- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi ceylaan1988
-
o çok zor bir durum canım ben de yaşadım kızım doğduğundan bu yana bana iş yaptırmaz şimdi 21 aylık biraz daha iyi iş yapıyorum.hele bebekken kanguruya koyuyordum onu öyle iş yapıyordum.yemek yaparken bir elimde kızım bir elimde yemek yapardım.hala öyle zar zor ama artık alıştım biraz daha pratikleştim.gece işlerin çoğunu yapıyorum.ben de yetişemiorum hiçbirşeye bebeğim tüm vaktimi alıo
napıcam bilmiorum ama bu durum beni çok rahatsız ediooo
ah ah benim de derdim bu. aslında öyle pek titiz değilim(olmayı çok isterdim. annem tarafındaki tüm kadınlar kardeşim de dahil aşırı titiz. onların arasından ben nasıl çıkmışım anlayamıyorum) eşimle yalnızken bi de çalışıyordum çok ta dert etmiyordum temizliği. ancak şimdi bebeğim var her yer tertemiz olsun istiyorum hep. özellikle salon, artık bebeğim koltuğunda durmuyor yere bırakıyorum dönüp duruyor, her bulduğunu ağzına atıyor. ben de devamlı süpürmek zorunda kalıyorum (her gün olmasını çok isterdim ama ancak gün aşırıya dayanabiliyorum)neyseki silinecek çok eşyam yok önce toz alıyorum sonra süpürüp siliyorum. ancak silme işini her süpürdüğümde yapmıyorum(tembellik işte)haftada bir yada iki kere de eşyaları çekip siliyorum. lavaboları da belli olmuyor gözüme iliştikçe yapıyorum. şöyle güveneceğim biri olsa da ayda bir onu çağırıp dip bucak temizlesem. of of ben bu temizlik işinden nefret ediyorum.(her yer tertemiz olsun ama ben yapmayayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?