Evinize Gelen Misafirlerin,Hangi Hareketlerine Sinir Olursunuz??

aynnnneeee ve aynenn cocukları ortalıgı mahvederkennn hıc ılgılenmeyen ebeveynlerden nefret edıyorummm....sonuctaa mısafır dıe ses cıkarılmıo ama mısafırlıktee oratalıgı kırıp dökmekdegıldırr..birde bilgisayarımıve telefonumu kullanmak ısteyen tiplere sinir oluorum izin vermıyorum..bu seferdee soguk nevale oluoruzz..mısafırlıkk yaparken ınsanların özel alanlarını ısgal etmenın bı anlamı olmadıgını dusunuyorumm benn bu da benım fıkrımmmdir..

yatiya kalan misafirlerin defterleri kitaplari karistirmasi, dolaplara cekmecelere bakmasi. kucucuk cocuklarina da ayni seyleri ogretmeleri ve bu cocuklarin yalniz baslarina bizde kaldiklarinda ortaligi karistirip telefonda/internette kilometrelerce oteye dedikodu yetistirmeleri.

bizim ulkede gizli yapilinca ayip olmuyor bazi seyler ben bunu anladim. zira anne babaya laf yetistiren cocuk da telefonu alip diger odaya gecmeye calisiyor ki rahat rahat laf yetistirsin, dedikodu tatli olsun. ayip denen sey sadece toplum icinde yapilan hareketlere deniyor, toplum icinde yapma, ama diger insana zarar ver, kalbini kir, onemli degil.

bizim bu cekmece karistirmalarini ogrenmemiz de ne yazik ki hep tutulamayan dilin sonucudur. agizlarindan da kacirirlar hep o ince detaylari, o kadar da zekiler zaten.

uzgunum ama misafirlige gidince ortaligi karistirip, dedikodu malzemesi ariyorsaniz asagilik bir insansiniz. yuvasini size acan insanin guvenini kotuye kullanan adilersiniz. ayrica bu davranisi cocugunuza da aktariyorsaniz, ayni zamanda kotu yurekli anne veya babasiniz.

çocuklarıyla ilgilenmeyen rahat ailelere
çekmecelerimi ve buzdolabımı izinsiz açanlara
evin bütün odalarını gezmek isteyenlere
evin modeliyle ve eşyalarla ilgili akıl verenlere gıcık oluyorum

%100 aynı fikirdeyim çok haklısın arsızlar anam arsız

kendi eviymiş gibi evin istediği yeri gidip sormadan esyamııı gıyen veya kurcalayan benım seylerı onunmus gıbı baskasına verenlere kızıyorum artı cok ınatcı cocukları olanlarlaada ugrasmak cok zor

benimde en çok sinirimi bozan şey çocuklarıyla ilgilenmeyen misafirler çocuk ordan oraya koşturuyo heryeri kurcalıyo herşeyi istiyo
anneside hiç istifini bozmuyo çene yapmaya devam ediyo.. çocuk wc ye gidiyo kadın kalkıp bakmıyo elini yıkadın mı nasıl yaptın tuvaletini diye en son bigün patladım annesinin yanında ellerini yıkadın mı sen dedim ben hiç çekinmem misafirsede bu gibi durumlarda tepkimi belli ederim çekemem valla tabi kadın ilgileniyosa ama çocukla başedemiyosa o ayrı...

özellikle cocuklar bilgisayar atlaması bırakmaması

%100 aynı fikirdeyim çok haklısın arsızlar anam arsız

nasılsa mısafırız herseyı yaparıs mantıgı benı delı edıo...vala tavrınızı koydugunuz zaman rahatsınız bı daha cesaret edemıyorlar..bılgısayarımada telefonumda sıfre koydummm mesela

çocuklarıyla ilgilenmeyen rahat ailelere
çekmecelerimi ve buzdolabımı izinsiz açanlara
evin bütün odalarını gezmek isteyenlere
evin modeliyle ve eşyalarla ilgili akıl verenlere gıcık oluyorum

hea bi de dekoratorr tipler var dimi

tüm kelımelerınız özellıkledee uzgunum ama misafirlige gidince ortaligi karistirip, dedikodu malzemesi ariyorsaniz asagilik bir insansiniz. yuvasini size acan insanin guvenini kotuye kullanan adilersiniz. ayrica bu davranisi cocugunuza da aktariyorsaniz, ayni zamanda kotu yurekli anne veya babasiniz bu cumlenızın altına ımzamı atıyorummmmmm!!!!!

gözleriyle tv ünitemin altındaki üstündeki tozu sayanlara gıcık oluyorummmm

habersiz yırtık dondan çıkar gibi gelene

ayrıca sabah 9 da gelip ''ayyy uyandırdım mı?'' diyene uyuz oluyorum

gözleriyle tv ünitemin altındaki üstündeki tozu sayanlara gıcık oluyorummmm

habersiz yırtık dondan çıkar gibi gelene

ayrıca sabah 9 da gelip ''ayyy uyandırdım mı?'' diyene uyuz oluyorum

sabahın dokuzundaa ne işlerı var pardon da ayıp yanııı pervasızlıgında bu kadar ıaçma kapıyı bosverrr

sabahın dokuzundaa ne işlerı var pardon da ayıp yanııı pervasızlıgında bu kadar ıaçma kapıyı bosverrr

evimizin yakınında sağlık ocağı var.
randevuyu alan sıra bekleme odası gibi bize damlıyor.
kahvesiydi yemeğiydi derken saat geliyor.
ben kalkayım bari oluyor.

evimizin yakınında sağlık ocağı var.
randevuyu alan sıra bekleme odası gibi bize damlıyor.
kahvesiydi yemeğiydi derken saat geliyor.
ben kalkayım bari oluyor.

ohhhh full hızmettt ıyı alısmıslarr ..

evime misafirliğe gelip sırf zevkine ters düşüyor dıye: ehh idare eder, fena değil... deyip kendi evinin vasatlığına bakmayanlara.

evime ilk defa gelen misafirlerin benim evimi müze sanıp yatak odama kadar gezmelerine sinir oluyoeum.

Ertesi gün çalışacağımızı bildiği halde gece 1 e kadar oturan misafirlere

Çocuğu varsa her yeri karıştırmasına ve çocuğunun oğlumu kucağına alıp öpmeye çalışmasına

Şuyuna bakabilir miyim buyuna bakabilir miyim diyenlere

Habersiz aniden gelenlere

Durmadan aynı konuyu konuşan hiç susmayan misafirlere sinir oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…