Evladım var de evlenene kadar

Oyle bır yazı paylassa sallamam ama benım esımın ve cocuklarımın oldugu resmı paylasıp altına o yazıyı yazarsa olay cıkarırım esıme gosterırımde saydırırmda eger oglunaysa o laf gıtsın oglunu tek paylassın bı zahmet. Zaten kotu gelın demısler goster esıne hıc degılse bosyere demesınler. Ben kotuusem gorusmeyın benımle derım olur bıter

Aslında imkanınız olacak mahkemeye vereceksiniz aklı başına gelsin. Çok ayıp bir davranış.

Hey Allahım çok büyük hakları varmış gibi şöyle konuşmaları yokmu sizde onun resmini paylaşın anne var annecik var yazin
Aslında imkanınız olacak mahkemeye vereceksiniz aklı başına gelsin. Çok ayıp bir davranış.
Sende çocuklarının fotoğrafını paylaş
Altına da yorum döşe

cevaplarınız içim teşekkür ederim arkadaşlar

Tepkisi ne oldu?
Çok üzüldüm üzerime gelme dedi ben de Tamam dedim bir daha da konuşmadık ha ben bir De bundan sonra ailenden maddi yardım isteme ilerde onun da lafı olur dedim.. istediği yardım da çok değil 100 lira filan istiyor doğalgaza yetişemeyince doğalgazı hemen kesiyorlar ya kesilmesin diye

Umarım durumun sorumlusu olarak sizi görmez. Sessizliği sanki ailesini haklı görme tavrı gibi geldi.

Çoktan söylemiştim, göstermiştim hatta.
Saygı evet gerekli ama sınırı aşmış. İnsan kendi çocuğunun ailesini aleni paylaşıp da kötülemez

Çoktan söylemiştim, göstermiştim hatta.
Saygı evet gerekli ama sınırı aşmış. İnsan kendi çocuğunun ailesini aleni paylaşıp da kötülemez

en kırıcı olan da bu zaten demek ki akraba içinde anlatılıyor her şey oysaki biz kol kırılır yen içinde kalır deriz öyle değil mi

en kırıcı olan da bu zaten demek ki akraba içinde anlatılıyor her şey oysaki biz kol kırılır yen içinde kalır deriz öyle değil mi
Siz öyle dersiniz ama işte bazıları orda burda sürekli dedikodu yapar, bundan keyif alır maalesef

Ugrasmaya degmez. Siz yuvanizda mutlu olun yeter. O paylassin paylassin dursun.
Ben olsam paylasimini begenirdim. Bu belki onu daha da sinir eder.
Bu çok doğru bir hamle.
İki yıl kadar önce, patronumun ablası,
sosyal medyada alt mesaj olarak bana dokundurma yapan genel bir paylaşım yaptı, ben de paylaşımını beğenip, altına 'çok haklısınız, katılıyorum' anlamına gelen bir yorum yaptım, iki-üç dk sonra paylaşımı kaldırdı.
Bir daha da bana hiç bulaşmadı.

Bu konuya gelirsek ben ekran görüntüsü alıp eşime gösterirdim.
Göstersem mi?Diye düşünenleri de hiç anlayamıyorum.
Eşimle aramda gizli-saklı, ikircikli işler-konular olmaz.
Benim ailem ona saygısızlık yapsa o da bana rahatça aktarıp sitem edebilir, ikimiz de gereğini yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…