- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi melikelike
-
Evet gitti ama ayık gitti gerçekleri soylemediki 2-3 haftada bir 2-3 bira içiyorum demiş doktor da normalsin demiş halbuki bir başlasa bi 1gunde litre viski diğer günde 70 lik rakı üstüne 7-8 bira içen bir adamtedavı olmayı hıc denedımı? ama soyle bırsey varkı ona kaybetme korkunusunu yasatmalısınız yoksa düzelmez önce bır tedaviye ıkna et ha olmazsa bence baba evıne git bir süre belkıde senı kaybedecegını anlar düzelir?
Evet ailemden alışık olmadığım için çok koyuyor babamı hiç sarhoş görmedim insan ailesinden görmeyince böyle karşılaşınca çok koyuyor insana. Bunların hepsini anlatıyorum ona sakince. İcmicem diyor ama yine içiyor.sürekli içen bı adam goruntusuyla olmak cok can sıkıcı
hele hele aıleden alısık degılsenız cok beter bısey
Onun kuzeni ile benim kuzenim tanıştırdı. Telefonda sosyal medyada falan tanışmadım direk gorusturulduk. Bana çok düzgün efendi biri olarak anlatıldı. Gerçektende öyleydi ciddi olarak ilerledik. Kendini yanlış tanıtmış meğer dedim ya kandirildim.Görücü usül mü ? Kimden bilgi aldınız onun hakkında? Bu gibi durumlarda akrabada olsa doğru bilgi vermesi gerekir aslında ,sizi kandırmışlar , aileside kurtulduğuna sevinmiştir kurban sensin
1 sene bosanamiyorsun diye biliyorum. Birde şimdi zorunlu aile terapisti çıktı diyorlar ama ortada şiddet varsa nasıl olur bilemiyorum. Allah im hakkınızda en hayirlisini nasip etsin. (Benim içinde)Evet ben anne-baba evine bu 2.ci gelişim benimkisi şiddet ve kaynvlde sorunlarıydı eşim çok sinirli agresif biriydi ve artık dayanamadm eşyalarımı topladım ve geldim olmayınca olmuyor huzursuzsan ve eşin hiçbir şekilde seni koruyup sahiplenmiyorsa en ufak bir sorun olunca kavgaya tartişmaya şiddete yöneliyorsa o evlilik yürümez ne kadarda sabır taşı olsanda alttan alsanda olmayınca olmuyor..şuan boşanma aşamasındayım..5aylık evliyim..yarın adliyeye başvurumu yapacağım umarım sürecten dolayı erken merken demezler.
Am amin aminKardeşim işin çok zor derdin büyük sana bütün kalbimle diyorumki Allah yardımcın olsun .
Kaç kere konuştum ailesi de kaç kere konuştu eşimle tamam diyor son diyor ama yine aynı.madem seni seviyorlar o zaman eşinin ailesiyle konuş.böyle giderse ayrılırım de.onlar oğullarının kulağını çekerler.umarım düzelir.bol bol dua et Allah yardımcın olsun
Benimki gece yarısı falan gelmiyor en fazla 2 saat ama o iki saatte de o biçim oluyor. Ne iciyorsa artık. Benim evimin rızkını neden içkiye versin ki birde dışarda içip eve de birayla geliyor. Evde içtiği zamanlarimizda oldu 1 ay icmedigi zamanlarda dayağı falan yok ama biz dönüp dolaşıp aynı yerdeyiz diyelim 1 ay içmedi bir hafta sonu dışarı çıkıp o 1 ayın acısını çıkartır kafasını o biçim yapar bende deliririm.Ayni sorunlari bende yasadim. Benim esimde icer arkadaslariyla takilir gecenin bi yarisi o halde eve gelirdi. Ve ben senin de dedigin gibi eve o halde gelmesine tahammul edemezdim. Ben gittim baba evine ama her defasinda ozur dilendi geri dondum bosanamadim cunku seviyorum. Cogu kez soz verdi cogunda da durmadi. Ha alkol alinca siddeti kotu sozu falan yoktu ama ben evli bi adamin gece yarisina kadar disarda olup icmesine katlanamiyordum bana ters. Her neyse ben kendisine yapma demiyorum ha cok mu istiyosun al o zaman evinde gozumun onunde ic derim. Son bi aydir falan da bi sikintimiz kalmadi cok sukur. Erkenden evine gelir benimle cocuklariyla ilgilenir. Cok huzurluyuz. Yani sana demem o ki kararli oldugunu goster hissettir ki seni kaybedecegini anlasin. Bunu anladigi zaman zaten biseyleri duzeltmeye calisir arada sevgi varsa. Kararliligini goster bi sekilde..
İşte o hiç belli olmuyor bazen gün aşırı bazen haftada bir bazen 1 ay içmez ama hafta sonu gelince parası olursa acısını çıkartır delirtir beni.Ne sıklıkta alkol alıyor?
1 sene bosanamiyorsun diye biliyorum. Birde şimdi zorunlu aile terapisti çıktı diyorlar ama ortada şiddet varsa nasıl olur bilemiyorum. Allah im hakkınızda en hayirlisini nasip etsin. (Benim içinde)
Kaç kere konuştum ailesi de kaç kere konuştu eşimle tamam diyor son diyor ama yine aynı.
aynı benSabah işe gidiyorum diye bir cıktım,birdaha da ne döndüm ne yüzünü gördüm..
Mahkemede bile görmedi beni
Sessiz sedasız...
Öküz gibi oturdu içine.
Eger kararlıysanız gidin, ama geri dönecekseniz hic cıkmayın bu yola.
Zor ve dikenlidir.
Kendi vicdanının sesinden gayrı herseye kapat kulaklarını..
Allah yardımcın olsun..
Benim eşimde aynı senin kocan gibi. Bende nefret ediyorum bu durumdan. O alkolün pis kokusundan. Hiç sevmem alkolü, bende evlenmedn önce içtiğini bilmiyordum. Ne yapmayı düşünüyorsun?İşte o hiç belli olmuyor bazen gün aşırı bazen haftada bir bazen 1 ay içmez ama hafta sonu gelince parası olursa acısını çıkartır delirtir beni.
kızlar yapılcak şey belli.. ya çekeceksiniz hayıflanmayacaksınız,ya da boşancaksınız.. yani bu durumlarda 3. bi seçenek zor. kimse kolay kolay vazgeçmez alışkanlıklarındanBenim eşimde aynı senin kocan gibi. Bende nefret ediyorum bu durumdan. O alkolün pis kokusundan. Hiç sevmem alkolü, bende evlenmedn önce içtiğini bilmiyordum. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Bir yanim çek git arkana bile bakma diyor. Bir yanim otur evinde hareketlerini kontrol et biraz daha sabır et ve bir gram değişme yoksa o zaman dönüşü olmayan bir yola gir diyor. Gitmek mi zor kalmak mi bilemiyorum. Siz hiç gittinizmi?Benim eşimde aynı senin kocan gibi. Bende nefret ediyorum bu durumdan. O alkolün pis kokusundan. Hiç sevmem alkolü, bende evlenmedn önce içtiğini bilmiyordum. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Bir yanim çek git arkana bile bakma diyor. Bir yanim otur evinde hareketlerini kontrol et biraz daha sabır et ve bir gram değişme yoksa o zaman dönüşü olmayan bir yola gir diyor. Gitmek mi zor kalmak mi bilemiyorum. Siz hiç gittinizmi?Benim eşimde aynı senin kocan gibi. Bende nefret ediyorum bu durumdan. O alkolün pis kokusundan. Hiç sevmem alkolü, bende evlenmedn önce içtiğini bilmiyordum. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Kaç kere konuştular ben gece geç saatlerde evime gelmiyorum. Keyfimi yaparım evimede bakıyorum karışmayın diyor.Allah sabırlar versin aile büyükleri konuşsa ise yarar mi eğer bosanacaksan evini terket birakmayacaksan gitme
Gittim. Yeminler etti. Kuran aldı eline yemin etti ama değişme olmadı. İçti yine. Ha belki mesela 1 hafta üstüne dün içti. Öyle yani. Bir işe yaramadı gitmek ama.Bir yanim çek git arkana bile bakma diyor. Bir yanim otur evinde hareketlerini kontrol et biraz daha sabır et ve bir gram değişme yoksa o zaman dönüşü olmayan bir yola gir diyor. Gitmek mi zor kalmak mi bilemiyorum. Siz hiç gittinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?