- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
çapkınlık yok. Evet sinirli ama sarhosken değil sarhosken daha iyi biri hatta. Eskiden çok küfür ederdi yonta yonta konuşa konuşa çok fazla etmiyor artık. Şiddet göstermiyor ama elimde kalican şimdi gibi hakaretleri var dengesiz bir insan bir bakıyorsun melek bir bakıyorsun şeytanın önde gideniCanım allah yardımcın olsun. Çok zor içkiyle baş etmek. Peki içkiden başka sorunları da var mı? Çapkınlık, sinir anında aşırı kırıcı konuşma- davranma, umursamazlık, tembellik, şiddet, aşağılama, kısıtlama... Başka türlü sorunlarınız var mı?
Evet çok korkunç şeyler yaşıyorum.eski konularımı bilenler bilir.ailemde 6 ay iki çocukla en son neredeyse kovularak geldim sayılır.Bu
Bu kadar ileri durumda oldugunu bilmiyordum. Aman allahım... Allah korusun kendinize dikkat edin. Çok korktum şuan...
Eşim azosperm zaten hiç spermi yok. 0 sperm. Biyopsi ile bulundu donduruldu.Bence çok iyi korun hamile kalma o hamile kaldığın çocukta dahi anormallikler görülür geneli asi,uyumsuz,sinirli, hem kocadan hem çocuktan çekersin alkol embrioyuda kötü etkiliyor var öyle tanıdıklarım çocuklar bir acaip antisosyal kişilikler anlayacağın
Off Allah im yardımcınız olsun. Sizin de mi eşiniz içki içiyor. Alkol yuzunden mi tartismalariniz.Amin canım..evet kendi adıma daha dün akşam eşim tarafından ilk kez bıçakla ölüm tehdidi aldım.anaokuluna giden kızım ' baba yapma' diye haykırınca vazgeçti.ne yapacağımı bilmiyorum.
Kendisi evin ihtiyaçlarını aldığım için kavga çıkartıyor.bütün meselesi bana para vermek istememesi zaten uzakta çalışıyor ben çocuklarla bir başınayım.gelince başlıyor para para diye ...ne yapacağımı bilmiyorum.çalışsaydım bu kölelikten kurtulurdum.Off Allah im yardımcınız olsun. Sizin de mi eşiniz içki içiyor. Alkol yuzunden mi tartismalariniz.
Zaten bilsen evlenmezdin tabi.ama artık biliyorsun ve asla hiç sperm yok diye korunmaktan vazgeçme...Birde bu adam umreye gitmiş bir insan. Umrede senin gibi birini diledim diyor. Umreden geldikten sonra tanıştık hatta bana söylememişti annesinden öğrenmiştim muhabbet sırasında. Nisanliyken durumum düzgün olursa balayına umreye götürmek isterdim seni dedi. Bende inandım ona çok düzgün efendi biri. Kutsal toprakları görmüş bir insan bana iyi bir eş çocuğuma iyi bir baba olur dedim. Umreye gidip tovbesini etti ve bundan sonra evliliğine bakacak sandım. Ben nerden bilebilirdim adamın alkolik çıkacağını
Birde bu adam umreye gitmiş bir insan. Umrede senin gibi birini diledim diyor. Umreden geldikten sonra tanıştık hatta bana söylememişti annesinden öğrenmiştim muhabbet sırasında. Nisanliyken durumum düzgün olursa balayına umreye götürmek isterdim seni dedi. Bende inandım ona çok düzgün efendi biri. Kutsal toprakları görmüş bir insan bana iyi bir eş çocuğuma iyi bir baba olur dedim. Umreye gidip tovbesini etti ve bundan sonra evliliğine bakacak sandım. Ben nerden bilebilirdim adamın alkolik çıkacağını
çok sözler veriliyor ama tutan yok.Gerçekten zor bir durum. .
Rabbim Hidayet versin eşine ..
Oturup konuşsanız. .
İçki yüzünden yuvamızı yıkmak istemiyorum desen ..
çok sözler veriliyor ama tutan yok.
çünkü eşi alkol almaktan rahatsız değil.
o yüzden tedaviyi kabul etmez.
haliyle konuşmakla hiçbir çözüme ulaşamaz konu sahibi.
ömrü bir alkolik yüzünden heba olur sadece.
sanırım sadece tehdit var.Boşanmayı düşünüyor mu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?