evinizin yerlerini nasil temizliyorsunuz

Ben de mikrofiber moplardan aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Damlacık bırakmıuor. bir de baslıgı oynak oldugundan dıs camlarımı bile rahatlıkla sildim.
xxxxxx buradan aldım. Facebook sayfalarına girip siparis verince 40 TL ye alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben çek çek işe siliyorum yerlerin suyunu çekmeye yarayan çekçek varya havluyu suda sıkıyorum yere serin iki ucunu çekçekin üzerine atın diğer kalan üyük tarafla yerleri silin aynı el ile silmiş gibi oluyor çünkü ben vileda sevmiyorum

Ewlendiğimden beri yer silmek için ne alacağımı şaşmış durumdayım .

Klasik viledadan hoşlanmıyorum , silmiyormuş gibi geliyor bana . Sıkılabilen mop ise , kuwwetli bir kol gücü gerektiriyor . Güya kolaylık sağlıyor , extra yoruluyorum .

Bir de şu düz başlıkları deneyeyim dedim ama ; arkadaşın biri ; çıkar tak , zor demiş .

Aklım karıştı iyice :44:

genelde elle silmeyi tercih ediyorum.
viledayı ben de hiç sevmiyorum. temizlemiyor gerçekten.
mop kullandım bir ara o iyiydi ama her yere ulaşamıyor.
o yüzden tekrar elle silmeye döndüm.

valla bende viledayla siliyorum ama sonra bide elimle kurulama beziyle hoopkuruluyorum anam ben pekmi güçlüyüm yaw off ama ıslak kalıyo sevmiyorum ii temizliyo vileda ama ıslak kalıyo oyüzden elimle kuruluyorum pas parlak oluyo hehey

yapma canım ya ileride onun acısı çıkar sende kurulama ben içine fabuloso koyuyprum viledanın kurusun diye cam açıyorum..

Herkese selam,

Biz de annemle önce süpürüp sonra paspası tercih edenlerdeniz.
Ancak hem süpürge hem paspas giderek bileklere zarar vermeye başladı, özellikle paspas sıkmak çok zorluyor.
Uzun zamandır Leifheit diye bir markanın Twist System temizlik setini gözümüze kestirmiştik.
Hem mop ile hem de paspas ile kullanılabiliyormuş hem,
kurulamak için sıkmaya gerek yok, sadece döndürüyorsunuz, ne kadar döndürürseniz o kadar kuruyor.
Bir dükkanda denedim ama kullanmak gibi olmadı tabii, kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?
xxxxxxxxxx
Ne dersiniz?

Ay bende klasik vileda kullaniyorum ama hic memnun degilim, hem islak birakiyor, hemde sivastiriyor sanki tozlari tam iyi temizlemiyor, her yer silisimde mecbur tekrar elle ilacla fis fis yapip siliyorum, evlenince mop alacagim sanriim

yapma canım ya ileride onun acısı çıkar sende kurulama ben içine fabuloso koyuyprum viledanın kurusun diye cam açıyorum..

öylede canımda kuruması bildiğin gibi zaman alıyor ee bende bide 2 bebiş var ikiside yürüyo durmuyolarki yerinde mecbur sildikten sonra elimle kuruluyorum(bide viledanın içine koyduğum ahşap temizleyicisinin üstündede ıslaklık bırakmaz kurulamaya gerek yoktur yazıyo diye almıştım,acaba moblar içinmi geçerli bu onlar ıslak bırakmaz sanırım paspas kadar onlardan almak lazım valla)

deterjanlı , yumuşatıcılı su hazırlayıp viledayla siliyorum. arada bir de çamaşır suyu koyuyorum yumuşatıcı yerine:94:

Viledayala siliyorumm..
Yerler için pronto yoksa dixi yüzey temizleyici..
Çokda güzel siliyorr ohh miss gibi..

Valla kovanın içine cif banyo,bol domestos ve pronto koyuyorum..

Mikrofiber bezi içine daldırıp,sıkıp siliyorum pırıl pırıl ve hijyenik oluyor..

Kuruyunca basmaya doyamıyorum..

li
Merhabalar, ben de şikayetçiydim yerlerin ıslak kalmasından ve su damlacıklarının izlerinden.
Bugun ilk kez yeni paspasımızı denedim.
Uzun süredir istiyordum zaten, kampanya başlayınca fırsat bu fırsattır, kaçmaz dedim. Üstelik de internetten sipariş ettim!

xxxxxxxxxxx
Yerde bir tane saç teli kalmadı, hiç iz de yok ve paspas yapmak artık iş değil oyun gibi!
İsteyen herkesin olsun dilerim!

Vileda tam bir çile.
Silersiniz saçı tüyü olduğu gibi yerde bırakır.
Görüntüsü de hiç hoş değil saçaklı saçaklı :)
Bu sitede gördükten sonra mop aldım.
Çok memnunum.
Domestos ve yüzey temizleyici koyduğum su ile pırıl pırıl oluyor yerler.

mop dediğiniz nedir ve nereden aldınız acaba

artık tüm marketlerde satılıyor nerdeyse cnm.
saplı ,uzun,ucunda silindir şeklinde süngerimsi ama sünger olmayan ,lastiğimsi ama lastık olmayan bir şey var:)
sapında sıkma yerı var.ucunu suya daldırıp sıkma yerınden sıkıp sılıyorsun yerleri..
mop dıye aratırsan görsellerde bulabılrısın cnm.

kızlar bende scochbrite mobumdan çok memnunum. ama birincisi kırıldı. 2. ye aldım yine kırıldı. hep bana mı denk geldi. 1 senenin içinde oldu bunlar. bu sefer viledanın mobunu aldım. o da sert biraz diğeri kadar kaymıyor yerde.sanırım suyunu çok sıkıyor anında kuruyor. o yüzden yerde zor hareket ediyor sanırım.

ben cam falan açamıyorum ya yerleri silince.bir toz tanesi gelip yapışacak diye aklım gidiyor.manyak mıyım ne b

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…