- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi melikelike
-
Kesinlikle. Konu sahibi rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahKesinlikle katılıyorum.eğer gidip geleceksen hiç terketme.
Ama bu adamla sonumuz yok diyorsanız adımlarınızı sağlam atın derim.öncelikle ÇOCUK YAPMAYIN.sonra bir iş bulup çalışın.arabanızı felan alıp maddi birikim yapın.gelecek görülmeyen bir evliliğe güvenmeyin.birgün boşanırsanız da çocuksuz ve maddi anlamda güçlü olursunuz...
Bana ben zaten gençliğimi yaşadım içimde uktem yok bu saatten sonra sadece evime karıma bakicam dedi. Hattini değiştirdi evime içki bile sokmam dedi nisanliykende öyle çok fazla içtiğini görmedim ama sonra aynı tas aynı hamam hep son diyor ama birakamiyor.Evlenmeden önce hiç içmezmiydi bu adam nası kandırdı ki
Keşke zamanında ben de yapsaydım.evliliğin başından beri şiddet yanlısı bir eş ve iki çocukla çaresizce yaşamak çok zor şimdi.Kesinlikle. Konu sahibi rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Amin Allah im hakkımda hayirlisini nasip etsin.Kesinlikle. Konu sahibi rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Gercekten düzelen insanlar da var ama dediğiniz gibi şansa bırakmamak gerekiyor. Rabbim bu dünyada çekenlere öbür dünyada cennette en güzel köşesini versn inşallah...Keşke zamanında ben de yapsaydım.evliliğin başından beri şiddet yanlısı bir eş ve iki çocukla çaresizce yaşamak çok zor şimdi.
Siz de,alkolik bir adamı bir masuma baba yapmayın 'düzeleceğim' demesine aldanıp...
AMİN AMİN AMİNGercekten düzelen insanlar da var ama dediğiniz gibi şansa bırakmamak gerekiyor. Rabbim bu dünyada çekenlere öbür dünyada cennette en güzel köşesini versn inşallah...
Amin... Duasız bırakma kalbini çok güzel günler olacak inşallah sabır ve sabırAmin Allah im hakkımda hayirlisini nasip etsin.
AMİN AMİN AMİNGercekten düzelen insanlar da var ama dediğiniz gibi şansa bırakmamak gerekiyor. Rabbim bu dünyada çekenlere öbür dünyada cennette en güzel köşesini versn inşallah...
Amin canım..evet kendi adıma daha dün akşam eşim tarafından ilk kez bıçakla ölüm tehdidi aldım.anaokuluna giden kızım ' baba yapma' diye haykırınca vazgeçti.ne yapacağımı bilmiyorum.Gercekten düzelen insanlar da var ama dediğiniz gibi şansa bırakmamak gerekiyor. Rabbim bu dünyada çekenlere öbür dünyada cennette en güzel köşesini versn inşallah...
Bunların hepsini yapıyorum hepsini ama arkadaşlarıyla içmekten vazgecemiyor. Seni gezdirdim eglendirdim diyor. Rahat birak beni diyor.Bence disari beraber cikin bosluga dusmesini engelleyin.Yani disari cikacagi zaman dur bende gelim diyip beraber eglenin unutturun ona ickiyi.Ailesine gidin oturmaya aksamlari falan en azindan uzaklasir belki unutur
Bunların hepsini yapıyorum hepsini ama arkadaşlarıyla içmekten vazgecemiyor. Seni gezdirdim eglendirdim diyor. Rahat birak beni diyor.
Bu kadar ileri durumda oldugunu bilmiyordum. Aman allahım... Allah korusun kendinize dikkat edin. Çok korktum şuan...Amin canım..evet kendi adıma daha dün akşam eşim tarafından ilk kez bıçakla ölüm tehdidi aldım.anaokuluna giden kızım ' baba yapma' diye haykırınca vazgeçti.ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?