Evinizi hic terkettinizmi? (Anne-baba evine giitinizmi)

İçki aslında taviz verilmeyecek bir konu
Madem seni severler konuşsanya kv ve kp ile.
Belki bir ortak yol bulunur
Hiç bıkmadan dua et eşine.. Unutma kalpler yalnız Allah ın elindedir...

Evet gitti ama ayık gitti gerçekleri soylemediki 2-3 haftada bir 2-3 bira içiyorum demiş doktor da normalsin demiş halbuki bir başlasa bi 1gunde litre viski diğer günde 70 lik rakı üstüne 7-8 bira içen bir adam

sürekli içen bı adam goruntusuyla olmak cok can sıkıcı
hele hele aıleden alısık degılsenız cok beter bısey
Evet ailemden alışık olmadığım için çok koyuyor babamı hiç sarhoş görmedim insan ailesinden görmeyince böyle karşılaşınca çok koyuyor insana. Bunların hepsini anlatıyorum ona sakince. İcmicem diyor ama yine içiyor.

Görücü usül mü ? Kimden bilgi aldınız onun hakkında? Bu gibi durumlarda akrabada olsa doğru bilgi vermesi gerekir aslında ,sizi kandırmışlar , aileside kurtulduğuna sevinmiştir kurban sensin
Onun kuzeni ile benim kuzenim tanıştırdı. Telefonda sosyal medyada falan tanışmadım direk gorusturulduk. Bana çok düzgün efendi biri olarak anlatıldı. Gerçektende öyleydi ciddi olarak ilerledik. Kendini yanlış tanıtmış meğer dedim ya kandirildim.

1 sene bosanamiyorsun diye biliyorum. Birde şimdi zorunlu aile terapisti çıktı diyorlar ama ortada şiddet varsa nasıl olur bilemiyorum. Allah im hakkınızda en hayirlisini nasip etsin. (Benim içinde)

madem seni seviyorlar o zaman eşinin ailesiyle konuş.böyle giderse ayrılırım de.onlar oğullarının kulağını çekerler.umarım düzelir.bol bol dua et Allah yardımcın olsun
Kaç kere konuştum ailesi de kaç kere konuştu eşimle tamam diyor son diyor ama yine aynı.

Benimki gece yarısı falan gelmiyor en fazla 2 saat ama o iki saatte de o biçim oluyor. Ne iciyorsa artık. Benim evimin rızkını neden içkiye versin ki birde dışarda içip eve de birayla geliyor. Evde içtiği zamanlarimizda oldu 1 ay icmedigi zamanlarda dayağı falan yok ama biz dönüp dolaşıp aynı yerdeyiz diyelim 1 ay içmedi bir hafta sonu dışarı çıkıp o 1 ayın acısını çıkartır kafasını o biçim yapar bende deliririm.

1 sene bosanamiyorsun diye biliyorum. Birde şimdi zorunlu aile terapisti çıktı diyorlar ama ortada şiddet varsa nasıl olur bilemiyorum. Allah im hakkınızda en hayirlisini nasip etsin. (Benim içinde)

Anladım canım güzel aslında ama bilmiyorum düzelir mi sanmıyorum zannetmiyorum...senin için de Allah yardımcın olsum canım gerçekten

Benim arkadaşımın kızı bir alkolikle evlendikten sonra fark etmiş ki maddi olarak arkadaşııda bittirmiş sonra şiddet dayak çalışan adam çalışmaz olmuş bu şekilde kız 12 yıl hep vazgeçecek diye idare etmiş ama en sonunda adamı razı edip boşanmış ama aile maddi olarak bitikti , arkadaşı kredi kartından kızı için borç çekmiş yıldan yıla alkol tüketimini artırmış bence yol yakınken mücadele etme dön evine
Kaç kere konuştum ailesi de kaç kere konuştu eşimle tamam diyor son diyor ama yine aynı.

Dün akşam yine konuştum bak arkadaşım kaç kere söz verdin kaç kere kandirdin beni ben yine bu evden gitmedim. Sabır edemiyorum artık tukendim senin düzelmeye niyetin yokmu dedim. Hep son deyip aynı şeyleri yapıyorsun dedim. Sen resmen bağımlı olmuşsun kendini baba olmaya laik goruyor musun ben görmüyorum dedim. Senin yaptıkların davranışların yüzünden beni anne olmaktan mahrum birakiyorsun dedim. Yine sustu yine sustu. Bir kaç saat sonra ayildi pişmanlık hareketleri bundan sonra icmicem demeleri yine aynı şeyler yine söz vermeler.

aynı ben işe diye çıktım baba evine gittim daha da yüzünü görmedim davam sürüyo hala

İşte o hiç belli olmuyor bazen gün aşırı bazen haftada bir bazen 1 ay içmez ama hafta sonu gelince parası olursa acısını çıkartır delirtir beni.
Benim eşimde aynı senin kocan gibi. Bende nefret ediyorum bu durumdan. O alkolün pis kokusundan. Hiç sevmem alkolü, bende evlenmedn önce içtiğini bilmiyordum. Ne yapmayı düşünüyorsun?

Benim eşimde aynı senin kocan gibi. Bende nefret ediyorum bu durumdan. O alkolün pis kokusundan. Hiç sevmem alkolü, bende evlenmedn önce içtiğini bilmiyordum. Ne yapmayı düşünüyorsun?
kızlar yapılcak şey belli.. ya çekeceksiniz hayıflanmayacaksınız,ya da boşancaksınız.. yani bu durumlarda 3. bi seçenek zor. kimse kolay kolay vazgeçmez alışkanlıklarından

Allah sabırlar versin aile büyükleri konuşsa ise yarar mi eğer bosanacaksan evini terket birakmayacaksan gitme

Bir yanim çek git arkana bile bakma diyor. Bir yanim otur evinde hareketlerini kontrol et biraz daha sabır et ve bir gram değişme yoksa o zaman dönüşü olmayan bir yola gir diyor. Gitmek mi zor kalmak mi bilemiyorum. Siz hiç gittinizmi?

Bir yanim çek git arkana bile bakma diyor. Bir yanim otur evinde hareketlerini kontrol et biraz daha sabır et ve bir gram değişme yoksa o zaman dönüşü olmayan bir yola gir diyor. Gitmek mi zor kalmak mi bilemiyorum. Siz hiç gittinizmi?

Gittim. Yeminler etti. Kuran aldı eline yemin etti ama değişme olmadı. İçti yine. Ha belki mesela 1 hafta üstüne dün içti. Öyle yani. Bir işe yaramadı gitmek ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…