Evinizde yatak odanza herkes girebilir mi?

kimsenin girmesi hoşuma gitmez,kendımde kımsenınkıne gırmem gıren olursada pek hoslanmam benneyaptımki

odam müsaitse kapısı acıktır ama müsait deilse kapalıdırrr kimse giremezz önceden darp olup giriyorduu birileri şimdi oturdugu yerden kalkıp gidiyorlarr

yeni doğum yaptığımda hastaneden eve gedim,eşim ben yokken pikeyi atmış sadece çarşafın üstünde yatıyor.kayınvaldemde evime gelip hemen yatakodamın kapısını açıp yatağa baktı ve yatağının üstünde neden örtü yok senin diye sordu
şeytan dediki sıkıver boynunu
sanane yaaaa,ne girdin odama sen benim????

Merhaba arkadaşlar. Bende hiç hoşlanmam yatak odama girilmesinden. Derli topludur hep ama orası bana ait bir oda. En nihayetinde mahremim orası benim.
ılla görmek isteyenlerde oluyor ama ben şöyle bir gösterip kapıyı tekrar kapatırım. Ben kimsenin yatak odasına girmem girmekte istemem açıkcası.

Ayyy siz mi çok sabırlı ve saygılısınız ben mi çok sivri dilliyim
Gayet sakin ve soğukkanlı bi yüz ifadesiyle
Kaynanamın yatak odama dalacağını düşünemedim
Kusura bakmayın
derdim

Bu konuda takıntım yok.
Zaten yeni tşındğımız için evi gezerlerken girilmedik delik bırakmıyorlar sağolsunlar:bbo:
Yatak odamda yatağım ve komodinim var ne göreceklersefisfisfis

kapısı açıktır aile üyeleri varsa ,ama yabancı biri gelecekse kapatırım ,güzel yatak örtümü serdiysem ve eve beni çekemeyen biri gelirse açarım özellikle görsün diye :)))
ama içeri girme hususuna gelince kimse giremez ..evde kalan biri varsa annem ,kayınvalidem v.s gecede kapatırım ..

samimi olduklarım dilediği gibi girebilir yatak odama ama samimi olmadıklarım girdimi gıcık olurumm bide çocuklargirdimi ..

Gecen sene cok gırılırdı.Kaynanamla tv ızlerdık babamla esım mac ızlerken felan.Ama genelde bayanlarla otururdum orda mınderler vardı yerde gecen sene. Ama yıne de ıcıme sınmezdı.Bu sene ızın vermıyorum herkese.Kayınvalıdemle bazen tv ızlemek ıcın oturuyoruz.

yatakodamın kapısı sürekli açıktır annem kızıma bakıyor benim evimde
kızımın eşyaları beşiği bizim odamızda mecburen giriyor akşamdan akşama kaynanam
gelince kızım uyumuşsa uzatır kafasını kapıdan illa bakar uyurken ama bundan rahatsız olmuyorum
yatak odama girilmesi beni okadar rahatsız etmez tabi derli topluysa :)))

müsaitse problem değil,
müsait değilse sokmam içeri..
zaten benim yatak odam dağınıktır , kedi eniğini yitirse bulamaz... :)
yani hiç müsait değildir... misafir gelidğinde çoook nadir kapısı açıktır..

erkekli misafir gelirse mutlaka örtülüdür eşimin takıntısı vardır kaydirigubbakcemile3
ama teyzemler veya halamlar ve annemler dahil herkes girebilir sıkıntı olmaz
her daim topludur zira sabah kalktığımda ilk iş ilaç içmek ve yatak odası toplamaktır huy işte alkisalkisalkis

yatak odası herkesin girebileceği bir yer olmadığından ben girilmesini doğru bulmuyorum. Kişinin özel bır unuttuğu birşeyi eşyası v.b olur. en ıyısı girmemek.yatak odasının diğer odalardan farkının olması lazım bence.yerimseniben

Yatak odama girilip mobilyamı benden habersizz kulllananlardan nefrett edyorumm .Şimdi yazdıklarımıza inanmazsınız belkide kızlarr..Yaa ben çokkk sinir oluyorumm aklıma geldiikçe tepem atıyorrr
Yeni evlenmiştim eltiminde bebeği vardı 3 ayık evliyken gelmişti görümce elti vs. işte eşimin ailesi Görümcem yatak odama girdi çocuğu uyutucam dedi Yastık vs. gerkli olanları verdim sonraamıı diğer odalar dolu olduğu için yatağıma yatırmak istedi yatagımın içine yatırmanın ne anlamııııı vardııııı.... Ben mutfağa geçtim sonra odama bir girdim :1shok: yatağımın içinde görümcem yatak örtümün yastıgını arkasına almış hayvan tövbe ayagında bebesi sallıyorrr aklımı oynatıcaktıkkk..Ben kendi ailemde böyle birşey görmemiştim şaka gibiydiii :1shok: Birde yere yani halıya eltim oturmuş ikisi muhabbet ediyorlar ya şimdi bişi yazıcak ayıp olucak tövbe yaa Bu durumu eşime ve aileme anlattım bir daha yatagı açma dediler..Başka bir gün oldu bu sefer elti yine bebeği yatırıcak dedi yatak odasına yatıralım ses gelmesin yatak örtüsüne bır pıke attım .Bana demezmi yatak örtüsünün üzerine yatırılmaz kaldır :1shok:salak kafam benim :1shok:salagım ya yeni gelin sesimi çıkarmamıştım ..Sonra ben yine içeri geçtim beni çagırdı vayy efendimm bebeğinn gözüne ışıkk geliyormuştaaaaa gündüz vaktiiii güneşlikkk çekmeye kalkışmışş salakkkkk.. kızlarr burda kopun koskoca güneşliği görmemişş :roflol: yan perdeyi açmaya çalışmış :roflol: Bu değilmi dedi hayır dedim :roflol::roflol: Çok üzgünüm çoook

Pislikler ya yatak çarşaflarımda tepinmenizin ne anlamı var valla yazdıkalrım doğru kızlar kendi aileme anlatırkende şok olmuşlardı .Malesef böylee insanlarda varr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…