evinizin yerlerini nasil temizliyorsunuz

scotch-brite mop rulo paspas bence tek kelimeyle harika şiddetle tavsiye ediyorum piyasa fiyatı 25 30 civarı ben migrostan yarı fiyatına almıştım ama kampanya vardı iyiki de almışım kovaya çamaşır suyunu döküyorum ohhh yıka sık miss gibi ne elle ne tüy bırakan dandik paspaslar ne uğraşacağım mop a giden param helal olsun ama eğer kampanya bulursanız yedek uçlardan alın derim zira piyasada o da 10 tl civarı kolay gelsin

ben mop setin içine biraz yüzey temizleyici biraz çamaşır suyu koyuyorum temizliyorum işte öyle elle asla silemem yani benim temizlik mop setim vileda ama bide schochbrite ı deniyim bakim

katılıyorum arkadaşım.

Ablam almış anneme..bigün annemlerde temizliğine yardım ettim anammmm etmez olaydım yerleri silmek bu ürünle bir işkence..kesinlikle 5dakikalık işimi 1 saate yaptım zaten enson annem el attı..annem memnun gibi
şikayetini duymadım ama ben kesinlikle evime sokmam..

ben klasik vilada kullanıyorum,nekadar temizliyor tartışılr ama çamaşır suyu ilave ediyorum benim içim rahat
zaten çalışan bayanım,temizlikte prartik olmak zorundayım...rulo hızımı düşürüyor asla almam..

Son düzenleme:
bunun üstüne temizlik mop u tanimam yerde hicbir sey birakmiyor elle silmenize gerek kalmiyor her yeri ter temiz yapiyor...

ben banyo ve mutfak, yani fayans tarzı yerlerde cif tüm yüzeyler kullanıyorum. çok kullanışlı ve ekonomik oldugu için kullanmaya başladım. yalnız sulandırmak gerekiyor birkapak cife 5lt su koyun yazıyor zaten. durulamaya gerek kalmadan mis gibi oluyor gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…