- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
Supersiniz arkadaslar bütün sayfalari okudum
Ben de cok dağınık çalışırım
Bunlar benim gunluk kullandigim tencere tavalarimin dolabi :18:
Oncesi ve sonrasi
Eki Görüntüle 715927
Bana annem "yüzde yüz pamuk tabii zor ütülenir" deyip kızmıştı ben şikayetleninceOnları mesela akşam serince sabah kalkar kalkmaz ilk iş ütülemek lazım hafif nemiyle takır takır kurumadan.
İnşaallah seninki kolay ütülenen yüzde yüz pamuklardan çıkarçünkü English Home'dan bir takımım kolay ütüleniyor. Tivolyo'dan Taç'tan Karaca'dan aldığım yüzde yüz pamuklar helee fıstık gibi düzgünce serip kuruyunca da katlayıp koysam bile "ütülüyüm ki ben" diye geziyor
söz verdiğim gibi baronesss in ilk düzen fotosu geliyorrrrrrr bu dolap benim temizlik dolabım iç tasarım bana ait
Evet sadeleşme topiğinden çok şey kartım kendime:) o resim.ler ilk evlendiğin zamanlara ait:) ve çoğunu şu an günlük kullanıyorum yada elden çıkarttım:) TV ünite elden çıkarttıklarını arasında :)Sayfa 21 e geldim
Dikkatiöi çekti ne çok dolap ve eşyanız var
Sizi sanki sadeleşme topiğinden tanıyor gibiyim
Sanırım buradaki eşyalarınızı sonrasında azalttınız ..
Tv ünitenizin tam fotoğrafını yollar mısınız
Banyodaki lila aksesuarları nerden aldınız çok güzel, bu arada çok düzenlsiniz Maşallahcanlar bunlar da benim misafir banyomdan kareler cetvelciler topiğine ekledim burada da dursun
Canım yanlış konudasınNegocum dunku odev tamam. Aksam da salon daginikti ama mutfagi toparlayip yatmistim. :)
Bugunki odev icin de tamamim. Aksama yapacagim insallah
Ay simdi farkettimCanım yanlış konudasınKonu sahibi nego değil
Yok kuzum niye atsın. Bildirim almak istemeyenleri çıkarıyor benceAy simdi farkettimSabah uyku sersemi benzerlere girmisim iyi mi Nego gruptan atmasa bari bildirmedim diye uyandirdigin icin sagol
Ay yok topigin kurali yapilan isleri bildirmek de 2 gun bildirmeyen uzaklastiriliyorYok kuzum niye atsın. Bildirim almak istemeyenleri çıkarıyor bence
Ben yaptım yazmıyorum ilk paylaşıma sabah beğeni atıyorumAy yok topigin kurali yapilan isleri bildirmek de 2 gun bildirmeyen uzaklastiriliyorsen uyandirmasan ben kendi topigime yazdim sanacaktim
He ben yaziyorum valla. Unutursam da hemenn sabah uyaninca bildiriyorumBen yaptım yazmıyorum ilk paylaşıma sabah beğeni atıyorumakşam yazmayı unutuyorum çünkü
sıcacık ağır ve meşaketli tencere tencere yemek pişen mutfak değil mi bu. süslü mutfaklara bin basarDün akşam işten eve gidince aklıma geldi mutfak dolabı ve buzdolabını çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?