Evinizde yatak odanza herkes girebilir mi?

inanamıyorum bu konu benim için açılmış kaydirigubbakcemile2
kızlar anlatayım bana akıl verin cokmu abartıyorum ben daha 1.5 aylık evliyim ve yatak odası bizde özeldir ben ailemde öyle gördum yatak odasına girerken kapı çalardık biz
görümcem sağolsun cok iyi biridir ama söz konusu kızı olunca hersey duruyor 7 yasında bir kızı var ve ne zaman bana gelse kapıyı acar acmaz ayakkabısını cıkarıo doğru yatak odasına lmaz: 1 kere bizden eve yalnız gidemediğinden (istanbulda doğmuş 35 yasında bi kadın) bizde kaldı ve ogun kızı kaç defa girdi cıktı odama bilmiyorum :umursamaz: devamlı gözüm kızın üzerinde zırt pırt odaya girio burda ne var burda ne var die karıstırmadığı dolap kalmıyo lmaz: ve annesi tek kelime etmiyor :bbo: eşim benim bu konuda üzgün olduğumu anlayıp bidaha o odaya girmek yok dedi kıza ama nerdeee dinleyen kim ben odaya giriorum bi bakıyorum kapıdalar eşim odaya girio bi bakıorum kapıdalar kötükedihüso hatta birinde odadan cıktılar kapıyı kapattım görümcemde biz acıyoruz sen kapatıosun kapıyı dedi :1shok: şakaya vuruo bide nasıl sinir oldum görmelisiniz ve sesimi cıkaramadım :mymeka: kıza bir kere o odaya girme bidaha yengecim orda bişi yok dedim tabii görümcem merak edio bakıo yengesi bişi deme kızıma dedi ay kadının söylemesi lazım onuda ben söylüyorum ama oda yok anlamadım ne yapayım haftaya yine geleckler eşim sağolsun iii biri dun yine söyledim lütfen gelince girmesin cocuklar die girerlerse cek kenara kız dedi ama yapamam bilirsiniz gelinim ya

İnanırım annemin evinde de oluyordu böyle şeyler ordan cadılığımı bilen kendi evimde yapamaz lmaz:
Eşim tarafı da yavaş yavaş öğreniyor benimle baş edilemiceğini :teytey:
Ama bende çok huzursuz oluyorum yatak odamda başkalarından
Geçende kalorifer bakımı için geldiklerinde bile sinir olmuştum
Oysa adamın görevi bütün petekleri kontrol etmekti napsın gariban :çok üzgünüm:

Sende şakaya vurup kapını kilitlesen işe yaramaz mı
Ben öyle yapıyordum işe yarıyordu

kapı kilitlenmio ki kilitlense düşündümde o zamanda ayıp olur diye de düşündüm neyse bakalım bu haftada cıkmazsa odamdan tenhada sıkıştırırım kaydirigubbakcemile2

evli değilim ama olsam istemem ben öyle herkesin yatak odama girmesini...

Kızlar burada birbirinize anlatıp deşarj oluyorsunuz belki ama elinize birşey geçmez böyle.Ben olsam yatak odamı prensip icabı açmıyorum derdim.Sesiniz çıksın biraz..

annem ve kardeşim dışındakilerin yatak odama girmesinden rahatsız oluyorum o yüzden kapım kapalıdır çok şükür öyle bodoslama giren de olmadı hiç

kötükedihüsobenden izizinsizi girmesi şık degil..
aam izzin alıp girdiyse sorun etmem..
amaa özel eşyalarımı karşşıtırısa eşimimn ailesi ozaman yaktımmmmkötükedihüso

her daim misait derli ve topludur o yüzden evimin diğer yerlerinden farkı yoktur...
Zaten evimde yabancının de işi olmadığına göre gelen eşim dostum merak ederse görebilir...

sürekli düzenli tutarım ama genede evde misafir varsa kapısını örterim...
yeni evliyim şu ana kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ama odaya girilme olayına sıcak
bakmıyorum bende dikkat ederim gittiğim kişinin odasına asla girmem ....aynı şeyi karşıdan da
beklerim...zorunlu bir durum olur hastalık vs..o başka ama bunun dışında asla hoş karşılamam...

evde eşim ve ben dışında birisi olduğu zaman mutlaka kapısını kapatırım
şimdiye dek evliliğimin ilk zamanlarında hayırlı olsuna gelip evi gezenler dışında kimse girmeye teşebbüs etmedi

Çok mutluyum hayırlı olsuna da gelen olmadı
Evimi gezende olmadı
Evimin müze gibi gezilmesi de beni çok huzursuz eder
Hele yatak odama girilmesi şeytan görmüş kadar sinir olurum

ben yanlarında olduğum taktirde bakmak için girebilirler kapısını da çoğunluk açık tutarım kapalı olunca daha çok dikkat çektiğine inanıyorum acaba düzenli değil mi filan gibiii vs...zaten gelen kişiler bellidr gelenimde oraya girmez bi küçük görümcem girer meraklıdr:) bende kısıtlamam kısıtlasam tatlı gelir...

Girilmesinden hoşlanmam...
Sadece ailem girebilir namaz falan kılmak için...
Ama başka misafir olursa kapıyı kapatırım hatta çocuk varsa kapıyı kilitlerim...

evde eşim ve ben dışında birisi olduğu zaman mutlaka kapısını kapatırım
şimdiye dek evliliğimin ilk zamanlarında hayırlı olsuna gelip evi gezenler dışında kimse girmeye teşebbüs etmedi

Mesajımı okudum da geçmişe gittim.
Geçen kış aylarında eşimin bir arkadaşı gelmişti Ankara'dan.
Adam 30 küsür yaşında ama adap bilmeyen bir tip.
Şehir dışından elini kolunu sallaya sallaya gelmiş resmen.
Eve girince ayaklarını yıkamak istemişti.
Çoraplarını antrede çıkarıp orta yere atmasın mı.
Tepem nasıl atmıştı.
Neyse işini bitirdikten sonra evi gezmek istediğini söyledi. (ne rahatlıktır Allahım)
Eşim odaları gezdirdi, bir yatak odası kaldı demesin mi oraya da bakabilir miyim alsanaalsanasmile
Çıldırdım resmen...
Eşim 3-4 kez söyledi orası açılmaz diye ama adam yok illa görücem diyor.
Kapıdan zor çevirmişti eşim.
Ya adam sana ne bizim yatak odamızdan klava:

kapasını kapatmıyorum bu huyum yok
ama evime gelenlerin izinsiz girmesini sevmiyorum da maalesef girenler oluyor.sanırım kapısı açık olunca rahat davranıyorlarbilmiyorumkismile

Yakın zamana dek esımın kız kardeslerı cok rahat bır sekılde gırer,
hatta gıysı dolabımızdan arzu ettıklerı gıysılerı
veya ıhtıyac duydukları esyayı soyleme geregı dahı duymadan alırlardı.
Garıpserdım, cunku ben onların evınde oturdukları odanın kapısına vurmadan gırmem.
Ikaz etmedım hıc, surat da asmadım.
Ama bazı olaylardan sonra, aynı davranısları sergılemelerıne asla ızın vermem.
Gırmeye kalkarsalar, musade etmem.
Kendı aıleme serrbesttır
Zaten onlarda gırmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…