evinizin yerlerini nasil temizliyorsunuz

Heh işte bende bundan var aynı marka ama kullanmayı beceremedim bir türlü, parke zemini çok ıslak bıraktı vazgeçtim, bir de rahat hareket etmedi zeminde sanki

pazardan bez vileda aldım yeni çıkmış.
aynı bez ama sopasıyla siliyosun yeri.
suda renk salmıyor.fiyatı da uygun.
iplik saçaklı viledalar çıkarmıyor yerdeki kiri :umursamaz:
detarjancıda belki bulabilirsin.

Mop artı loc (temizlik sıvısı olarak)
Ama mop bu silindir olanlardan değil
İkiye katlanarak suyunu sıkanlardan
Silindir olanı sevmedim kullanılışını
Ne el nede assslaaaa vileda
Vileda halaa nasıl reklam yapıyor bilmem

ben viledanın iyi sildiğinin hiç düşünmüyorum
ben hafta bi kere mopla silerim diğer 2 gün el ile silerim
:hulya:

Bende "Leifheit"´ten bu ürünü almayi düsünüyorum gelecek ay..fiyati biraz tuzlu oldugu icin biraz daha sabir etmem gerek..!

ben vileda ve yumuşacık mikrofiber paspas kullanıyorum evimin heryeri laminant ama inanın kızlar mikrofiber paspas harikalar yaratıyor herkese tavsiye ederim

ben çok sık süpürdüğüm için yerlerde saç kıl yada yoz çok olmuyor o yüzden viledayla siliyorum suyumun içine de mutlaka çamaşır suyu ve kokulu bir deterjan atıyorum iyi süpürdükten sonra viledayla silince hiç birşey kalmıyor yerlerde ama dip köşe yerleri elimde bezle alıyorum arada ...

ben de mikrofiber paspar kullanıyorum kuru olarak.o bütün tozu,saçı herşeyi topluyor.daha sonra h2o mopum var.buharla yerleri silen alet.tertemiz oluyor.ve çok kolay.

ay bu mop ney çok merak ettim resim eklenmiş ama göremedim. biri bi zahmet link bari verebilirmi

ben elimle silmiyorum...mikrofiber yer bezi ve aparatı var ya onunla siliyorum...ardından parkede silme izleri kalmışsa hemen üzerinden mopla geçiyorum...miss gibi oluyor...ama süpürgelik kısımlarını mutlaka elimle alıyorum...bir de prontoyla değil uzayla siliyorum...pronto daha çok iz yapıyor parkede...uzay kıyasla hem daha parlak hem daha az iz bırakıyor...tecrübe edilmiştir:)

Son düzenleme:
tşk ederim canım mopun ayrı bir kovasıda vardır sanırım.nasıl kullanılıyor acep.viledadan temizlik açısından farkı nedir.71:

ayrı kovası yok galiba canım. zaten gerek de yok ayrı kovaya :) bir leğen bile işini görür.
resimde uç kısmın sopaya birleştiği yerde tutmaya kolu var canım. kovaya daldırdıktan sonra o kolu yukarı doğru çekiyorsun. sıkıp suyunu akıtıyor.
viledadan farkı daha iyi temizliyor bence çünkü toz tüy kir kırıntıya kadar en ufak şeyleri daha iyi çekiyor. yapışıyor sanki :) yerleri ıslak gibi bırakmıyor.
ama kötü bir yanı var. sanki o sünger çabuk yıpranıyor gibi geldi bana.
yinede tavsiye ederim bi dene.

kızlar dün aldım mop scotchbrite ınkini.Deneyeceğim bakalım :) odalarımın yerleri tahta ama iyi siler diye umuyorum.En kötü ihtimalle balkon mutfak tuvalet banyo marley.Duvarların da silindiğini duydum banyomun ve tuvaletimin duvarları için kullanırım olmadı.Memnun kalırım umarım.Önceden içime sinmese de vileda ile siliyordum evim çok büyük ve zaten 7 aylık evliyim diye hiç yere oturup silmemiştim

Ben bu yuvarlak olanın kullanımın beğenmemiştim
Belki benim o aldığım güzel değildi Bilemiyorum
Çok güzel sıkmıyordu Katlayarak sıkan aha hoşuma gidiyor
Evet süngeri zamanla yıpranınca sulu kalabiliyor biraz
Ama keisnlikle viledadan çoook çok ii
herhalde bi 5 senedir fln mop kullanıyoruz

kizlar $u mop tan ben 2,5 sene kullandim gayette memnun kaldim taki kulpu kirilana dek :26: fakat koltuk ve yatak altlarini mop ile silemiyordum.. $imdi vileda aldim pek memnun degilim çunku mop kadar yerlerdeki pisligi almiyor.. once supurgeyle geçiyorum bi guzel sonra vileda ya kokulu sabun dokup heryeri bi guzel siliyorum

Yerlerim parke, cilaları bozuk ama kiracıyım ev sahibine yük yapamam.
Ben önce elektrik süpürgesiyle alıyorum sonrasında viledayla
hiç saç falan kalmıyor, leke iz kalmıyor
viledanın içinede ne denk gelirse
bulaşık deterjanı, sıvı savun veya ıslak zemin ise cif katkılı çamaşır suyu

bundan bizdede vardı ama hiç memnun kalmayıp kaldırmıştık dolaba.. hep aynı yönde çekmek gerekiyo, birde sık sık gidip çeşme altında akıtmak gerekiyo diye zor gelmişti bize.. bizmi yanlış kullandıkki acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…