rahatima düskünümdür aslinda ama esofmanda giyemiyorum fazla.sürekli disari cikacak gibi olmam lazimmis gibi makyajim sacim basim hep yerinde olmali sanki,.annem hep kizardi kücükken evlik giysin ayri disari icin ayri olsun diye ama akillanmadim sanirim-tatlicadiarzu-
temizlik yaparken bi elbise,sort falan giyiyorum genelde..
evde kapri ve tişört tercihimdir
ama uyumlu ve şık olmasına özen gösteririm:1closedeyes:
hatta annem bazen hayırdır dışarımı çıkcan bile der:roflol:
ama evlenince baby dolle gezcem evde
genellikle yaz aylarinda tshirt ve shortla dolasirim evde ama kis olunca esofmanlarimi giyerim. e tabi bazi zamanlar esime güzel görünmem icin gecelik giydigimde olur cünkü bu gerekli eslerin hosuna gidiyor...a.s
vallah ben o gün ne aklıma eserse giyerim elbise,eşofman,şort ya herşey olur,bir tek evde misafir varsa daha dikkatli giyenirim,bazen pijama ile akşama kadar gezerim evimin içindesırnaşık şey
doğru aslında evde bakımlı şık olmak lazım temizlikci gibi giyimle karşılarsak hiç hoş olmaz.ama benim ev kıyafetlerim var ince pantolanlar bady le felan .daha çok eşofmanla rahat ediyorum ama .ama yazılanlar gibi şık giyimle karşılamak lazım bende yapmaya çalışcam şu saatten sonra
şık şeyler muhakkak... şort olabilir.. gecelik olabilir. eşofman ve üzerine hoş bir askılı olabilir.. hem hava şartları hem de o günkü havama bakar yaniiii
evli değilim ama hep düşünmüşümdür bunu bence evde paspal giyinmek erkeği olumsuz etkileyebilir tabi bu erkeğe bağlı... ama ben saten kokoşum o yüzden eşim evde yokken ve kimse yokken rahat bi esofmanla ama evde eşim olduğunda tertemiz ve çekici giyinirdim mis gibi parfümleride sıkar öyle çıkardım. bizim bi komşu vardı eşi gelmeden önce girer bi duş alır şık giyinir masasını hazırlar mumları yakar makyajını yapar eşini öyle karşılardı:asigim: