evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

rahatima düskünümdür aslinda ama esofmanda giyemiyorum fazla.sürekli disari cikacak gibi olmam lazimmis gibi makyajim sacim basim hep yerinde olmali sanki,.annem hep kizardi kücükken evlik giysin ayri disari icin ayri olsun diye ama akillanmadim sanirim-tatlicadiarzu-
temizlik yaparken bi elbise,sort falan giyiyorum genelde..

evde kapri ve tişört tercihimdir
ama uyumlu ve şık olmasına özen gösteririm:1closedeyes:
hatta annem bazen hayırdır dışarımı çıkcan bile der:roflol:
ama evlenince baby dolle gezcem evde

genellikle yaz aylarinda tshirt ve shortla dolasirim evde ama kis olunca esofmanlarimi giyerim. e tabi bazi zamanlar esime güzel görünmem icin gecelik giydigimde olur cünkü bu gerekli eslerin hosuna gidiyor...a.s

yazın şort atlet kışın eşofman altı üstüne kazak giyerim geceliğin zamanı farklı adı üstünde gece :jeyyar:

şu an eşimin karelı gömlegı ve sortu var...

uzunca bı surede böyle devam edecek sanırım.......

yazın şort askılılar ince kısa elbiseler falan kışın eşofman takımlarımdan yanadır tercihim :1closedeyes:

ara sıra süprisde yaparım tabee

vallah ben o gün ne aklıma eserse giyerim elbise,eşofman,şort ya herşey olur,bir tek evde misafir varsa daha dikkatli giyenirim,bazen pijama ile akşama kadar gezerim evimin içindesırnaşık şey

doğru aslında evde bakımlı şık olmak lazım temizlikci gibi giyimle karşılarsak hiç hoş olmaz.ama benim ev kıyafetlerim var ince pantolanlar bady le felan .daha çok eşofmanla rahat ediyorum ama .ama yazılanlar gibi şık giyimle karşılamak lazım bende yapmaya çalışcam şu saatten sonra

ben evde kedicikli ve ayıcıklı şortlarla badilerle dolanıyorum. eşimde sever bu çocuksu halimi

nasıl rahat edersem onla..

yazın şort ve askılı badi..kısın esortman..

bazen gecelıkle gezınırım..en seksısınden..

zaten sortlarımda kısa ve düşük beldir .. o bılgısayara oturunca oramı buramı gorsun de dıkkatı dagılsın ısterım :))

nasıl istersem onun nasıl hosuna gıdecekse oyle..

baktım şort gıyıp yanına gıdınce bakmıyor..giyerim askılı kısa gecelıgımı ..kırıta kırıta gezınırım :kedi:

kapıda karsılarken de mutlaka şık ve bakımlı olurum..

eskiden evde dahi sokaktaki gibi giyinirdim bakardim kendime cok

ama simdi esofman ve kendimi rahat hissedecegim seyler kafi valla kaydirigubbakcemile3

neyle rahat edersem öyle dolaşırım.yazın şort kışın eşofman.eşim için özel bir şey giymem ben böyleyim.o benim için röptışambırını giyiyomu ki?

nasıl rahatsam öyle giyinirim bazen çok özenirim bazen hiç olduğum gibi olurum psikolojiyle ilgili bence:kedi:

şık şeyler muhakkak... şort olabilir.. gecelik olabilir. eşofman ve üzerine hoş bir askılı olabilir.. hem hava şartları hem de o günkü havama bakar yaniiii

evli değilim ama hep düşünmüşümdür bunu bence evde paspal giyinmek erkeği olumsuz etkileyebilir tabi bu erkeğe bağlı... ama ben saten kokoşum o yüzden eşim evde yokken ve kimse yokken rahat bi esofmanla ama evde eşim olduğunda tertemiz ve çekici giyinirdim mis gibi parfümleride sıkar öyle çıkardım. bizim bi komşu vardı eşi gelmeden önce girer bi duş alır şık giyinir masasını hazırlar mumları yakar makyajını yapar eşini öyle karşılardı:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…