Evinize Gelen Misafirlerin,Hangi Hareketlerine Sinir Olursunuz??

en sinir oldugum ikram ettiğim şey kek meyve vs çocugunun eline verip gezdirerek yemesine izin vermesine uyuz olurum ...örneğin yaz geldi ve malum karpuz kestim dün kadın diyorki aa orda yenmez oturarak yiycez ama çoçuk aldı gitti akıttı ezdi deli oldum kadın aa annecemmm dur ıslak mendil varmı peçete varmı diyor birde

birde kapalı kapıyı açma larına uyuz olurum ki sedaca yatak odam kapalıdır zatenn

Ben dedikoducu densiz teyzelerden muzdaribim. Gecen gun geldiler oturuyorduk ailecek. Kadin babamin yaninda bana sevgilin var mi hadi bakayim soyle dedi. Ne diyim babamin yaninda yok dedim. Ee o zaman didisinin didisi varmis da efendiymis. Ben mi daha fazla kizardim babam mi bilemiyorum..

evimin şıkır şıkır süslü püslü olmasını sevıyorum.her gelen misafır olsun akraba olsun cocuklarının "onu bana verırımısın"demesine yada direkt eline alması objeleri yada yatak odama gırmek ıstemesi diye yadalar devam eder.çatal kullanmaz elleriyle yer sonrada ortada gezınır.gelde dellenme.O annelere neler saydırıyorum anlatamam.sonrada diyorumki ben nasıl anne olucam acaba

Çay kahve servisine yardım etme bahanesiyle mutfağımı kurcalayan, etrafta kirli, tozlu birşey bulurum da dedikodu malzemesi çıkarırım düşüncesiyle etrafa göz atan insanlara sinir oluyorum.

Çocukların her yeri karıştırmasına ayar oluyorum.

Geçende bana alınan benım için değerli bir hediyeyi bozdular çok üzüldüm ama bir şey diyemedim

İkram faslının ardından "Aa dur yardım edeyim" diye birden yardım meleği kesilmelerinden hoşlanmıyorum. Oturun, yiyin, için ve akıllı akıllı gidin kardeşim. İstemiyorum yardım filan!
Ha bir de yeni evli olmam evimi teşhir rafı haline getirmiyor. Evimi dip-köşe gezmenizden de hoşlanmıyorum!

1.çocuklarınaa sahip çıkmayan annelere
2.misafire hizmet etmek iyi bişe okeyde evde 10 kişi vede bi o kadar çocuk varken çayını bitirip senden küçük insanların çayını ayağına kadar senden beklenmesine hani bi kaç kişi olsa gene getirilir ama kalabalık misafirden bahsediorum
3.yeni evli olmam dolayısıyla evi gezinmelerine vede o orda olmamış burda olmuş demelerine
4.kendi evleri kışın -10 dereceyken benim tişörtle gezdiğim evde üşüyen yada yazın evleri hamam gibi olup havale geçirenlerin benim evime gelip of bunaldım sıkıldım demelrine gıcık oluorum!!!! yada kendi evlerinde çocuklarına hiçççççbiryeri dokundurmayıp sana geldiklerinde dingonun ahırı her istediğini yapabilirsin demelerine yad aonun gibi davranmalarına gıcık oluorum.
5.buzdolabı gardolap çekmece vs izinsiz gereksiz açmalarına
6.eve gelen özellikle orta yaşlı kadınların seninle yatak odası muhabbeti yapmaya çalışmasına özel sorular sormasına
7. çocuk yokmu diye sormalarına varsa ikinciyi ne zaman yapcaksın demelrine ikinci varsa o kadar çocuğu napcaksın diyip senin aile planlamanı aile hekimin edasıyla yapan teyzelere
8.senin evine gelip evini kendi kızının eviyle yarıştıranlara aaa sende bu marka mı var benim kızım falancanınini aldı o daha iyimiş gibi mesela
9.etrafta konuşulcak toz dağnıklık aranmasına , yaptığın ikram sayısını laf edenlere
10.ciddi anlamda geç saatlere kadar oturanlara
11. uygunsuz saatte habersiz kapıda bitenlere
GICIK OLUORUM.......

not:yazdıklarımın hepsi benim başıma gelmedi yanlış anlaşılmasın yakınımın eşimin dostumun benim yanımda başına gelenleride söledim genel bi tanım yaptım yane ..........

hepsi başna gelmemesine ragmen güzel gözlemlemiş ve bunu çok güzel özetlemişsin . bende herşeye her işine burnunu sokan insanlardan nefret ederim özellikle meraklı komşulardan normalde gelmezler ama önemli bi olay olduğunda geliverirler sevmem öyle insanları uzak etin Allah benden

Sabah 9da akşam 10dan sonra uyuyo muydun? Yatıyo muydun? deyip içeri dalanlara,
Çocuğuna dur demediği gibi evdeki her şeyi eline izinsiz oyuncak etmelerine,
Bilgisayarını ver ablası, bozmaz cümlelerine,
Ay ben onu yemeeemcilere (tamam yeme de öyle bi'diyolar ki sanırsın lokanta)
Tüm evi gezmek isteyip, gezerken karıştıranlara,
Orası müsait değil deyince "ay ben yabancı mıyım" deyip ısrarla girenlere,
Hemen hergün gelen abone misafirlere (dilimi ısırayım kesti buara gelmeyi)
Bi'de sırf kendisiyle tanışıklığımız olduğu halde tüm sülalesini alıp bak sana kimleri getirdim diyenler var. Tamam getir de niye son dakika haber verip kendin 2 küçük çocuğun, kardeşin onun ufak çocukları, görümcen, kocan geliyosun?

Of sinirlendimevlensem mümkün olduğunca suratsız olucam bi'iki dostum gelse yeter, komşuluk olayını sevmiyorum malesef.

Evdeki kedime sevme amacıyla kaşla göz arasında işkence eden, odamdaki piyanoyu görür görmez ''iki cık cık etmek için'' oturan çocuklardan nefret ediyorum. Piyanonun demo tuşuna basıp çalarmış gibi yapanlardan, kendi kendine kapı gıcırtısını andıran resital veren bebelerden nefret ediyorum. Manyağın biri almış ütüyü içindeki suyu kedinin üstüne boşaltmış, yeni aldığım yorganın üzerine oje şişesini boşaltmış, kedinin mamasını suya batırmıştı. Bunu yapan tek bir manyak çocuktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…