evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

bende evde eşofmanlayım arada bir saçlarımda değişiklik yapar hafif bi kalem sürerim ama eşime sorduğumda evdeki o paspal halimi daha çok beğendiğini söyler öyle daha doğal oluyomuşum kaydirigubbakcemile3

Ay ne akıllı kadınlar var ya ... Bakış açısı bence çok mantıklı ! Tüm yorumlar güzel ve mantıklı ama bu bakış açısı çok değişikti...

Ben ilk aylar evde hep bakımlı ve süslü gezerdim malum yeni evliyiz ya eşime güzel görünücem diye , eşofman giymezdim evde hiç . Zamanla eşimin gözü alıştı , baktım hiç

farketmiyor bile, ben de geçirdim üstüme eşofmanlarımı , ohh ne rahat... Kasıp duruyodum kendimi o daracık eteklerin , bluzların içinde .. Ee bi de yemek filan hazırlarken , eğilip kalkarken

işkence çektiğim de yanıma zarar kalıyordu. Artık o elbiseleri özel günlerde veya kendim çok istersem arada bir giyiyorum... "oooooo !" diyorkaydirigubbakcemile3

Önceden her gün giydiğim , fark etmediği şeyi şimdi giyince tepki bu kaydirigubbakcemile2

Demekki alıştırmamak daha iyi , en azından bizde böyle yerimseniben

Son düzenleme:

altına imzamı atmak istiyorum kaydirigubbakcemile5

kesınlıkle alıştırıp "herzamankı hal" olaına getırılemelı bencede..süsünlenme fiilinin bır anlamı kalmıyorkı ozaman..
ama bunun yanında tabıkı paspal gezılmesını de tasvııp etmıyorum.derlı toplu ,bakımlı olunmalıdır.

her daimde hazır olda bekleyecek değilim
dağınık pasaklı halimi de görmeli
sonuçta her zaman makyajlı süsülü halimi görürse bu sefer de hastalanınca süslenmediğimde bu ne yaaaaaaa falan der
ayy birde yataktan kalkınca çapaklı gözlerimi görünce ,şişmiş yüzümüde tabii ki çirkin bulur...ha birde korkar sabah sabah.))..her halimi görsün...sanki kendisi her daim hazırolda bekliyorda.)

Hep oyle kal!!! :hooray:

bende aynen katılıyorum. yani paspallığı abartmadığın sürece (çamaşır sulu delik eşofmanları kastediyorum:roflol:) temiz ve bakımlı olduktan sonra eşofmanlada gezilebilinir bence. saça başa bir çeki düzen verilir gayet de şık durur İnsan sürekli bir sex sembolü olarak dolaşamaz ki evde:sm_confused: bu sefer azıcık hasta olsanız içinizde mini etek giymek gelmese o zaman garipser. Ama haftanın bazı günleri öyle bazı günleri böyle takılırsanız her halinize alışır :roflol: ben böyle düşünüyorum şakkıdı

ayol hastayken falan da mine etek giysen sonu yatakta biter..yok hastayım falan desende sana inanmaz...eee bu ne hal derkaydirigubbakcemile3
o yüzden her zmaan açık saçık giyinmek tehlikeli bencekaydirigubbakcemile3

rahat giyinmeyi tercih ederim.kot pantolun eşofman üstümde geniş beni sıkmayan şeyler olsun yeter.yazın giyerim askılaları filan ama sadece ev içinde malum kapalıyım. eşim evde giyinme özgürüğümü kısıtlamıyor.
eşofmanlı olduğum zamanlarda da dikkat ederim eşime çirkin görünmek istemem .kısacası paçoz giyinipte ne kendimi bakımsız göstermeyi severim nede eşimin göz zavkini bozmayı severim.

sabahları kalkar kalkmaz üstümü değiştiririm normal kıyafetlerimi giyerim mesela kot pantalon ve üstüne bir kazak ya da gömlek,t-shirt vs ve kesinlikle hafif bir makyaj yaparım,bekarkende böyleydim evliykende böyleyim ama temizlik yapacaksam temizlik kıyafetlerimi giyer işim bitince duşumu alır yine temiz ve bakımlı olurum bunun eşimle bir alakası yok böyle olmaya alıştım eğer böyle yapmazsam ben rahatsız oluyorum tabi herkes farklı olabilir mesela bizim gelin eşofmanla yatar aynı eşofmanla temizlik yapar,biz geliriz yine aynı eşofman üstündedir ve yine onunla yatar o kadar uyardım ama o da onun tarzıymış :uhm: fazla da üstüne gidemem ters bir şeyler söyler falan her ne kadar iyiliği için söylesemde olmuyor işte :1ninca:

genelde eşofman giyerim kışın
yazında elbise, etek ,şort falan giyerim

evet ya biide o tip kadınlar var aynı eşofmanı kaç gün üstlerinden çıkarmıyorlar.nasıl oluyor ya bu iş.bu tiplerin kocaları bişi demiyomu.ıııyyyy iğrenç yaaaa..yat,kalk,otur,yemek yap,temizlik yap,yatağa yat gene leş gibi olur insan yaaaa...ayıp ayıp..

ilk zamanlarda eşim hayret etmişti.yatarken pijama giyiyorum die.eşofman ayrı şey pijama ayrı.eşim işten gelince giyer eşormanını bidaha onunla yatar.ben ise asla.ne kadar uykum varsa genede yatarken değiştiririm üstümü.annemiz bize böle öğretti.eşim de çok takdir eder.ev içinde giymek için hep bişiler alıyorum.onu evde giyerim bunu evde giyerim die.bugün giydiğimi yarın giymem mesela.değişiklik güzel 2 gün üst üste giymem öyle karşılamam eşimi.ama pekte farketmez açıkçası.olsun ben kendimi öle daha ii hissediyorsam sorun yok.daha 1 kere bile güle güle dediğim kıyafetle hoşgeldin demedim eşime..

esofmanlıyım genelde..
paspalımdır herzaman boyleyımdır.. eşime buna benzer bi soru sormustum 1ay oncesınde bana aynen söyle dedi.. oyle değilsin.. ama benımsın sonucta..ne gıyersen yada ne yaparsan yap..benım oldugun için farketmez demıstı :asigim: :asigim:
paspal gıyınmek, erkekten erkege değişir elbet.. sukur aşkımın duyguları on planda ne giysem napsam farketmıyor :roflol:

sizin kendı adınıza yaptıgınız seyler çok guzel takdir edilmeli ama sizin gibi olmayan insanlara hakaretler dizboyu olmasıda enteresan..
neden kendınize guvenınız mı yok? bu ne komleks ?? sizin gibi giyinmeyen insanlara bu tur cumleler kurarak aşağılayarak kendınızı tatmın mı ettınız acaba??
uslubunuze dikkat edınız lutfen
evet ben sızın bahsettıgınız biriyim!! çokta menunum halımden.. :1closedeyes:
bunun anne-baba gorgu kuralıylada alakası yok.. bu kısının ıcınden gelmeli..
ablam benım tam aksım .. bekarkende evde cesit cesit giyinir suslenır puslenır oyle otururdu gayette bakmlıydı evlendı halen oyle devam edıyor bakımına susune çok duskundur severde..
ablamla iki kardesken bırbırımıze benzemıyoruz ,sizin dediginiz gibi anadan babadan gorme birsey değil.. kaydirigubbakcemile
esofmanımla gun boyu oturup tekrar yatagada gırerımde evim pis değil sonucta..

ne var canım aynı eşortmanı her gün yada 2 günde bir değiştirecek değilim.sonuçta evim..temiz yer.kirlenmediği sürece değiştirmem.ayrıca temizlik yapıyoruz diyede her tarafımız pis sular içine gömülmüyor ya...benneyaptımki
hatta bazen sivil yattığım bile olur..ne var ki bunda

Hernekadar ben ve eşim öyle düşünmesekte ben de sizin o ıyyy iğrenç dediğiniz kadınlardanım...
Bundan 3 ay öncesine kadar çalıyordum ve işim gereği sürekli makyajlı, saçım yapılı, kumaş pantolonlu takımlı yani şıkır şıkır olmak durumundaydım...
Eve kendimi zor atardım, eve girer girmez de üzerime eşofmanları geçirir makyajımı siler eşimi beklerdim...
Şimdi evdeyim, sabah kalkıyorum akşam yatıyorum üzerimde aynı şey var... Ama evim pırıl pırıl misler gibi, o yüzden niye iğrenç oluyormuş anlamadım...
Ha temizlik yaparken ayrı bir kıyafetim var onu giyerim o ayrı... Ama pislenmesin diye değil kıyafetlerim çamaşırsuyu ve ter olmasın diye.. çünkü çamaşır suyu kulanmayı çok seviyorum, temizlik kıyafetim lacivert bir eşofman altı ve pembe bir t-şort, ama eşofman altı da batikli oldu amaşırsuyu yüzünden...
Bir de koşu bandında yürüyüş yapacağım zaman ayrı bir kıyafetim var, ha onun da sadece tşortunu her gün değiştiririm eşofman altını ise 2 günde bir değişirim...

Aynı eşofmanı günlerce de giymem ama 2 gün giyerim ne olcakki... Sonuçta evde otururken ne taş taşııp terliyoruz, nede çamur içinde yuvarlanıyoruz...

ayy hiç evimde misafir gibi takılamam rahatıma biraz düşkünümdür çekerim eşofmanlarımı şutarafagitti

eve adımımı atar atmaz soyunmaya başlarım..takılarımı çıkarırım.elimi yüzümü yıkar eşofmanlarımı giyerim...yazsa elbise ,şort v.s.....asla kıyafetle rahat edemem..valla ben babamın evindede böyleydim öyle gördü öyle beğendi...beğenmiyosa evlenmeseydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…