1.çocuklarınaa sahip çıkmayan annelere
2.misafire hizmet etmek iyi bişe okeyde evde 10 kişi vede bi o kadar çocuk varken çayını bitirip senden küçük insanların çayını ayağına kadar senden beklenmesine hani bi kaç kişi olsa gene getirilir ama kalabalık misafirden bahsediorum
3.yeni evli olmam dolayısıyla evi gezinmelerine vede o orda olmamış burda olmuş demelerine
4.kendi evleri kışın -10 dereceyken benim tişörtle gezdiğim evde üşüyen yada yazın evleri hamam gibi olup havale geçirenlerin benim evime gelip of bunaldım sıkıldım demelrine gıcık oluorum!!!! yada kendi evlerinde çocuklarına hiçççççbiryeri dokundurmayıp sana geldiklerinde dingonun ahırı her istediğini yapabilirsin demelerine yad aonun gibi davranmalarına gıcık oluorum.
5.buzdolabı gardolap çekmece vs izinsiz gereksiz açmalarına
6.eve gelen özellikle orta yaşlı kadınların seninle yatak odası muhabbeti yapmaya çalışmasına özel sorular sormasına
7. çocuk yokmu diye sormalarına varsa ikinciyi ne zaman yapcaksın demelrine ikinci varsa o kadar çocuğu napcaksın diyip senin aile planlamanı aile hekimin edasıyla yapan teyzelere
8.senin evine gelip evini kendi kızının eviyle yarıştıranlara aaa sende bu marka mı var benim kızım falancanınini aldı o daha iyimiş gibi mesela
9.etrafta konuşulcak toz dağnıklık aranmasına , yaptığın ikram sayısını laf edenlere
10.ciddi anlamda geç saatlere kadar oturanlara
11. uygunsuz saatte habersiz kapıda bitenlere
GICIK OLUORUM.......
not:yazdıklarımın hepsi benim başıma gelmedi yanlış anlaşılmasın yakınımın eşimin dostumun benim yanımda başına gelenleride söledim genel bi tanım yaptım yane ..........