dün dolabımı mis gibi yaptımFoto çekmedim tabi ki
askı almıştım da gaze geldim, normalde dağınığımdır
Işe giderken geç kalıyorum diye alttan hop diye bişeyi çeker üsttekileri de bozarım
Eşim titizdir, nizamlı durur kıyafetleri bile
bende yeni evlenicem siz koyun bana da fikir olsun :)
mesela başlık sahibi düzenli arkadasım koyabilir :)
düzenli olduğum söylenemez ama kendi dolabımı ekliyeyim :18:
oooooo çok mütavazisiniz.dolabınız gayet düzenli çekmecelere ne koyuyorsunjuz ve çantalarınızı nereye koyarsınız.
ben yeni evliyim dolayısıyla yeni çorap ve pijmalarım çok o çekmecede giyilmemiş yeni pijama ve çoraplarım var çantalarım eşimin tarafında onun dolabınada sıçradım
aynalı şifonyerimde kullandığım iç çamaşırlarım ve pijamalarım komidinimdede kullandığım çoraplarım var
günlük evde giydiğiniz eşofman ve üst tişörtlerinizi nereye koyuyosunuz .dolaba mı yoksa şifonyer mi be bi türlü yer bulamıyorum yaaa
ben mutfak dolabı ve buzdolabı düzenini merak ediyorum onlarıda paylaşalım
Konu çok hoş olmuş gerçekten.mutfak istek olmuş o nedenle hemen birkaç tane çekip koymak istedim.benim için düzen olmazsa olmazdır.düzensiz evi temiz görünmez bile.mutfakta gündelik kullandığım herşey üst dolapların ilk rafında ve alt dolaplarda.çok ıvır zıvırım yok hatta hiç yok.çünkü 6 ay önce taşındığım için kullanmadığım herşeyi tencere tabak bardak süs mobilya yorgan ne varsa ihtiyaç sahiplerine verdim.yeni evimde sadece kullandığım eşyalar olacak demiştim öylede yaptım.zaten fazladan fazladan alınan çeyizler hep pişmanlık yaratır.sonra diğer dolaplarımıda eklerim.
bu konuyu özellikle takip etcem bende düzeni çok severim gardolabımı paylaşım mutfak dolabımı tv ünitemi konsolunu ayakkabılığımıda çekip paylaşiciğim :)))))
başucu komidinizmizde birinde eşimin iç çamaşırları diğerindede benimkiler var ama ben kendiminkini çekmedim:)) herşey çok belliydi:)
plastik kutu içindekiler çorap:) ancak o şekilde düzenli durdular yoksa dağılıolardı:)
tanesini 3.5 tl ye aldım bi milyonculardan:) çok kullanışlılar:)
gardolabımın boş yeri ise bebişe ayrıldı aldıklarımı yeni yeni koymaya başladım ondan boş çok kısa bi zmanda dolcak ablaları:))))))))
Eki Görüntüle 673909 Eki Görüntüle 673910 Eki Görüntüle 673911 Eki Görüntüle 673912 Eki Görüntüle 673913
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?