- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
Cevap için çok teşekkür ederim Allah dileyem herkese nasip etsin malesef her hamileliğim burnumdan geldiBöyle insanlarla başa çıkamazsınız. Hamileymişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. Mümkün mertebe görmemeye çalışın gerekirse engelleyin derim ben. Çünki size de yazık bu stresle karnınızdaki bebeğe de yazık.
zor zamanlarınızda yanınızda olmamaları ama eşinizin bunları görmüyor oluşu evet sinir bozucu ama bişey yapamazsınız malesef.
Su kaynanalar ne diye sosyal medya kullanir ki?
Ayip etmis ama. Ben olsam gosterirdim. Hatta kendim hesap sorardim kaynanama. Ne hakla beni orda burda paylasiyosun derdim. Ne bicim laf oyle yazdigin derdim.Isterlerse kotu desinler bana. Kaynana daha kotu yani. O ne bicim paylasim oyle. Bi de fotografinizi paylasmis. Hani sadece yaziyi paylassa neyse. Ne ayip.
Takipleşmiyoruz da görenler söylüyor gönderiyor eminim paylaştığı çoğu şeyden haberim yokturKaynanayi sosyal medyada takip etmezdim
Valla siz bilirsiniz ama ben coktan haddini bildirmistim. Anneye saygi da bir yere kadar.Gerçekten belli bir yaş üstü insanlar sosyal medya kullanmamalı:) hep gönderme hep laf sokma:)
Takipleşmiyoruz da görenler söylüyor gönderiyor eminim paylaştığı çoğu şeyden haberim yoktur
Ben olsam soylerdim. Neden eşimden saklayayim ki.
Kadin oyle bir paylasim yapmadan once dusunmeliydi.
Ben sizin yerinize olsam kv ile de konusur, derdinin ne oldugunu sorardim.
Ustu kapali gondermeleri bos verin de, bu direk acik acik ya. Ben soylerdim. Oyle sikayet gibi degil de, bak bugun ne gordum, cok uzuldum diye. Tek kelime hakklarinda kotu konusmayin, sadece kendi uzuntunuzu belirtin. Bence bilsin esiniz. Oyle sinsi sinsi hamile kadina laf sokmalar falan. Ne işsizlik yarab.
Gerçekten belli bir yaş üstü insanlar sosyal medya kullanmamalı:) hep gönderme hep laf sokma:)
Takipleşmiyoruz da görenler söylüyor gönderiyor eminim paylaştığı çoğu şeyden haberim yoktur
O zaman kv ile hic muhattap olmayin. Zaten hamilesiniz, bir de boyle zor insanlarla ugrasmayin. Esinize soyleyin ama.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kv üç aylık evli iken görümcrmi davet ettiğimde abinin evine gitme gelinin bir eşyası kaybolur sana hırsız muamelesi yapar demiş kulağıma geldi dığruymuş bunun hesabını sorduğumda dahi ben kötü oldum o nedenle akıl danışmak istedim bu konuda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?