Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

Gelen misafirin tuvaleti kullanmak için girdiği banyodan gelen dolap kapaklarının açılıp kapanma seslerine
Ayakkabısını çıkartmak için evin ortasını seçenlere
Eşlerin tartışıpta kim haklı şimdi hadi Allah aşkına siz söyleyin demelerine
Evde sigara içiyormusunuz diye bile sormadan kül tablası istemelerine

sinir oluyorummm.

Çok haklısın, ne tuhaf insanlarmış :mymeka:

odalarımda rahatca gezmelerıne,özellıkle yatak odama gırmelerıne...

aslında mısafırı cok sevıyorum ben ya...

çocukluların cocuklarını unutmasına da dıyeyım.. unutuyorlar bazen anne olduklarını,çocuk bakımınıda ev sahıbıne bırakıyorlar yaaa.........

çat kapı gelen mısafırlerı sevmıyorum.. hanı yakınız dıyorlar ama sonucta bi tlf et kardesım çokmu zor belkı ben uygunsuzum klava:
cocuklu mısafırlerde çocuk oraya buraya doker hadi bunu temızlersin..
an pahalı parfumumu sıkınmıslar analı-kızlııı.. ben cekmece koymustum nerden buldularsaaa....
en pahalı kremımı surmuslerrr dibine indirmişler....
kokudan anladım ama bişeyde diyemedım ((((
kendını ezık goren kadın veya erkek bana yada eşime laf sokusturma cabasında olmalarına uyuzz oluyorummmm ev sahıbıyızz die ses çıkaramıyoruzzz
himm baska aklıma gelmıor... şimdilik...

haber vermeden gelen misafirin birde kalmasına ya geliyosun bari önceden haber ver size geliyoruz yada müsaitmisiniz kalmak istiyorum de.

tuvaletimi pis bırakmalarına.
ellerini yıkamadan masama oturmalarına.
ayaklarını koltuk yada sandalyeye çıkaranlara.
kokan çorapla gelenlere.
evimin düzenine laf etmelerine.
çocuklarını umursamayanlara.misafirliğe gidiyosun temiz giyindir ve çocuğunu rahat bırakma yani misafirlikte.

zaten bu nedenlerden dolayı misafiri sevmem.aslında severim ama bana gelenlerin hepsi eşimin akrabaları ve yukardakilerin aynısını yapıyolar.nefret ediyorum yaaaaaaaaaa.

Bir kere eşimin arkadaşı geldi.Davet etmediğimz halde çıkıp çıkıp geliyor zaten uyuz oluyorum ona.Tek yaşıyor,eşi memleketinde.Pasaklı bir adam.:dilcikar: Tuvalalete girdi,çıktı.Ben de arkalarından girerim hemen yabancı biri evimde tuvalete girdiğinde.Pis adam,yere şey ettirmiş,anlayın işte...klava: O gece arkasından kıyameti kopardım.:lepi: Çok sinirlendim n'apayım.Elalemin si...d...ğ.ni mi temizlecem.O tuvaleti kapattım o gece,girişi yasakladım.Ebeveyn banyosunu kullandık.Kadın geldi ertesi gün temizlettim.
Misafiri hiç sevmiyorum bu yüzden.Kendi arkadaşlarımın dışında erkek,çoluklu,çocuklu misafirleri sevmiyorum.Düşüncesiz insan çok çünkü.:dilcikar:

2 dir eşimin akrabaları bana yemeğe geldiklerinde sofraya yemek yemeyecek bebeler bile oturtuluyor
ben tabureyle bile sıkışamayacak kadar masam işgal edililyor ve bi ALLAH ın kulu "kızım sen niy oturmuyosun"
"sende otursana " demiyor anca hizmet bekliyorlar
ilkinde sustum 2.sinde gittiklerinde eşimin burnundan getirdim ve bu birdaha tekrarlanırsa can yakarım nezaketimi bende bozarım dedim..
çok üzüldüm çok

aniden gelen misafiri sevmiyorum kapıyıda açmıyorum hakkımda kötü düşünüyorlar ama olsun pazar günü haber veerip gelmek isteyenide sevmiyorum tatil günümü kimseye ayıramam

evimin küçüklüğü hakkında yorum yapanlara -ki biri de sağolsun kayınpederim olur.
nasıl sığabiliyorsunuz, daha büyük bir eve geçin diyenlerden (duyanda zannedecek ki tek göz odada yatıp kalkıyoruz)

çocuklarıyla ilgilenmeyen misafirlerden

kapısı kapalı duran yatak odama teklifsizce girebilen misafirlerden...

hiç hazzetmem.

gelen diğer misafiri begenmeyip mutfakta felan beni kıstırıp ayyy buda şöle şölemişş dien tiplere kıl oluom.

bende sahte sahte gülümseyerek hemen " misafir misafiri sevmezz ev sahibi hiç birini sevmezzz hahahah diiimiii tatlımmmm" diyorumm

eve gelen misafirin bahane uydurup oda oda gezmesine ifrit olurum,
ya şöyle delikanlı gibi evinizi gezebilirmiyiz deseler bari(hoş neyi görecekler onuda çok merak ediyorum ya)
klozeti kullanmazlarsa sevinirim.

çocuklarının karnını bende doyurmak üzere aç getirmeseler bunada sevinirim.hatta çocuksuz gelseler dahada sevinirim.

ayyy en çok sinir olduğun çat kapı gelenlerdirklava:klava:
Hatta bir örnek cuma günü düştüm dizim yaralandı 2 gündür kalkamıyorum
Dün sabah kaltık eşimle zor bela kahvaltıyı hazırladık tam yerken dayısı aradı
Konuştular havadan sudan kapattılar..Aradan bir kaç saat geçti zil çalıyor
Akşam evi toparlayamamıştım eşim de ne kadar toparladıysa artık idare edicektik
Zaten kalkamıyorum ki toparlıyım:çok üzgünüm:
Kameradan baktık eşimin dayısı sabah konuşurken desene çocuklar size uğrayabilirim diye konuşuyorlar ama söylemiyor eşim sordu hatta görüşelim bir gün diyeee söyle işte haber ya klava:da
Canımın acısı bırakır toparlardım etrafıııı hazırlık yapardım küçükde olsa bişey ikram edemezsem dert oluyor banaklava:klava:klava:
Açmadım bende kapıyı Allahdan kamara var yoksa çat kapı misafiri hiç sevmiyorum ve kimse kusura bakmasın lütfen kapıyı da açmıyorum böyle zorda kaldığım durumlardaklava:klava:klava:

evde kavga etmisler ve hala misafirlikte kavgalarini devam ettiren kari kocalara

Bunu yapan var mı yaaaa:1shok::1shok::1shok:
Bana hiç denk gelmedi olsaydı nasıl davranırdım hiç bilmiyorum

Evettt çözüm burada belki çocuğun dikkatini çekecek kırılacak şeyleri bende kaldırıyorum
Zaten karıştırmasına müsade etmiyorumkaydirigubbakcemile3

:1no2:
evde kavga etmisler ve hala misafirlikte kavgalarini devam ettiren kari kocalara

Bunu yapan var mı yaaaa:1shok::1shok::1shok:
Bana hiç denk gelmedi olsaydı nasıl davranırdım hiç bilmiyorum

hemde bir sürü kişi tanıdım böyle.

bak birtanesini anlatayım.daha önce oturduğum sitede yan blokta bir karı koca var.pencerelerimiz birbirine bakıyor ben 4 deyim onlar 3 de birgün bize akşam oturmasına geldiler,allahım bir mesutlarki anlatamam.hayatım aşkım, aşk sözcükleri havada uçuşuyor.
bende benim eşime kızıyorum,neden benimki böyle sözleri hep söylemiyor diye.
pencereler birbirine yakın ya,gece bir bağırtı geldi,baktım bunların evi,küfürler havada bu sefer,üst kat komşusu bayan benim arkadaşımdı,hergün böyleler gürültüden bizim psikolojimiz bozuldu dedi.

Benim eşimin dayısının karısıda öyle bir kere bayram günü el öpmeye gittik size gelicez ama habersiz geliriz biz dedi bende haber verin ama evde olmayabilirim hazırlığım almayabilir dedim neymiş illa habersiz geleceklermiş
Ertesi günü çıktılar geldiler sabahın köründe evde yalnızım yeni kalkmışım yenge olacak pat diye girdi mutfağa balkon kapısına dayandı açtı alarm başladı mı ötmeyeee
neyse kapattım baktı ne varsa balkonda
Sonra etrafa bakmalar sormadan dolaşmalarr dedim eşime bir daha istemiyorum gelmesinler klava:klava:
Daha da gelmediler çok lafçıdır hiç sevmem halden hiç anlamaz o nedenle gelmesini istemiyorum o kadar bende evine bayramdan bayrama dayının hatrına giderim

Biz çocuk gelecekse pcleri toplıyoruz zatenkaydirigubbakcemile3
Ama bazıları var melek gibi maşallah onlar geldiğinde çok rahat davranıyoruz biz

Çok ilginç yaaa
Bizimde vardı böyle bir arkadaş nasıl anlatsan aynı aslında aşk sözcükleri aşkımlar balımlar sen yorulma ben kalkarım benim karım birtane yok eşim şöyyle böyle birde bize siz neden uzak duruyorsunuz diyorlardı:1closedeyes:
3 gün sonra boşanmaya kalkıştılar yanımızda kavga kıyametÇok üzgünüm çoookklava: Biz toparladık da arya girdik barıştılar sonraşutarafagitti ama onlar bizde değil biz onlarda misafirdik-tatlicadiarzu-
1 gün kaldık onlarda araları düzelsin diye-tatlicadiarzu-

ay benim eşiminde akrabaları öyle ydi yani abileri ve eşleri ya eşimde hep diyoduki bizim buralarda (erzurum)habersiz gelinir.bende dedimki kusura bakmasın kimse ben ist geldim bizim adetlerimizde haber verilir bana uyulsun ben nasıl haber veriyosam onlarda verecek kalan şeylerde telefonda lak lak ediyolarda bunun içinde arasınlar ayrıca bi gün önceden haber versinler belki yarın işim var napabilirim ama dedim herkezin içinde sonra bigün yatıyorum hastayım saat öğleden sonra 2 kapı zili çaldı bende açmadım ama nasıl ıstrarlı çalıyo açmadım kapıdaki gitti.sonra eşim aradı sen benim abime neden kapı açmıyosun dedi bende hastayım uyuyorum gecelik var üstümde su saatine bakmaya sucu geldi zannettim kalkmadım yataktan dedim.sonra abisini aramış evde eşim git abi demiş.abisi geldi ben tabi yeni kalkmışım uykudan bide hastayım.neyse anlattım durumu açmısın dedim evet dedi yemek hazırladım yedi ya bide masada bana sen işte biz gelince odaların kapısını kapıyosun çocuklarımı getirmiyorum hep peşlerinde dolanıyosun iyiki annem yaşamıyo sen annemle habire kavga ederdin yok eşine bağırıyosun yok bize pat pat cevap veriyosun dedi beynimden vuruldum.hastalıktan birden açıldım.bana bakın dedim benim herşeyimi eleştiriyorsunuz siz eşlerinize bakın dedin .kapıları kapatıyosam sizinle alakası olmayan odaları kapıyorum.çocuklarınızın benim yatak odamda ne işi var dedim misafirliğe geliyosunuz sahip çıkın çocuklarınıza dedim.ben sizlerin eşleri gibi köylerde büyümemişim ve erkeklerin yanında konuşamayan kadınlardan değilim dedimben dedim ailemde ve çevremde neye alıştıysam öyleyim dedim.ne senin eşini nede diğer eltilerimi sevmiyorum dedim dedikoducular dedim içimi döktüm.

ben kayınvalidemle yaşıcaktım ama düğünden bir ay önce vefat etti.allah rahmet eylesin çok severdim diğer eltilerim kaynanama resmen bıçak çekmişler dünyanın şeyini yapmışlar erkeklerin haberi yok sadece kadınlar ve görümcelerim biliyo bana gelmiş bilip bilmeden ahkam kesiyo.

okadar cevap verdimki bu daha yarısı daha sonrada gelmedi.zaten onada dedim bana habersiz gelmeyin müsait olmayabilirim dedim .o yüzden şimdi hiçbiri bana pek gelmez gelmesinlerde zaten geldiklerindede surat yapıyorum.sevmiyorum hiçbirini.eskiden çok gelirlerdi mesafe koydum.siz olsanız napardınız haksızmıyım ama.

geçen haftadada kaynım bizdeydi memleketten gelmiş iyi hizmet edelimde söz olmasın dedim ama habire laf vurdu durdu yok evlendikten sonra kilo almışım yokyemekleri begenmedi kendi evinde çocukların yanında sigara içmez benim evim duman altı olduki ben eşime bile sigara içirmiyorum eşime söyle dedigimdeyse misafirdir neyapayım dedi kriz geçirdim sigara dumanına alerjim var hasta oldum onun yüzünden biz hasta olunca kalmadı gitti tabiki tüm perde ve örtülerde yıkandı gider gitmez

Daha dün akşam misafirlerim vardı.
Çocuklar her yeri dağıttılar
koridordaki halılarım wc önündeki paspaslarım
hepsi oyunlarına dahil oldu.
Pazar olduğu için heryeri temizlemiştim,
bu akşam yine bana temizlik göründü.
Dün 23:45 de gittiler hemen arkalarından
wc yi sildim o kadarda durun çocuklar falan dedim
babaları arada oturttu ama birde anneleri laf anlatsaydı.
Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…