Evinizi hic terkettinizmi? (Anne-baba evine giitinizmi)

Sabah işe gidiyorum diye bir cıktım,birdaha da ne döndüm ne yüzünü gördüm..

Mahkemede bile görmedi beni
Sessiz sedasız...
Öküz gibi oturdu içine.

Eger kararlıysanız gidin, ama geri dönecekseniz hic cıkmayın bu yola.

Zor ve dikenlidir.
Kendi vicdanının sesinden gayrı herseye kapat kulaklarını..
Allah yardımcın olsun..

Bende anneme gezmeye gidiyorum dedim ve çiktim evden aramadim sormadim arayinca bitti ayriliyorum dedim bir hafta sonra annemle esyalarimi almaya gittim bosanma dilekcesini biraktim imzaladi ama ben elimden geleni yaptim 3 sene boyunca alkoliklginide cektim hakaretinide siddetinede katlandim benim rezevim azdi cocuk olmuyordu anne olmayi haketmiyorsun dedi en sonda burasi anamin evi babamin evi benim evim senin hicbirseyin yok dedi o an bitti gitti vicdanim cok rahat sana tavsiyem duzelmez ugrasma kendini mahedersin degmez değmeyecek eger elinden geleni yaptiysan vicdanin rahatsa arkana bakmadan git.

Evet ben anne-baba evine bu 2.ci gelişim benimkisi şiddet ve kaynvlde sorunlarıydı eşim çok sinirli agresif biriydi ve artık dayanamadm eşyalarımı topladım ve geldim olmayınca olmuyor huzursuzsan ve eşin hiçbir şekilde seni koruyup sahiplenmiyorsa en ufak bir sorun olunca kavgaya tartişmaya şiddete yöneliyorsa o evlilik yürümez ne kadarda sabır taşı olsanda alttan alsanda olmayınca olmuyor..şuan boşanma aşamasındayım..5aylık evliyim..yarın adliyeye başvurumu yapacağım umarım sürecten dolayı erken merken demezler.

Kendinizi dusunun derim, onu bunu elalemi dusunmeyin, alkolik adam cekilir mi ya, eve sarhos gelmekte ne demek ? Beni kandirdi diyorsunuz, peki sizi cok sevdiklerini idda ettiginiz kv ve kp rinizde mi sakladilar bunu sizde. Esiniz evlendikten sonra birden bire alkole yonelmediye bence bekarken de boyleydi, hatta ailesi degisir akillanir vs diyerekten evlendirmis bile olabilirler ve hatta sirf siz idare edin diye alttan aliyorlar ve size karsi yumusak davraniyor olabilirler. Kimseye guvenmeyin kendinizi dusunun derim.

Benim eşimde vardı içki yoktu ama zamanında içermiş baya..ben çok çektim bunları..şiddet en başta umursamazlık sinir anında aşırı kırıcı konuşma kısıtlama aşağılama...vs...insan 7 sinde neyse 70 indede odur...düzelmez dedim ve düzelmedi de..inşallah Allah sana doğru seçimi gösterir umarım...ki...ben anne evine 2.ci kez bu durumlardan ve kynvlde ile yaşadığımız için çok sorunlar yaşadım her gün ayrı ayrı...5aylık evliliğim bitti boşanacağım yarın.

madem seni seviyorlar o zaman eşinin ailesiyle konuş.böyle giderse ayrılırım de.onlar oğullarının kulağını çekerler.umarım düzelir.bol bol dua et Allah yardımcın olsun

Başka sıkıntılar olmaması bu durumu senin için bir nebze katlanılabilir yapmış. Ona destek olarak biraz baskın davranarak değiştirebilir misin? Bunları düşün. Bak küfür olayının önüne geçmeyi başarmışsın. İyi düşün tatlım. Dengesiz davranıyor diyorsun. Bu bi çeşit kişilik bozukluğu mu bilmiyorum, ama bazı erkekler kadının azmiyle çok başka insanlara dönüşürler. Bunu yapabileceğini düşünüyorsan biraz olsun gayret et ( ki eminin şimdiye kadar da çok mücadele ettin) . Yok bu adam düzelmiyor diyorsan canım, rabbim yardımcın olsun.

Ayni sorunlari bende yasadim. Benim esimde icer arkadaslariyla takilir gecenin bi yarisi o halde eve gelirdi. Ve ben senin de dedigin gibi eve o halde gelmesine tahammul edemezdim. Ben gittim baba evine ama her defasinda ozur dilendi geri dondum bosanamadim cunku seviyorum. Cogu kez soz verdi cogunda da durmadi. Ha alkol alinca siddeti kotu sozu falan yoktu ama ben evli bi adamin gece yarisina kadar disarda olup icmesine katlanamiyordum bana ters. Her neyse ben kendisine yapma demiyorum ha cok mu istiyosun al o zaman evinde gozumun onunde ic derim. Son bi aydir falan da bi sikintimiz kalmadi cok sukur. Erkenden evine gelir benimle cocuklariyla ilgilenir. Cok huzurluyuz. Yani sana demem o ki kararli oldugunu goster hissettir ki seni kaybedecegini anlasin. Bunu anladigi zaman zaten biseyleri duzeltmeye calisir arada sevgi varsa. Kararliligini goster bi sekilde..

Kardeşim işin çok zor derdin büyük sana bütün kalbimle diyorumki Allah yardımcın olsun .

Sakın çocuk yapmayın biraz sabredin eşinizle konuşun kv kp konuşun bu durumu siz yokken oğullarını alsınlar karşılarına konuşsunlar biraz bekleyin evi terketmeyin

sakin gitmeyin. eger bosanmakta kararli degilseniz. cunku gozunde inandiriciliginiz kalmaz. 1 kere gidip gelirseniz ondan sonra "amaaaan yine gelir nolucak " der. gitmeyin eger cok buyuk bir sorun degilse ve 100 de 100 ayrilmak istemiyorsaniz. ofkeyla davranmayin

icki kolay birakabilecegi birsey degil...ben hic bir insanin bir anda alkolu biraktigina sahit olmadim. ama bunu ailesiyle konusmaniz gerek bence...

Tamamen gidiyorsaniz gidin ama gidipte donmek boraz agir patliyor ikinci kavgada o seni direk gonderir...

allah yardimciniz olsun isiniz zor bence kararli olursaniz eve tekrar dömezsiniz aileniz kararli oldugunuzu gorurse size dön demez bence

sürekli içen bı adam goruntusuyla olmak cok can sıkıcı
hele hele aıleden alısık degılsenız cok beter bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…