Evinize gelen kişilerin eşyaları, buzdolabını vs kurcalamasi

Ne olur ki bakınca? Size ne gibi bir zararı var yani? Belli ki meraklı kadın. Ama zarar vermiyorsa takılacak bişey yok bence.

Evet meraklı bir yapısı var. Ama benim bizim özel eşyalarımız olabilir .İlla ki özel olması gerekmez yani ev onun evi değil. Ayıp değil mı sizce ?

Ben evde yokken ne kadar doğru?

Evet meraklı bir yapısı var. Ama benim bizim özel eşyalarımız olabilir .İlla ki özel olması gerekmez yani ev onun evi değil. Ayıp değil mı sizce ?

Böyle durumlarda ben kendi annem yapsa ne hissederim diye düşünürüm.

Anneniz buzdolabınızı açsa, yatak odanızdaki poşetin içine baksa ayıp bulur rahatsız olur musunuz? Ben olmam. Olsam da kendi annemi uyarabiliyorsam kayınvalidemi de uyarırım.
Kadın sanki iç çamaşırı çekmecenizi patlatmış gibi davranmayın allah aşkına.
Yatak odası da uyuduğumuz yerdir, çok özel anlamlar ifade etmesi bana komik geliyor.

Bu kadar abartacağınız birşey yok bence. Buzdolaplarında altın mı var Allah aşkına baksın ne var bunda. Eşinizin annesi bu kadın üst kat komşu ya da yabancı değil. Siz uyurken odanıza dalıp girse anlarım özelinizdir ama poşete bakmış dolaba bakmış vs. Küçücük şeyleri dert ediniyorsunuz yok yere. Ayrıca üstteki tavsiye eden bayanın dediklerini uygulamayın. Kapı kitlemek nedir,ayıp gerçekten.

Yatak odası ve dolapları karıştırmadığı surece sorun yok bence. Nasil ki kendi annem evime geldiğinde buzdolabimi acabiliyorsa kayinvalidem de açabilir. İstediğini amir, koyar, yer. Gelirken istediğini de alir. Burasi oğlunun evi. Hiç karismam. Esim de benim anneme karismaz. Ama yatak odalari ve dolaplar özeldir. Zaten o konuda benim uyarmama bile gerek yok. Kadincagiz izinsiz havlu bile almaz banyo dolabindan. Ama tabi niyet çok önemli. Sizin kayinvalideyi tanimadigim için bilemiyorum.

Ayni evde mi yasiyosunuz ayni binada mi nasil bukadar bakabiliyo ?

Cekmecelerden supheleniyosaniz birinden jartiyer sarkitin birine prezarvatif koyun daha acmaz meraki gider :)

Ama buzdolabi acsin baksin neolucak

Tavanlarinda aynalar olanlar var Kapatsinlar cekindikleri bir durum varsa canlari oyle istiyorsa gorup ne yapacaksiniz yatak dolap belki cekindikleri bir durum vardir.

Buzdolabina birsey alip koyarken izin almasina gerek yok yada gecerken gozukebilecek bir posete gozuyle bakmasindada ama karistirmasi hos degil bunu acikca soyleyin.

sizi kızı yerine koymuş tam anlamıyla. o zaman anneniz olmaya da hazır olmalı kendi annenizi nasıl uyarırsanız ona da öyle tepki verin.
ama eşinize annesinin evini kendi evi gibi hissettiğini görme şansı vermek paha biçilemez aşıksanız eşinizi bunun keyfini çıkarmasına izin verin tabi önce algılatarak. mesela gülerek kendi evi gibi rahat olduğunu belirterek. anlatamadım tam ama umarım sizin için gerçekten stres yaratan bişeye dönüşmez.

Neden anlatmiyorsunuz eşinize pasta yaptığınızı , hediye aldığınızı ?
O sormadan bakmadan , gösterin , paylaşın ne olacak ki ?
Ha çok büyük problemleriniz vardır, zalimdir, fitnecidir anlarım ama bu durum dert değil, ufak samimi çözümlerle halolur

Yok canım beraber yaşamıyoruz bir üst sokağındaki oturuyor...

Ben varken baksa sorun etmem zaten kaldı ki kendim de gösteriyorum sorun ben yokken olması...

Eşimin annesi olsa sorun eetmezdim sanirim art niyet yoksa annesi sonuçta. Ama başkası olsaydi sorun ederdim. Benim de annem gelip bakabilir diye düşünüyorum.

siz yokken evinize girmesin uyarın, ille girmesi gerekiyorsa yatak odanızı kitleyin, mutfağa bakmasında sıkıntı yok bence, yaşlılar pek meraklı oluyor ne yiyip içtiğimize, benim annem de her gün arayıp ne yemek yaptığımı sorar

Yerde duran poşetten baktığını nasıl anladınız. Ayrıca yerde ortada duran birşeye bakabilir istemiyorsanız kaldırsaydınız dolaba. Hem buzdolabını araştırmak için bakmamış olabilir hiç mi buzdolabını açamayacak. Çok garipsemedim ben dolap karıştırmadığı sürece. Mesela kayınvalideniz eşinizin o nevresim takımlarını beğendiğini nereden biliyordu ki.

Genel yorum yapmak istiyorum.

Benim annem benim evimde olsa,ve yukarda söylenenleri yapsa Ve benim eşimde tepki gösterse ben eşime kızardım.

Neler neler okudum,biri yorum yapmış poşetin içine kağıt koy ' çok mu merak ettin ' yaz gibi..

Ne var yani,merak etmek kötü bir şey mi?

Kendi annelerinize de kızıyor musunuz merak etti diye ya da sordu diye??

Kendi annelerinize böyle şeyler yapılsa hoşunuza gider mi???

Benim asla gitmez.

Şu kayınvalidelerin her şeyi batmasın size yahu.Oğluyla evlisiniz ,o olmasa da siz de olmayaktınız.

Azıcık hoşgörü yahu.

Noktası noktasına katılıyorum.

Ya benim arkadaşımın eşi buzdolabımı karıştırmıştı bir kere. Kayınvalide bile değil arkadaşımın eşi. Kocasına portakal soyacakmış da baktım kendi evi gibi dolabımda portakal arıyor. "Ne yapıyorsun yahu?" diye bağırdığımı hatırlıyorum. Bir daha da görüşmedim onlarla. Böyle karıştıran kurcalayan insanları sevmem ben. Kayınvalide de meraklı belli ki ama bakmayı seviyor herhalde. Karıştırıp kurcalasa daha kötü.

Şey diye uyarabilirsiniz çok rahatsız oluyorsanız. "Bazen yatak odasında iç çamaşırlarımı falan unutabiliyorum siz bazen aniden girip bakınca utanıyorum" gibi. Belki bütün bu davranışları toptan keser böylece.

Ben bakmasından çok, bakmamış gibi lafı dolandırmasına gıcık olurdum. Hiç sevmem böyle kendini akıllı zanneden insanları. Kesin söylerdim, belli ki görmüşsün hala soruyorsun derdim.

Bana da çok abes gelmedi açıkçası.
Sonuçta el alem değil eşimin annesi derdim.
Tabii özel eşyalarımı çekmecelerimi açıp bakmasından bahsetmiyorum.
Ama kendi oğlunun evinde buz dolabını açıp bakmasında bir beis görmüyorum hiç aklıma gelmedi böyle bir şeyi sorun etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…