- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi melikelike
-
Gercekten düzelen insanlar da var ama dediğiniz gibi şansa bırakmamak gerekiyor. Rabbim bu dünyada çekenlere öbür dünyada cennette en güzel köşesini versn inşallah...
Eşinizle tartisip bir anlık kizginlikla evinizi terkettinizmi? Ben kendimi zor tuttum bir yarım saat önce tam evden çıkıyordum banyoya attım kendimi dus aldım abdest aldım sakinlestim. Sorunum eşimin içki içmesi hep son diyor ama bir türlü verdiği sözü tutamıyor. Evlenirken böyle olduğunu bilmiyordum. Çok güzel kandırdı beni. Aynı evde yaşamak ne kadar tanirsan tanı başka birşey zaten. Bugünlerde nerdeyse gün aşırı hep sarhoş eve öyle gelmesi deli ediyor beni. Resmen çıldırıyorum. Şimdi gitsem aileme istemiyorum cekemiyorum bosanicam desem ailem arkamda durur elbet. Fakat araya eşimin akrabaları girer kayinvalidem kayinpederim gelirler. Hepsi eşimle konuşur beni gerçekten çok severler hatta eşimden çok diyebilirim. Eşim gelir özür diler annem babam da yuva kolay kurulmuyor al karini git bir daha olursa babam vermem der. Daha önce hiç terketmedim evimi. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanim yak yik herşeyi melike nereye kadar bu adamın içkisini cekiceksin diyor. Ama bir yandan da ailemi üzmek istemiyorum. Sadece bir kere evini terkedip geri dönmeyen boşanan arkadaşlar varmı?
Canım allah yardımcın olsun. Çok zor içkiyle baş etmek. Peki içkiden başka sorunları da var mı? Çapkınlık, sinir anında aşırı kırıcı konuşma- davranma, umursamazlık, tembellik, şiddet, aşağılama, kısıtlama... Başka türlü sorunlarınız var mı?
çapkınlık yok. Evet sinirli ama sarhosken değil sarhosken daha iyi biri hatta. Eskiden çok küfür ederdi yonta yonta konuşa konuşa çok fazla etmiyor artık. Şiddet göstermiyor ama elimde kalican şimdi gibi hakaretleri var dengesiz bir insan bir bakıyorsun melek bir bakıyorsun şeytanın önde gideni
sakin gitmeyin. eger bosanmakta kararli degilseniz. cunku gozunde inandiriciliginiz kalmaz. 1 kere gidip gelirseniz ondan sonra "amaaaan yine gelir nolucak " der. gitmeyin eger cok buyuk bir sorun degilse ve 100 de 100 ayrilmak istemiyorsaniz. ofkeyla davranmayinEşinizle tartisip bir anlık kizginlikla evinizi terkettinizmi? Ben kendimi zor tuttum bir yarım saat önce tam evden çıkıyordum banyoya attım kendimi dus aldım abdest aldım sakinlestim. Sorunum eşimin içki içmesi hep son diyor ama bir türlü verdiği sözü tutamıyor. Evlenirken böyle olduğunu bilmiyordum. Çok güzel kandırdı beni. Aynı evde yaşamak ne kadar tanirsan tanı başka birşey zaten. Bugünlerde nerdeyse gün aşırı hep sarhoş eve öyle gelmesi deli ediyor beni. Resmen çıldırıyorum. Şimdi gitsem aileme istemiyorum cekemiyorum bosanicam desem ailem arkamda durur elbet. Fakat araya eşimin akrabaları girer kayinvalidem kayinpederim gelirler. Hepsi eşimle konuşur beni gerçekten çok severler hatta eşimden çok diyebilirim. Eşim gelir özür diler annem babam da yuva kolay kurulmuyor al karini git bir daha olursa babam vermem der. Daha önce hiç terketmedim evimi. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanim yak yik herşeyi melike nereye kadar bu adamın içkisini cekiceksin diyor. Ama bir yandan da ailemi üzmek istemiyorum. Sadece bir kere evini terkedip geri dönmeyen boşanan arkadaşlar varmı?
icki kolay birakabilecegi birsey degil...ben hic bir insanin bir anda alkolu biraktigina sahit olmadim. ama bunu ailesiyle konusmaniz gerek bence...Eşinizle tartisip bir anlık kizginlikla evinizi terkettinizmi? Ben kendimi zor tuttum bir yarım saat önce tam evden çıkıyordum banyoya attım kendimi dus aldım abdest aldım sakinlestim. Sorunum eşimin içki içmesi hep son diyor ama bir türlü verdiği sözü tutamıyor. Evlenirken böyle olduğunu bilmiyordum. Çok güzel kandırdı beni. Aynı evde yaşamak ne kadar tanirsan tanı başka birşey zaten. Bugünlerde nerdeyse gün aşırı hep sarhoş eve öyle gelmesi deli ediyor beni. Resmen çıldırıyorum. Şimdi gitsem aileme istemiyorum cekemiyorum bosanicam desem ailem arkamda durur elbet. Fakat araya eşimin akrabaları girer kayinvalidem kayinpederim gelirler. Hepsi eşimle konuşur beni gerçekten çok severler hatta eşimden çok diyebilirim. Eşim gelir özür diler annem babam da yuva kolay kurulmuyor al karini git bir daha olursa babam vermem der. Daha önce hiç terketmedim evimi. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanim yak yik herşeyi melike nereye kadar bu adamın içkisini cekiceksin diyor. Ama bir yandan da ailemi üzmek istemiyorum. Sadece bir kere evini terkedip geri dönmeyen boşanan arkadaşlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?