bu konuda en fazla dertli olan benim galiba...
başıma çok ilginç bi olay geldi onu anlatayım...
bundan iki ay öncesinde gündüz kalabalık bi misafir grubum vardı...bazılarını eve gitmelerine izin vermedim akşamada kalın yemeği birlikte yiyelim eşlerinizde gelsin dedim....diğer misafirlerim gitti..ben mutfaga yemek yapmaya girdim çeşit çeşit yaptım...
akşam yemekler çaylar yenildi gittiler...
gelenlerden birinin evine akşam oturmaya gittik..adamla kadının bana söylediği sen utanmadınmı o yemekleri önümüze verdin insan bi et kızartık önümüze verirdi bizleri o yemeklerle kandırdın dedi...
o kadar kızmıştım ki hiç birşey demeyip evimize gittik...
evde eşime bi daha onların evine gitmem onlarda gelmesinler..dedim...
hemde kendi evinde bunları bana söyledi...
yaptığım yemekleride yazayım ...
bol etli kurufasulye,pilav mercimek çorbası salata bi tepsi peynirli börek ve vişne hoşafı....((((((((((((
- su saatte geleceklerini söyleyip de asiri derece de geciken misafirlere ...
- evde kavga etmisler ve hala misafirlikte kavgalarini devam ettiren kari kocalara ...
- yada tam tersi, evde aslinda kari koca yan yana oturmazlar, ama benim evime gelince, yok kocacim yok askim diyen misafirlere ... birden mutluluk rolü sergilemek pahasina
- birde yeterki cocuklari kirmamak pahasina etrafi döken sacan cocuklarina karsi hic bir halt söylemeyen misafirlere ...
- birde akrabalardan gelip de misafir oyunu oynayan, az da olsa yardim eli kaldirmayanlara ...
iyi geldi bu konu bana biraz olsun desarj oldum hihoyyyt
Bazılarınızı okuyunca şok oldum, mutfak dolaplarımı felan asla karıştırmazlar bana gelen, yatak odama izin almadan giremezler ki neden girmek istediklerini sorarım, bozulurlar zaten.
Çocuklu misafir geleceğinde kırılacak ve çocuğun ilgisini çekebilecek eşyaları kaldırırım.
evde kavga etmisler ve hala misafirlikte kavgalarini devam ettiren kari kocalara
Bunu yapan var mı yaaaa:1shok::1shok::1shok:
Bana hiç denk gelmedi olsaydı nasıl davranırdım hiç bilmiyorum
Habersiz gelenlere sinir olurum.
Hem habersiz gelip hem de evin her yerini didik edenlere daha fazla sinir olurum.
Geçenlerde kayınvalidemler eşimin dayısının eşiyle habersiz geldiler, yeni kalkmıştım.
Kadın ne kadar müsait değil desem de pat diye yatak odama daldı merak ediyormuş.
Çocuklarına laf söylemeyenlere çıldırıyorum.
Çok çocuklu bir aileyiz ve her gelenin çocuğu illa bir şeylerimi kırar.
Fiskosumdan süpürgeme kadar.Annelerinin de sesi çıkmaz.
Bir de misafiriğe diye gelip tv izlemekten başka bir şey yapmayanlara.İki laf etmeyenlere ve ettirmeyenlere.
bende söylüyeyim
tuvalete girip terliği paspasın üstüne çıkaranlara nerdeyse oraya çıkar işte misafir gidince ilk işim o paspası ve wc yi yıkamak olur
sonracıma daha kapıdan girer girmez çocukları oynasın diye bilgisayarı soranlara benim çocuklar genç sonra bana kızıyorlar:mymeka:yokta diyemiyorum ama
banyodaki klozeti hatta yukardaki klozeti kullanmak istemelerine
çocuklarını yiyecekleri ellerine verip yedirmelerine sonra ellerini silmemelerinekafamçokkarıştı
birde sürekli kendi konuşup karşısındakini dinleme özelliği olmayanlarada gıcık oluyorum
:1no2:
hemde bir sürü kişi tanıdım böyle.
bak birtanesini anlatayım.daha önce oturduğum sitede yan blokta bir karı koca var.pencerelerimiz birbirine bakıyor ben 4 deyim onlar 3 de birgün bize akşam oturmasına geldiler,allahım bir mesutlarki anlatamam.hayatım aşkım, aşk sözcükleri havada uçuşuyor.
bende benim eşime kızıyorum,neden benimki böyle sözleri hep söylemiyor diye.
pencereler birbirine yakın ya,gece bir bağırtı geldi,baktım bunların evi,küfürler havada bu sefer,üst kat komşusu bayan benim arkadaşımdı,hergün böyleler gürültüden bizim psikolojimiz bozuldu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?