- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Bende kadının değil de erkeğin evden gitmesi taraftatıyım herzaman ama malesef o daevi terk edecek kadar kızmadım bugüne kadar bir şeye.
ama tavsiyem bu kadar haklı iken, öyle bir durumda kocanızı kovun, siz neden evi terk ediyorsunuz ki, yaranız mı var?
Çocuğum yok. Kaç kere söyledim hep son diyor. Morali bozuk olsada içiyor mutlu olsada bağımlı bence. Doktora da gitti ama doktora ayık gitti doktora gerçekleri anlatmadikiÇocuğunuz varmı ? Tedavı olmasına ikna edin. Neden içiyor bir derdimi var diye sorun istemedinizi güzelce anlatın kavgayla çözemezsiniz
Eşinizle tartisip bir anlık kizginlikla evinizi terkettinizmi? Ben kendimi zor tuttum bir yarım saat önce tam evden çıkıyordum banyoya attım kendimi dus aldım abdest aldım sakinlestim. Sorunum eşimin içki içmesi hep son diyor ama bir türlü verdiği sözü tutamıyor. Evlenirken böyle olduğunu bilmiyordum. Çok güzel kandırdı beni. Aynı evde yaşamak ne kadar tanirsan tanı başka birşey zaten. Bugünlerde nerdeyse gün aşırı hep sarhoş eve öyle gelmesi deli ediyor beni. Resmen çıldırıyorum. Şimdi gitsem aileme istemiyorum cekemiyorum bosanicam desem ailem arkamda durur elbet. Fakat araya eşimin akrabaları girer kayinvalidem kayinpederim gelirler. Hepsi eşimle konuşur beni gerçekten çok severler hatta eşimden çok diyebilirim. Eşim gelir özür diler annem babam da yuva kolay kurulmuyor al karini git bir daha olursa babam vermem der. Daha önce hiç terketmedim evimi. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanim yak yik herşeyi melike nereye kadar bu adamın içkisini cekiceksin diyor. Ama bir yandan da ailemi üzmek istemiyorum. Sadece bir kere evini terkedip geri dönmeyen boşanan arkadaşlar varmı?
Kayinvalidem kayinpederim çok iyiler. Kayinpederim namazında bir insan. Nasıl olmuşsun sen böyle bir anadan babadan diyorum. Keşke sorunum kv olsaydiBen iki kere gittim.ama benimki seninki gibi bir problem değildi.cok muhterem kvnin yuzundendi ikisi de.Hallettik.Şimdi aklım olsa ne ailemi uzerdim nede kendimi.ama seninki farklı.alkol sorunu.içki bütün kötülüklerin anasıdır.al karşına konuş.bir daha olursa ne yapacagını soyle son sansın de konuşmayı dene.
Hep yapıyorum sürekli aynı şeyleri konuşmaktan yoruldum. Ayilinca kendini o kadar masum yapiyor ki sanki beni delirten içkiyi içen o değil. Bak yeter tukendim bosanicam diyorum kendi kendine bosanirsin diyor.Tamamen bosanmaya karar vermeden evini sakın sakın terketme!
Sakın çocuk yapma !
Eşini Ayık bir anında al karşına konuş içkiyi birakmazsa ayrılacağını söyle !
Yok Allah a şükür bütün sorun onda ışte insan bir anlık öfkesini kontrol edemiyorevi terk edecek kadar kızmadım bugüne kadar bir şeye.
ama tavsiyem bu kadar haklı iken, öyle bir durumda kocanızı kovun, siz neden evi terk ediyorsunuz ki, yaranız mı var?
Kesinlikle katılıyorum.eğer gidip geleceksen hiç terketme.Bence gitme baba evine. Çünkü o evden bikere çıkıldı mı sığmazsın oraya sığsan bile boğulursun duramazsın. Büyükler derki en kötü koca evi, en iyi baba evinden daha iyidir. Sana nacizane tavsiyem Allaha tevekkül ve dua et. İnşallah eşin yola gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?