- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi arzuca9432
-
inanamıyorum bu konu benim için açılmış kaydirigubbakcemile2
kızlar anlatayım bana akıl verin cokmu abartıyorum ben daha 1.5 aylık evliyim ve yatak odası bizde özeldir ben ailemde öyle gördum yatak odasına girerken kapı çalardık biz
görümcem sağolsun cok iyi biridir ama söz konusu kızı olunca hersey duruyor 7 yasında bir kızı var ve ne zaman bana gelse kapıyı acar acmaz ayakkabısını cıkarıo doğru yatak odasınalmaz: 1 kere bizden eve yalnız gidemediğinden (istanbulda doğmuş 35 yasında bi kadın) bizde kaldı ve ogun kızı kaç defa girdi cıktı odama bilmiyorum :umursamaz: devamlı gözüm kızın üzerinde zırt pırt odaya girio burda ne var burda ne var die karıstırmadığı dolap kalmıyo lmaz: ve annesi tek kelime etmiyor :bbo: eşim benim bu konuda üzgün olduğumu anlayıp bidaha o odaya girmek yok dedi kıza ama nerdeee dinleyen kim ben odaya giriorum bi bakıyorum kapıdalar eşim odaya girio bi bakıorum kapıdalar kötükedihüso hatta birinde odadan cıktılar kapıyı kapattım görümcemde biz acıyoruz sen kapatıosun kapıyı dedi :1shok: şakaya vuruo bide nasıl sinir oldum görmelisiniz ve sesimi cıkaramadım :mymeka: kıza bir kere o odaya girme bidaha yengecim orda bişi yok dedim tabii görümcem merak edio bakıo yengesi bişi deme kızıma dedi ay kadının söylemesi lazım onuda ben söylüyorum ama oda yok anlamadım ne yapayım haftaya yine geleckler eşim sağolsun iii biri dun yine söyledim lütfen gelince girmesin cocuklar die girerlerse cek kenara kız dedi ama yapamam bilirsiniz gelinim ya
evde eşim ve ben dışında birisi olduğu zaman mutlaka kapısını kapatırım
şimdiye dek evliliğimin ilk zamanlarında hayırlı olsuna gelip evi gezenler dışında kimse girmeye teşebbüs etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?