evinizin yerlerini nasil temizliyorsunuz

kesinlikle viledayla silmiyorum parke olduğu için iz kalabiliyor kuruduğunda. parke olmasada yine elle silmeyi tercih etmezdim çünkü detaylı incelemek isterim en ufak düşen pisliği bezle alabiliyorsun ama vileda saçı bile almıyor.

viledayla silmiyorum ama vileda uzanamadığımız yerleri silmek için iyi o kadar ama elle toz bezleriyle silmek tercihimdir

viledeyla sade su ile siliyorum kedimin alerjisi olduğu için eskiden yüzey temizleyicisi ve çamaşır suyu kullanırdım
en iyisi elle silmek ama insan sağlığı için iyi değil

ben de elle siliyorum ama acelem varsa microfiber yer paspasım var butun tozları topluyo gayet guzel de iş göruyoo

birde mop var.o da iyi oluyor,saçları,vb küçük şeyleri hep üzerine çekiyor.viledadan iyi.
aslında başka bir topicte tavsiye vardı,bu konuyla ilgili.hatta resmide vardı.bulursam eklerim linkini.

şimdi googleden baktım da ismi sweep'n moop.

ama bu marka çok pahalı.(74 tl)

büyük marketlerde var.hemde daha ucuz en fazla 15 tl dir.mop kısmı eskiyince sadece mopunu değişiyorsunuz.o da 4 tl.

çevremde kullananalar çok memnunlar.komşuma da tavsiye etmiştim.bana çok teşekkür ediyor.
eğilmeden yerleri temizliyorum hemde çok pratik diyor.

skochbright(böle mi yazılıyoki?) ın ve viledanın mop u var ikiside iyi rulo şeklinde uzun saplı süper sadece su ile herşeyi topluyo

bende scotchbrightın mopunu kullanıyorum,burda okumuştum,hemen aldım,çok memnunum,şimdiye kadar viledayla boş yere kendimi yorup zaman kaybetmişimşakkıdı

bende scotchbrightın mopunu kullanıyorum,burda okumuştum,hemen aldım,çok memnunum,şimdiye kadar viledayla boş yere kendimi yorup zaman kaybetmişimşakkıdı
gercekten ciddimisin ya bende merak ediyodum viledayi bende sevmiyorum saclari birakiyo hangi marka resmini eklermisin buraya ama marka falan yazma bana resmine bakiyim merak ettim ay supermis yaaaa

gercekten ciddimisin ya bende merak ediyodum viledayi bende sevmiyorum saclari birakiyo hangi marka resmini eklermisin buraya ama marka falan yazma bana resmine bakiyim merak ettim ay supermis yaaaa

Bende merak ettim mop derken hangisi ? ucunda püskül paspas olanlardan mı yoksa fırça şeklinde olup sünger kısmı ıslatılıp kullanılanlardan mı?

mop kullanıyorum ben de ama burda daha linl ya da resim ekliycek kadar eski değilmişim ekleyemedim o yüzden ama çok kullanışlı ıslatınca kendi sapında sıkma yeri de var çok kolay oluyo. kadınlar kulübü/ ortaya karışık /bir önerim var/ tavsiyeleriniz kısmında var link ekleyemedim kusura bakmayın ama burdan bulabilirsiniz hatta google de temizlik mopu diye arayınca 2.linkte direk kadınlar kulübündeki başlık açılıyo..

kızlar resim ekliyorum,bnmki scotcbrite çok memnunum,ben 22 liraya almıştım,ablam kipadan 16 ya görümcemde tansaştan12 liraya almış, fiyat değişiyor demekki,kesinlikle üzerinde kıl tüy bırakmıyor,ne var ne yok sıkınca kovanın içinde kalıyor,ben memnunum önerdiğim kişilerde çok memnun,deneyin bence

evet benimki de bu yedek ucunu bulmak burda biraz zor oluyo o kadar ama bir uç da bayağı kullanılıyo zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…