Evinize gelen kişilerin eşyaları, buzdolabını vs kurcalamasi

Yani... Ayrıca kendi evimde bir şeyi neden kimden saklayayim? Göstermeme söylememe gibi huyum yoktur sırf merakı tatmin olsun diye.

Ah canım gelinini kızı gibi gören Kv,milyonda birdir.....ben 14 senelik evliyim kızı gibi görmesini geçtim,bari gelini olarak saygı duysa nerde,benide sürekli sınar

Ah canım gelinini kızı gibi gören Kv,milyonda birdir.....ben 14 senelik evliyim kızı gibi görmesini geçtim,bari gelini olarak saygı duysa nerde,benide sürekli sınar

Çok kirici bir durum bu iste... Ama artık kızmaya da başladım yani... Bir değil iki değil...

Karıştırıp alıp evinemi götürüyor ne kadar saçma ve ucuz düşünceler. Oğlunun dolabını açıp birsey alamazmi yani. Odanin içine girip cekmeceleri mi karistirmis sanki.aldığınız şeyin posetini görmüş merak edip farklı yönden sormuş. Insanlar ne acaip ya. Tamam ev senin ve senin kuralların geçer. Ama oda bir anne. Senin kendi annen gelse aynısını yapsa eminim hiç batmazdi.

Hala sizi deniyorsa demekki sizde bişeyler hissettirmissiniz. Bazı şeyler karşılıklı oluyor. Siz kızı gibi davranın oda size öyle davranır zaten. Kendi annenize kizmayacaginiz şeylerde anneniz gibi görüp onada kızmayın ozmn. Belki oda size kızı gibi davranır

Benim de kv ilk eve taşındığımızda ben evde yokken çeyizimi karıştırmıştı,mutfak eşyaları,iç çamaşırlarıma falan bakmış anında anlamıştım.Eşime söyledim hiç hoşuma gitmedi bunu yapması diye.

Ne münasebet,neden baksın ki,merakını kendine saklasın biraz insanlar,bilmezlerse ölmezler..Bir insanin özel diye nitelendirdiği şeyi kendine saklamak istemesi kadar normal bir istek yok.İstemiyor karıştırılmasını,bu kadar.

Yemek içmek için buzdolabım herkese sonuna kadar açıktır. Ama ne var ne yok diye bakılması benim de sinirimi bozar. Ama yatak odama asla giremez.

Basit muhabbetler bunlar. Abartmayın. Karıştırmak deyince ben de yatakodası çekmecelerini açıp kapatıyor filan sanmıştım. Yatak örtüsü muhabbetinde sizin kendinizin göstermeyi teklif etmeniz gerekirdi, çünkü mubabbet oraya kadar gitmiş. O da merak etmiştir. Pasta muhabbeti zaten sıradan ötesi bir sohbet. Abartmışsınız.

İnşallah sizin gibi bi gelinim olmaz.

Biraz daha abartın dolaptan boks yapan bişey filan fırlasın.bubi tuzağı filan hazırlasın nasıl olur

Bence rahatsız olcak bi durum yok.kvnizin art niyetle yaptığını sanmıyorum.benim kv gelir sağolsun heryere bakarda düzeltirde temizlerde.bazen ben yatak odasındaki dolabı düzeltirken çağırırım anne gel otur yanımda diye.çamaşırımıda asar balkona,toplayıp katlarda.hiçte rahatsız olmam.kendi annemde yapar aynı şeyleri.benim için ikisinin hiç farkı yok.

Benim annem oğluma bakıyor.uyuyunca buzdolabını denetler.bunu almışsın pişirsebe şunu sakın çürütme.ocağı her kullandığında sil vs vs.
Annem misin kaynanam mı diye takılyorum
Yarın gelin gelince yandı dedim geçen
-aman ne uğraşıcam gelinle sen varsın ya dedi
Art niyetli olduğunu düşünmeyin sizi kızı gibi görüyorsa ondan rahattır belki

Meraklı biri olabilir,özel eşyanızı kurcalamadığı sürece poşetleri kurcalaması sinir bozacak değil hatta sevimli bi durum ,çocuk gibi

İnşallah sizin gibi bi gelinim olmaz.
Yaşadıklarımı bilmeden yargılamayın bence az önce bi arkadaşa yazdım sizde okuyun bu konuda ağzımin nasıl yandığını, ve hala benim gibi bi gelinin izin olmasını istemediginizi söylerseniz uzlasalim ben kv yüzünden 1 aylık evliyken eşimden şiddet gördüm konularıma belki denk gelmissinizdir hala saygı gösterip evime aldığıma şükretmeli . Fellik Fellik evimi didik didik arayacağına insan olmayı öğrensin önce

arkadaşlar, herkesin evi kendinedir.
ve insanın evi de onun özelidir.
"özel hayat" sınırları kişiden kişiye göre değişir; ben bu konuda %100 konu sahibine katılıyorum.
Annemin dahil gelip bırakın yatak odasını (ki düşünemiyorum bile bu ihtimali), buzdolabımı bile karıştırması hoşuma gitmezdi. Herkes etrafındakilerinin sınırlarını bilmeli ve saygı duymalı.

arkadaşlar, herkesin evi kendinedir.
ve insanın evi de onun özelidir.
"özel hayat" sınırları kişiden kişiye göre değişir; ben bu konuda %100 konu sahibine katılıyorum.
Annemin dahil gelip bırakın yatak odasını (ki düşünemiyorum bile bu ihtimali), buzdolabımı bile karıştırması hoşuma gitmezdi. Herkes etrafındakilerinin sınırlarını bilmeli ve saygı duymalı.

Yaşadıklarınızı bilemem tabi.ben yazdığınızdan yola çıkarak yazdım.yani öyle kapı kitlemek, peşinde dolanmak itici geldi bana.

Ah canım, benim kv attığım çöpü kurcalayıp , kendine göre atılmaması gereken malzemeleri çöpten çıkarıp bana geri getiriyordu.O zamanlar karşılıklı dairelerde oturuyorduk.Alzheimer falan sanma yani. Kuzularla kırpılır o derece genç ve akıllı görür kendini...Beterin beteri var.

Bence saklama huyundan değil de bazı kv lerin huysuzluğundan kaynaklanıyor.Ben de herşeyi gösterirdim baktı ki evde merak edecek birşey kalmadı bu defa çöpümü alan talan etmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…