Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sanırım biraz titizimm hergün süpürür hergün toz alır 2 günde birde silerim ewimiii tuvalet banyoysa hergün ciflerle elimde mekik dokurumm 2 lavoba var ewimizde we hergün bir oraya bir buraya mekik dokuyorumm ee ondan kilo alamıyorumm ben :) haftada 1 kere ise tüller makinaya ayy birde tülleri ütüye alıştırdımm yapmaz olaydımm ütü sakıııın tüllerinizi ütüye alıştırmadıysanız ütülemeyinnn nemli nemli asınnn şekerler şahsen ewleniğimde öle yapıcammmm zor oluyoo çünküüüüü
haftada bir gün gelen yardımcım var. sağolsun kendi evi gibi titiz iş yapar. onun dışında ben de tekrar gelene kadar temiz tutmaya çalışırım.:icecream:
işim gereği ,evle, temizlikle ilgilenmeye zamanım olmuyor.
ev işlerini çok abartmaylım derim ben kendimce![]()
nee he hafta tüllerimi yıkıyosuunn :uhm: kolay gelsin ne diyimm bizim evde sigara içilmediğinden is yapacak herhangi bişey olmadığından ben bi kıştan çıkarken yıkamayı düşünüyorumm hiç kirlenmediler gibi geliyo bana :roflol:
ben de şu an çalışmadığım için kendim yapıyorum ama çalışmaya başlayınca yardımcı almayı üşünüyorum ama işte titizliği konusunda emin olmam gerek aynı bezi heryerde kullanırsa çıldırırım heryerin ayrı bezi var çünkü inş. ben de bulurum öyle birini :1closedeyes:
günüm yoktur.hamile kalmadan önce elim sürekli bezdeydi,her gün yerleri silerdim.
evi süpürürdüm 3 günde bir.
tozu yine her akşam alırdım.
haftada bir ütü yapardım.
büyük temizliğimide ayda bir yapardım.
hamile kalınca haftada bir aldığımız yardımcımız yapmaya başladı tüm işlerimizi.
şimdi hamile değilim,biraz iyileşim eski tempoma dönerim yine..