Evinizde yatak odanza herkes girebilir mi?

kimse giremez hatta misafir geleceğinde kapısını kapatırım ,rahatsız olurum yatak odamın görünmesine,orası mahremimdir benim....

hayır benim yatak odamın kapısı mümkün oldugunca kapalıdır..orası mahremdir...girildiği zaman hoşnut olmam...

Yatak odama girilmesinden hiç hoşlanmıyorum.Birde bunu görümceme anlatabilsem:mymeka:

ben de yatak odama girilmesinden hiç hoşlanmıyorum ve bazı misafirlerime görümceme, kayınvalideme hatta kayınpederime bunu anlatıncaya kadar akla karayı seçtim. herkesin mahremiyet anlayışı farklı kimsenin düşüncesini yargılamam. ama yatak odama benden izinsiz girilmesi ben evde yokken girilmesi hoşuma gitmiyor. orası en kendim olabildiğim en kendimi dinleyebildiğim yer ve birilerinin girmesi o gizliliğe ihlal gibi geliyor. ızin almadan kimsenin yatak odasınsa girmem hatta çok zor durumda kalmadıkça girmem de...

(annem ve kayınvaldem hariç)
ne münasebet..ben kimsenin yatak odasına girmem,millette benim yatak odama girmesin..ben sokuyosam o ayrı,ama izinsiz girip bide yatağıma uzanılırsa hiç hoşlanmam bundan..var öle dangalaklar çünkü...

orası benim mahremimdir eşim ve ben haricinde kimse giremez. arada bi kaynanam girip çıkıyo bu aralar.çok bozuluyorum

Ben, eşim ve kızım dışında kimse giremez..lmaz: Neyseki ne kendi ailem ne de eşimin ailesi gelipte girmez ..ayrıca bende kimsenin yatak odasına girmem..aynı inceliği karşımdakilerden de beklerim..

Fakat kızım girebilir ne bulursa yıkıp dağıtabilirgamyoncuiremsu dolaplarımı çekmecelerimi karıştırabilir yatağımın üzerinde yuvarlanabilir en çok sevdiği şeylerdir..fakat belli bir yaşa girince o da giremez..benim fikrim budur..ve de sabittir..Orası benim saklı dünyam mahremim:jeyyar:

Bekarken yani babaevindeyken eve misafirler geldiğinde kapımı bile kilitlediğim olurdu
Çünkü orası benim özel alanım girilmesini istemem
Evlendiğimde kimse girmeyi teklif etmedi
Ama isteseler de sokmam ayrıca eşimde rahatsız olur
Yatak odası kişiye özeldir misafiri ilgilendiren bişey yok bence

Yatak odam müsaitse, kapisi aciktir..!

Müsait degilse sayet, kapisi kapalidir..! Acik olsa bile, kimsenin haber vermeden girmesini tasvip etmem vem girmem..!

bence girilmemesi gerekir bi dışarıdaki insanın yatak odasıyla ne işi olabilirki:sm_confused:girmek isteyen ısrar edende iyi niyetli değildir o yüzden kimse girmemeli:enbuyukkk:

henüz evli değilim ama bu tarz bir durumu sorun etmem. tabii içerde uyumuyorsam ya da bu tarz bir özel durum yoksa. zaten evimde de girmesini sorun edeceğim biri varsa uyuyor olmam. ne olur ki görse mobilyaları? seksi geceliklerimi ortaya atmayacağım ya naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…