evinizin yerlerini nasil temizliyorsunuz

bende pedallı mor kovası olan 360 derece döner başlığı olan paspastan kullanıyorum hatta öneriler kısmında resmi de vardı çok çok memnunum...

PapiBJK hep aynı yönde çekmek gerekmez
Bilakis çokta güzel ileir geri silinir
Genelde otarafa bu tarafa atmaz takılan üzerinde kalır
Zaten temzilikte en mntıklısı önce süpürüp sonra silmek
Yıkama işlemi içinde bir kova olmalı
Mesela biz vileda kovasını kullanıyoruz

viledayla sağa sola sallaya sallaya sildiğim için elim öyle alışmış sanırım bunda sağ sol yapılmıyo diye becerememiş olabilirim :) yerleri önce süpürüp sonra sildiğimiz için kalıntı bırakma sorunu olmuyoda, sadece ileri geri hareket yaparak silmeye kalkınca uzun sürüyo daha çok uğraştırıyo gibi gelmişti bize :) neyse evlendiğim zaman bi tane edinsem iyi olcak galiba, bu kadar övgü aldığına göre vardır bi hikmeti, kullana kullana öğrenirim elbet :)

bende mop kullanıyorum .klasik viledaya göre çok çok iyi temizliyor fakat viledaya göre tek eksisi bence her yere ,köşe bucak rahat girip çıkamıyor olması. o yüzden bazı yerler el ile takviye silme işlemi istiyor..

benim tercihim vileda.vallahi eğilipte silemem yerleri..bu arada bingo fresh bebeğimin dünyasını denemenizi öneririm.çokk güzel kokuyor uzun sürede kalıyor

Ben önce güzelce süpürüyorum, sonra viledayla siliyorum suyun içine marc koyuyorum, sonra da Scotch-Brite mikrofiber paspasla kuruluyorum yerlerim laminant mis gibi oluyo valla

Bende ortadan ikiye katlanan Mop kullandım halada kullanıyorum ama ömrü bitiyor fakat heryerde bu rulo şeklinde olan moplar var ... Bu ortadan katlananı nerden bulabiliriz ? adı markasıda yok ürün üzerinde etiketi silinmiş bunu kullandıkdan sonra Rulo biraz basit geldi bana iyi sıkmıyor sanki süngeri

Evet bencede katlanan kadar güzel sıkmıyor
Ben katlananı 2-3 ay önce bauhaus dan 25 e gibi bi fiyata almıştım
Dün Göztepede bi markette gördüm fiyatı 16 tl idi

Bee mop diye ortadan katlanan cinsten bir mop um var. 4-5 senedir kullanıyorum, ucunu bir kere değiştirdim. Fiyat olarak diğer mop ların belki 3 katı falan ama kullanım süresi diğerleriyle kıyaslanmayacak kadar uzun. Uçtaki parça doğal süngere benziyor.

İstanbul Kanyon da bir mağazadan almıştım, başka bir yerde de görmedim. Bulursaniz, paraya kıyın alın derim.

Yer , özellikle parke temizliği için kesinlikle mikrofiber paspas kullanmanızı öneririm.
Özellikle parkelerde ayak izi , terlik izi mutlaka ki çok rahatsz edici oluyor. Hergün silip parlatılması gerekiyor.
Günlük temizlik için şöyle bir yöntem buldum.
Öncelikle elektirikli süpürgeyle yerleri süpürüp (saç vb. şeyler için)
Fısfıslı bir şişeye koyduğum parke temizleyicisini (sulandırılmış) parkelere püskürtüyorum ve mikrofiber paspasla bastırarak hem kurutup hem temizliyorum. Çok pratik ve elle silmek kadar hijyenik .
Paspas istenilirse elde istenilirse makineda yıkanabiliyor, ben bir tanede yedek bulunduruyorum. (duvar silmek içinde çok etkili) kolay gelsin :)

Evet bencede katlanan kadar güzel sıkmıyor
Ben katlananı 2-3 ay önce bauhaus dan 25 e gibi bi fiyata almıştım
Dün Göztepede bi markette gördüm fiyatı 16 tl idi

Ozaman bende gideyim ya bauhaus a hatta CevahirAVM yakın bana KOÇTAŞ da vardır belki :) sağol

Kızlar benden size bi öneri....Bana dua edeceksiniz
Rahmetli annem bana havlu vileda almış komşumuz satıyormuş büyük ihtimal evde yapılmış ama harika ötesi bişey...
Gerekli malzemeler:
Vileda sopası(milyoncularda bile var)
Havlu

Havluyu ortadan tutun vileda sopasına dikin yada bağlayın onunla silin harika bişey yaaa eğer merak ediyorsanız fotosunu eklerim..

viledayla mi yoksa elinizlemi siliyosunuz yoksa daha farkli metodlariniz varmi bekliyorum arkadaslar...

canım ben viledayla siliyorum. biobellinda temizlik ürünlerinden genel temizlik ürününün 1 kapağını 1 su bardağı kaynar suda çözdürüp 1 vileda dolusu suya ekliyorum. hem parkede hem fayas temizliğinde kullanıyorum. denemeni tavsiye ediyorum. fayanslarda da parkelerde de harika sonuç veriyor asla iz kalmıyor. yüzeyler granit gibi oluyor adeta.ürün edinmekte yardımcı olurum ben sana özelime mesaj yollaman yeterli. sevgiler

ben vileda ile hemencecik siliyorum ama büyük bi temizlise tabiki kırıyorum dizleri alıyorum kovamı siliyorum...

once evı süpürürüm sonra da vıleda ıle bır guzel sılerım sonra da bı bez ıle kurularım..

vıledanın ıcıne de ne bulursam eklerım ,

genelde domestos ve bıngo softun lovely yer sılıcısı ..

yıllarca vileda şaçaklı gibi duran paspası kullandım.bir ara düz olan üstek ireismde de olanı kullandım.onunda bezini yıka geri tak zoruma gitti.
şimdi tekrar mopa döndüm.en azından vileda gibi kıl bırakmıyor.ben ortadan katlananı değil,iki yuvarlak merdane arasında sıkılanı tercih ediyorum.en pratiği mop bence.

mop en rahat ve en temizi bence cok ıyı temızlıyor ne var ne yoksa topluyor tabıkı elle silmek kadar temız olmaz ama dıgerlerıne gore cok cok ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…