evisar marka nasıldır

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
arkadaslar evisar marka nevvresim takımı gordum çift kişilk 50 lira ranforce guzel gorunuyor %100 pamuk dıyor almalı mıyım?

PS: morhipo da outlet ev tekstil bolumunde cıft kısılık evisar(sarev) 50 hobby 57 idi 2 tane evisar 1 tane hobby aldım umarım ıyı etmisimdir :)

Son düzenleme:
Canım senin english homeden aldığn masa örtüsü setinde neler var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım nası memnun kaldnmı evisardan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet elime ulaştı çok guzeller zaten sarar ın ürünü olan sarev grubunun markasıymış. öyle yazıyor.
kullanamadım henüz ceyızlık oldugu icin ama %100 pamuk ve cekmezlik garantisi olan bi kumaş. yanlız bunda solmama garantısı yok. sarevın ürünleri biraz daha pahalı ve onların bi cogunda solmama garantısı de var.
ancak fıyatı cok uygun %100 pamuk ve kalıtelı urunler.

english home dan sadece masa ortusu aldım. dantel güpür gibi. gorur gormez aşık oldum. 40 liraydı %50 ındırım vardı. 12 kısılık yemek masalarına uygun buyuklukteydı.

aynı güpüründen peceteleri vardı onlar da 8 liraydı tanesi.

Son düzenleme:
evisar ın nevresim takımlarını ben de merak ediyorum. internetten sipariş ettim elime ulaşmadı henüz. çeyizim için aldım ben de. kullananlar paylaşırsa düşüncelerini çok memnun olurum.

ürünler elime ulaştı. gayet güzeller. tabi henüz kullanmadım. kullanınca son durumu aktarırım inş.

ürünler elime ulaştı. gayet güzeller. tabi henüz kullanmadım. kullanınca son durumu aktarırım inş.

ürünleri kullandınmı yıkadınmı hiç?bir sorun varmı bende çeyizim için almayı düşünüyorum ama hangi marka nevresim takımı almalıyım bilemiyorum. hem biraz fiyatları uygun olsun istiyorum hemde bir yıkamayla renginin solmasını veya çekmesini istemiyorum.lütfen yardımcı olabilecek birisi varsa yardım etsin hangi marka nevresim takımları hem solmuyor hemde çekmiyor?

ürünleri kullandınmı yıkadınmı hiç?bir sorun varmı bende çeyizim için almayı düşünüyorum ama hangi marka nevresim takımı almalıyım bilemiyorum. hem biraz fiyatları uygun olsun istiyorum hemde bir yıkamayla renginin solmasını veya çekmesini istemiyorum.lütfen yardımcı olabilecek birisi varsa yardım etsin hangi marka nevresim takımları hem solmuyor hemde çekmiyor?
cnm, ben de çeyizim için aldım. ama tek kişilik olan birini açtım, kullanıyorum şuan. kullanmadan önce şöyle bi suya batırıp çıkardım, kurudu ütüledim serdim yatağıma şimdilik sorun yok. ama makineye atıp yıkadıktan sonra nasıl olur bilmiyorum.
bi de ben soley den nevresim takımı aldım. o da çeyizime . satıcı garanti verdi. solma çekme olursa getir dedi.

Back
X