kızlar cvplara baktımda ayol bi ben miyim evde düğüne gidiyomuş gibi dolaşan :roflol:gerçi ben bekarkende böyleydim az azar yemedim annemden kızım kim görecek giysene eşofmanları rahat rahat otur :bbo: işten gelir gelmez duşumu alırım saçımı fönlerim makyajımı yaparım eteğimi askılı badimi giyerim parfümümü sıkarım kocacımı beklerim sengözlerimebaksanab ha yemeği hangi arada yapıyorsun derseniz onuda mutlaka akşamdan hazırlarım ki hazırlanmaya vakit kalsın :jeyyar: ayol geçen yıl sırf evde giymeye açık saçık pullu badiler aldım :teytey: valla ben çok severim süslenip evde dolaşmayı içim açılır.ilk başta eşimde yadırgadı canım eşofman falan giysene rahatça otur diye şakkıdı adama bak :1closedeyes: neyse sonra oda alıştı şimdi yapmasam hayırdır moralinmi bozuk süslenmemişin diyor kaydirigubbakcemile3 anacım ruhumda var benim yatarken bile dantelli gecelikten başka şey giymem sengözlerimebaksanab
evet ya biide o tip kadınlar var aynı eşofmanı kaç gün üstlerinden çıkarmıyorlar.nasıl oluyor ya bu iş.bu tiplerin kocaları bişi demiyomu.ıııyyyy iğrenç yaaaa..yat,kalk,otur,yemek yap,temizlik yap,yatağa yat gene leş gibi olur insan yaaaa...ayıp ayıp..
ilk zamanlarda eşim hayret etmişti.yatarken pijama giyiyorum die.eşofman ayrı şey pijama ayrı.eşim işten gelince giyer eşormanını bidaha onunla yatar.ben ise asla.ne kadar uykum varsa genede yatarken değiştiririm üstümü.annemiz bize böle öğretti.eşim de çok takdir eder.ev içinde giymek için hep bişiler alıyorum.onu evde giyerim bunu evde giyerim die.bugün giydiğimi yarın giymem mesela.değişiklik güzel 2 gün üst üste giymem öyle karşılamam eşimi.ama pekte farketmez açıkçası.olsun ben kendimi öle daha ii hissediyorsam sorun yok.daha 1 kere bile güle güle dediğim kıyafetle hoşgeldin demedim eşime..
kızlar cvplara baktımda ayol bi ben miyim evde düğüne gidiyomuş gibi dolaşan :roflol:gerçi ben bekarkende böyleydim az azar yemedim annemden kızım kim görecek giysene eşofmanları rahat rahat otur :bbo: işten gelir gelmez duşumu alırım saçımı fönlerim makyajımı yaparım eteğimi askılı badimi giyerim parfümümü sıkarım kocacımı beklerim sengözlerimebaksanab ha yemeği hangi arada yapıyorsun derseniz onuda mutlaka akşamdan hazırlarım ki hazırlanmaya vakit kalsın :jeyyar: ayol geçen yıl sırf evde giymeye açık saçık pullu badiler aldım :teytey: valla ben çok severim süslenip evde dolaşmayı içim açılır.ilk başta eşimde yadırgadı canım eşofman falan giysene rahatça otur diye şakkıdı adama bak :1closedeyes: neyse sonra oda alıştı şimdi yapmasam hayırdır moralinmi bozuk süslenmemişin diyor kaydirigubbakcemile3 anacım ruhumda var benim yatarken bile dantelli gecelikten başka şey giymem sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?