Valla bunu normal gören yorumları okudum da inanamadım. En nefret ettiğim şeydir. Babaannem de annemin evine gidip tencereleri çekmeceleri vs heryeri karıştırır. Aynı şeyi yengemede yapar. Poşetleri alttan alttan eller. "Saklama huyun varsa normal " yorumuna dehşete kapıldım. Ne alaka herkese her aldığımızı göstermek zorundamıyız?
Ah canım gelinini kızı gibi gören Kv,milyonda birdir.....ben 14 senelik evliyim kızı gibi görmesini geçtim,bari gelini olarak saygı duysa nerde,benide sürekli sınarEmin olun hoşgöryu fazlasıyla gösteriyorum. Sadece ön yıldır beni tanıdığı halde hala kızı yerine koyamamis ki beni deniyor. Bakalım benden saklayacak mı bakalım yalan söyleyecek mı?
Bu durumda siz kırılmazsanız eyvallah...
Ah canım gelinini kızı gibi gören Kv,milyonda birdir.....ben 14 senelik evliyim kızı gibi görmesini geçtim,bari gelini olarak saygı duysa nerde,benide sürekli sınar
Ne desem bilmiyorum kelin ilacı olsa misali......sabir hemde bol sabir diliyorumÇok kirici bir durum bu iste... Ama artık kızmaya da başladım yani... Bir değil iki değil...
İnşallah sizin gibi bi gelinim olmaz.Sizinle mi yaşıyor?
Benimki de ayni ve bende aynı dertten muzdaribim hatta konu açmistim
Eğer misafirlige geliyorsa odaların kapısını kilitleyin nereye giderse peşinde dolaşın evin içinde buzdolabını açarken görürseniz de anne ne istiyorsan ben veriyim diyin . Sorarsa hoşlanmıyorum dersiniz
Biraz daha abartın dolaptan boks yapan bişey filan fırlasın.bubi tuzağı filan hazırlasın nasıl olurBen olsam ben de sinir olurdum, bakabileceği muhtemel yerlere onun
için küçük notlar hazırlayın yani ona küçük sürprizler yapım :) poşetin içine gazete kağıtları doldurup "beğendin mi", "çok mu merak ettin" vs gibisinden şeyler yazın, gelip size söylicek hali yok ben karıştırdım da bunları buldum diye. Böylece farkettiğinizi ve rahatsız olduğunuzu anlar.
Ben kendi yaşadıklarımdan yola çıktığım için bunu tavsiye ettim benim kayinvalidem gelip yatak odamda dolabımı açıp açıp ne var diye bakar ama ben arkamı döndüğüm zaman gizli saklı yapar keza mutfak aynı şekilde gizli saklı açar. İçinde ne var değil mevzusu düzenli mi tertibi. Ayrıca eşimle yatarken pat diye defalarca odaya giren bi kadın. Ben rahatsız oluyurum. Eşyalarının karıştırılmasından hoşlanmıyorum. Gidip dolabını da karıştırmam kendisinin açıp bakmam anne şu nerde verirmisin derim gelir verir her defasında dile getirmeme rağmen hep dolaplarımın başında yakalıyorum duşa kabının içine varana kadar didik didik ediyor . İlk evlendiğimiz zaman eşimin teyzesi ve eşi geldiler yani eniştesi eşimin. Kayinvalidem yatak odama söküp dolaplarımin için ı gösterdi. Ayrıca ona dua kitabım vardı dua göstermiştim daha sonra bende bu dua yok diye zina resmini çektirdi ertesi gün kızı bana geldi o geldikten sonra dua kitabım ortadan kayboldu ve hep aynı yere koyarım defalarca baktim üzerinden zaman geçti yine bana geldi gittiler kitabımo hep koyduğum yerden çıktı. Benden istese vermeyecek miyim ? Ama ben böyle bi kadına neden ne diye güveniyim? Evini emanet edeyim . Kapımı kıtlerim kusuruma bakmasın kimse benim annem bile gelince buzdolabımi açıp bişey koymaz al kızım koy yerine der. Bi kere yapsa anlarım her defasında art niyet ararım onu ilgilendirmez benim dolabımda neyimiz var olup olmadığı. Hiç bı zaman eksiğimi alıp getirmedi ayrıca ondan bakıyo diyim .
Yaşadıklarımı bilmeden yargılamayın bence az önce bi arkadaşa yazdım sizde okuyun bu konuda ağzımin nasıl yandığını, ve hala benim gibi bi gelinin izin olmasını istemediginizi söylerseniz uzlasalim ben kv yüzünden 1 aylık evliyken eşimden şiddet gördüm konularıma belki denk gelmissinizdir hala saygı gösterip evime aldığıma şükretmeli . Fellik Fellik evimi didik didik arayacağına insan olmayı öğrensin önceİnşallah sizin gibi bi gelinim olmaz.
Yaşadıklarınızı bilemem tabi.ben yazdığınızdan yola çıkarak yazdım.yani öyle kapı kitlemek, peşinde dolanmak itici geldi bana.Yaşadıklarımı bilmeden yargılamayın bence az önce bi arkadaşa yazdım sizde okuyun bu konuda ağzımin nasıl yandığını, ve hala benim gibi bi gelinin izin olmasını istemediginizi söylerseniz uzlasalim ben kv yüzünden 1 aylık evliyken eşimden şiddet gördüm konularıma belki denk gelmissinizdir hala saygı gösterip evime aldığıma şükretmeli . Fellik Fellik evimi didik didik arayacağına insan olmayı öğrensin önce
Bence saklama huyundan değil de bazı kv lerin huysuzluğundan kaynaklanıyor.Ben de herşeyi gösterirdim baktı ki evde merak edecek birşey kalmadı bu defa çöpümü alan talan etmeye başladı.Eğer saklama huyunuz varsa merakından bakıyordur.Kv nize "Anne bak eşime ne aldım"diye gösterebilirsiniz.Açık yürekli olun bazı şeyleri siz gösterin "hediye aldım nasıl ya da pasta yaptım bi bak istersen dolapta" gibi.Kadın eşinizin annesi sonuçta düşmanınız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?