evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

benim de psikolojik durumuma bağlı :)) bazen eşofman bazen gecelik,yazın şort veya mini elbise :)) yaz geliyor yuppi giyeceğiz şortları gene :)

n:içelim:e bulursam geçiriyorum üzerime valla. şık kıyafeti yalnızca özel günlerde giyiyorum. işyerinde zaten şık giyinmekten daral basıyo beni.

evde ne giyeceğimizi bile eşimiz bizi aldatırmı başka kadınları daha çok mu beğenir diye düşünüyoruz.onlar da acaba şöyle şık gezelim karımız başka erkeklere bakar mı onlarla bizi kıyaslar mı diye düşünüyorlarmıdır acaba.Zaten benim evdeki kıyfetime göre sevip sayacaksa güzel giyinmedim diye gözü dışarı kayacaksa o kacadan hayır gelmez.

süpersin valla :lepi:

ben kışın eşofman takımlarımla
yazın şort-body yada ince penye elbise giyerim

hem insanlık hali bu
bence sürekli süslü püslü görmemeli
o benim hayat arkadaşım iyi günde kötü günde birlikte olucaz tabiki ev halimide görmeli
beni seviyorsa eşofmanlı yada paspal halimlede sevebilmeli
sadece süslü halimle değil

Asla eşofmanlı dolaşmam evde. İşyerinde sürekli klasik giyindiğim için mutlaka kotumu ve badimi geçiririm üzerime. Yataktan kalkar kalkmaz hemen üstümü değiştiririm. Prensip meselesi tabi. Evde pijama yada eşofmanla dolaşılması taraftarı değilim. Çocuklarıda öyle alıştırdım onlarda kalkar kalkmaz giyerler üzerlerini.kaydirigubbakcemile3

Eşimde akşam 10 dan sonra sorar bana artık pijama giyebilirmiyim diyesengözlerimebaksanab

Benim işyerimde kıyafet kuralı olmadığı için genellikle kot filan giyiyorum. Evde de yatana kadar aynı kıyafetle dolaşır, yatarken pijama yada gecelik giyerim. Haftasonu da iş yoksa bile kalkınca dışarı çıkacakmış gibi giyinik oluyorum..Kot bluz vs..
Ne sıkıcıyım dimi delikafadulden

benim eşimde hayret eder gece üzerimi değiştirip pijama giyiyorum diye
dediğin gibi eşofman ayrı ,pijama ayrı

taaammm benim sayfam burasi:)))

Bakimi cok ,cok seven bir insanim evde guzel,guzel cekici suslu,puslu giyinmeyi cok severim, kiyafetime gore guzel sallanan kupeler degisik takilar kokular guzel makyajlar sac filan esim isten gelir kapida soyle basini dondururum :jeyyar:sositososito:teytey:Esime karsi digil sadece bu yaptiklarim ben kendimi cok iyi hissediyorum bakimli suslu,puslu olunca:ecrin_bebek:,ozellikle evde giyinmek icin mini elbiseler, mini eteler,bodyler falan filan alirim sirf ev icinyani yapimda var anliyacaginiz suslulukhihoyyyt

Esimde dikkat eder... birgun giyindigi seyi ertesi gun giyinmezhihoyyyt eve gelir dusunu alir parfumlenir,guzel sifir kol thsirtlerini giyinir,sonra karsilikli bakisiriz:roflol:

Son düzenleme:
evde rahat şeyler giyerim..haftada en az 1-2 günde süslü süslü karşılarım eşimi..o kıyafetimle yatana kadar otururum..
genelde eşofman giyerim ama..çünkü yemek,ütü v.s rahat kıyafetlerle yapılabiliyo ancak..

eşim ister evde olsun ıster olmasın paspal dolaşmayı sevmıyorum. tabıkı hastalık , regl oldugum gunler hariç. eşim o paspal halimle bile çok tatlısın diye yaklaşır yanıma.

Ayy nezihemmm bayıldım sana yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
Ne tatlı hatunsun yaww. Ben evli değilim ama evlenince ben de böyle olmak istiyorum. Bakalım bıkmadan yapabilcem mi? :roflol: Zaten benimki şimdiden yaparsın diyor. Bizim de ruhumuzda var yerimseniben :sm_cool:

Yorumlarin hepsini okuyamadim ama kendine dikkat eden arkadaslari tebrik ediyorum. Ben eskiden kendi pijamalarimla gezerdim, simdi de hamilelikte alinan kilolarla esimin pijamalari ve lohusa pijamamla idare ediyorum. Bir benim galiba asiri paspal. Gerci sunu da hesaba katmak lazim. Calisiyorum eskiden bir uyumaya girerdik eve, simdi de donusumlu cocuk bakiyoruz, esimi gormuyorum pek zaten. Ben sabah uyurken o cikiyor, o gece uyurken ben geliyorum :çok üzgünüm:

valla ben en kötü pijamamla bile olsam eşim her halukarda sırnaşır bana...
ama ben eşim için değilde kendim için düzgün giyinmeyi tercih ederim..
kışın kot veya spor bir pantolon üstüne kazak gömlek vs giyerim..eşofmanda giyerim ama düzgününden giyerim..yazında askılı elbize,şort body falan giyerim
hamileliğimde sürekli eşofman giymek zorunda kaldığım için şimdi hiç bakmıyorum bile onlara

kışın tayt giyerim hatta şimdi de üstümde tayt var, yazın elbise genellikle, ve dışarı, işe o kadar bakımlı çıkmaya çalışırken eşim beni görmüyor işte olduğu için ama öyle bakımlı görmeyi o hakediyor o yüzden evde onun hoşuna gidecek şekilde giyinmek hoşuma gidior.

ben maalesef süslü ve bakımlı biri değilim senağlamagenç kızken daha çok kendime bakardım ama şimdi ev işi yemek 3 küçük çocuk olunca ister istemez eskisi gibi kendime özenemiyorum.özenen insanlarada hep imrenmişimdira.s
evde kışın eşofmanla ve kazakla yazında tişört ve yazlık pijamayla dolaşırım.yani bol ve rahat kıyafetleri tercih ederim.dar giysilerle kesinlikle rahat edemem:1no2:
eşim sağolsun beni en paspal halimle bile beğenirkaydirigubbakcemile3zaten süslensem adamı hiç zaptedemem sanırım:roflol:

ay walla şuan altımda daltonların hapishane kıyafeti varya
onun altı bir pijama var üstümde de beyaz body:))))
bütün gün böyle dolaşırım evde
nefret ederim rahatsız kıyafetlerden

ev içinde çok abartı olmayan ama şık olan herşeyi giyerim.

yaz gelince süper mini şortlarım var. onları giyerim.

kışında süslü püslü eşofmanlarım var arada onları arada rahat haraket edebileceğim lcryla lı kotları giyerim.

ama makyaj konusunda abartmam ki hem ev hali hem şık olsun.bir rimel bir ruj ve hafif bir allık.saçlarım çok uzun olduğu için genelde toplarım. tepemde sarmal bir şekilde kıvırıp toplarım. hafif dağınık bırakırım tabi toplarken sıktırmam.

ev küpelerim vardır. sadece taştan oluşan.( top küpelere benzeyen) onları takarım genelde evde.

geceleri kesinlikle gecelik yada saten pijama takımı giyerim. ve parfüm sıkmadan uyumam.

bu arada erkeklerin ev haliyle karışık hafif süslülüğü sevdiklerini duymuştum. çok abartı dışarıya gider gibi durumlardan rahatsız olduklarını da.

o yüzden elimden geldiğince ev hali ama süslülükte katıyorum işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…