Evinizi hic terkettinizmi? (Anne-baba evine giitinizmi)

Gitmek coxum degil tedaviye ikna et ben 8yil cektim iki yildir kurtuldu esim istanbulda bir dr var nerdesin bilmiyorum ama o dr.esimi iki ayda kurtardi ve benim esim sabah 5te basliyordu bin dukur kurtuldu cok uzuldum ama esin alkolik icme demenle birakamaz yardim et tedsvi olsun

Evet istanbuldayim. Çapa hastanesine gitti ama doktor biseyin yok demiş arada gel konuşalım demiş. Ben tiksinsin istiyorum. Benimki sabah 5 te falan başlamıyor. Bu aralar gün aşırı 2-3 saatte ne içerse ne içtiğini bilmiyorum. Diyelim ki 15 gün içmedi öğlen 12 de cikar evden akşam 8 e kadar içer eve de içki siseleriyle gelir. Sen alkoliksin tedavi ol dedigimdede ben sadece istediğim zaman içerim der. Bundan sonra icmicem der.

D
Doktorun adını verir misin ozeldemi bakıyor. Hangi semt

Benim eşimde aynı senin kocan gibi. Bende nefret ediyorum bu durumdan. O alkolün pis kokusundan. Hiç sevmem alkolü, bende evlenmedn önce içtiğini bilmiyordum. Ne yapmayı düşünüyorsun?

Sizin Eşinizin de yapmadigi kalMadi hala evlısiniz
düzelir diye bekliyorsunuz duzelmedigini gördüğünüz halde
neden bu Korkaklik anlamıyorum

En kötüsüde karar verememek ve böylece yıllarca çekmek , senin hayatın çeken sensin, ona karşı hislerin bittiği an herhalde artık dönmezsin

Yok oyle birsey brnde esimle birlikte seanslara giriyodum dr bize ayda birkerede iciyorss bagimli demisti benim esimde oyle basladi sonra ohale dusmustu.balikli rum has.hasan mirsal.bu dr hayatim boyunca dua edicem cok iyi bi dr.tabi ilk once kendi istemesi lazim

evlilğin ilk zamanlarda oluyor alışamiyorsun işde.. zorlaniyor..ve bunlar gelip geçici dönem..
bi müddet sora alışıyorsun.. gidesi gelmiyor.
bende eşimle kavga ettiğimde gitmek isterdim illa anneme gidicemm babam alsin .. kaç kere söleyip durdum.
eşimde gücendi üzüldü bi dahada hiç demedim. :)

Su kadar soyliyim.alkolu birakmasi imkansiz.bir yakinim yillardir iciyor.birakacagim diyor 3 ay icmiyor yine ayni.3 cocugu var.cocuklari babasina sarhos diyor.
Saygilari yok.evleri hep huzursuz.
Alkol aldiginda kendini kaybediyor.bi suru rezillik cikartiyor..cok kavgalarina sahit olduk.

Alkol huzur goturuyor malesef.normal bisey olsa tamam.ama bu mucadele cok zor.sonu yok..bosanmaniz sanki daha hayirli olur gibi

Bu tarz kararlar isi daha da zora sokup milletin diline dusuruyor bence sabir et dr felan gotur
gidersen bidaha donmeyecegini kesin vurgula
ben esime bunu cok iyi vurguladim gidersem bitmistir

Gidip de donmen bence sorunu cozmez....
gidersen herseyden vazgecerek git...
sarhos adam cekmek zor
allah yardimcin olsun...iyi olc tart...

Cok dogru bende hep oyle derdim evimin cocuklarimin rizkini neden ona versin diye. Ya evliligi bitiren en bas sebep hep dayak olarak gosterilir ama hersey siddet degil yani bi evlilikte siddet olmasa bile o evlilik derin yaralar alabiliyo. Ne diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…