aynnnneeee ve aynenn cocukları ortalıgı mahvederkennn hıc ılgılenmeyen ebeveynlerden nefret edıyorummm....sonuctaa mısafır dıe ses cıkarılmıo ama mısafırlıktee oratalıgı kırıp dökmekdegıldırr..birde bilgisayarımıve telefonumu kullanmak ısteyen tiplere sinir oluorum izin vermıyorum..bu seferdee soguk nevale oluoruzz..mısafırlıkk yaparken ınsanların özel alanlarını ısgal etmenın bı anlamı olmadıgını dusunuyorumm benn bu da benım fıkrımmmdir..
%100 aynı fikirdeyim çok haklısın arsızlar anam arsız
çocuklarıyla ilgilenmeyen rahat ailelere
çekmecelerimi ve buzdolabımı izinsiz açanlara
evin bütün odalarını gezmek isteyenlere
evin modeliyle ve eşyalarla ilgili akıl verenlere gıcık oluyorum
yatiya kalan misafirlerin defterleri kitaplari karistirmasi, dolaplara cekmecelere bakmasi. kucucuk cocuklarina da ayni seyleri ogretmeleri ve bu cocuklarin yalniz baslarina bizde kaldiklarinda ortaligi karistirip telefonda/internette kilometrelerce oteye dedikodu yetistirmeleri.
bizim ulkede gizli yapilinca ayip olmuyor bazi seyler ben bunu anladim. zira anne babaya laf yetistiren cocuk da telefonu alip diger odaya gecmeye calisiyor ki rahat rahat laf yetistirsin, dedikodu tatli olsun. ayip denen sey sadece toplum icinde yapilan hareketlere deniyor, toplum icinde yapma, ama diger insana zarar ver, kalbini kir, onemli degil.
bizim bu cekmece karistirmalarini ogrenmemiz de ne yazik ki hep tutulamayan dilin sonucudur. agizlarindan da kacirirlar hep o ince detaylari, o kadar da zekiler zaten.
uzgunum ama misafirlige gidince ortaligi karistirip, dedikodu malzemesi ariyorsaniz asagilik bir insansiniz. yuvasini size acan insanin guvenini kotuye kullanan adilersiniz. ayrica bu davranisi cocugunuza da aktariyorsaniz, ayni zamanda kotu yurekli anne veya babasiniz.
gözleriyle tv ünitemin altındaki üstündeki tozu sayanlara gıcık oluyorummmm
habersiz yırtık dondan çıkar gibi gelene
ayrıca sabah 9 da gelip ''ayyy uyandırdım mı?''diyene uyuz oluyorum
sabahın dokuzundaa ne işlerı var pardon da ayıp yanııı pervasızlıgında bu kadar ıaçma kapıyı bosverrr
evimizin yakınında sağlık ocağı var.
randevuyu alan sıra bekleme odası gibi bize damlıyor.
kahvesiydi yemeğiydi derken saat geliyor.
ben kalkayım bari oluyor.
ohhhh full hızmettt ıyı alısmıslarr ..
artık sen geç otur saatin gelince gidersin.ben yatıyorum.
mutfakta da bir şeyler var al ye dicem az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?