Evladım

Prenses Polyanna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
53
19
8
39
merhaba kadınlar kulübü üyeleri bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim oğlum 17 yaşında çok sorunlu bir çocukluk geçirdi babasından çok şiddet gördü engel olamıyordum belli yaştan sonra eve almak istemedi oğlumu evden kovuyordu bu arada kendi öz oğlu.sırf onun için işe girip çalışmaya başladım ancak sorunları ile başa çıkamıyorum . şiddete eğilimli sürekli kavgaya karışıyor birilerinin canını yakıyor . yaptığı şeyin yanlış olduğunu ona kavratamıyorum. yaşı tutmamasına rağmen araba kullanmak için çok ısrar ediyor . onun için ne yapabilirim. konuyu başka bir bölüme açmıştım tavsiye üzerine buraya taşıdım herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

Babasından şiddet görmüş bir çocuğun da şiddete meyilli olması çok normal.
Psikolojik destek aldı mi ?

Oğlunun durumuna çok üzüldüm benim de oğlum o yaşlarda.
Sevgisiz büyüyen ve şiddete maruz kalan bir çocuk olarak davranışları beni şaşırtmadı.
(Egitimciyim)
Ne yazık ki geçmişin izlerini silmek çok kolay değil.
Üzerine ergenlik de eklenince işlerin hepten karıştığını tahmin edebiliyorum.
Oglunuzun uzman yardımı alması iyi olur, imkanınız varsa psikolojik destek aldırın.

Psikolojik destek alın
Ha hala o babayla bir aradaysa bunun ne kadar faydası olur bilmiyorum..
Zamanında susmasaydın şiddete keşke.

herkese cevap yazmaya çalışacağım eşimden boşanmadım yada beceremedim . en sonunda boşanmaya kalktığımda kendimi öldürürüm dedi . fiziksel şiddet artık göstermezse de psikolojik olarak baba sevgisi de göstermiyor bulunduğum ortamda artık hiç bir şeyin içinden çıkamaz hale geldim çocuğumuda alıp başka ile gitmek istiyorum mümkün olmadı çocuğun karıştığı olaylardan benimde can güvenliğim tehlikede ölmezsek Ankarada bir doktor tavsiyesi istiyorum

Büyük konuşmayayım diyorum ama Çocuğumu evden kovan adamın ümüğünü sıkarım. Ne demek kovuyordu dövüyordu engel olamıyordum.
o sırada elimi kolumu bağlayan bir durumla karşı karşıya kaldım kimse açık ve net bir şey söylemiyordu her şey sessiz film gibiydi neyin ne olduğunu anladığımda iş işten geçmişti . en yakınlarımdan bile desteği bırakın kötülük gördüm annemde dahil .olaylar karmakarışık . şu an çocuğum için ne yapabilirim ona bakıyorum

Allah yardımcınız olsun tabi ki o anki şartları bilemeyiz.
Ama araba sevdası her erkek çocuğunda var çok çok abartılı ise gerekirse arabayı satın ne bileyim anahtarı saklayın gece gündüz.

Tabi en başta psikolog. Çünkü en mülayim çocuk bile o yaşlarda çıldırıyor.

Keşke yapsaydı dediğini dicem ama çok vicdansız görünmek istemiyorum.
Hem böylece kendini bu dünyadan temizleyerek iki hayatı kurtarmış olurdu.

babamdan hic fiziki siddet gormedim alkolik bir adamdi yurt disindan ben 17 yasimdayken geldi sadece 5 sene gecirdik zehir gibi bir 5 sene
bir gun annemi alip avukata goturdum bosasin diye bosamadi soyledigi her sozu yaptigi herseyi unuttumda bir tek annemin bosanmamasini sindiremedim bir tek bunu yediremiyorum kendime degil bir bin tane psikologada gitsem bunu aklimin bir kosesine yazdim bana git kendini sat bile diyen adami nasil bosamaz hala anlamadim
bosan ablacim bosan cocugun icin bir sey yapmak istiyorsan once cocugun icin o adami sildigini cocuguna gosterde ici sogusun cocugun biraz
baba zaten baba degil anada kilini kipirdatmiyor burdan gordugum tek sey bu

boşanırsam her şey daha kötü olur diye düşündüm özellikle oğlum için ama yine iyi olmadı. çocuğun yaşadığı hayatın bir sokak çocuğundan farkı yoktu hiç bir şey yapamadım belki kabullendim işe girince aklım başıma geldi . Ona bir şey olursa yaşamak istemiyorum

daha kötü ne olabilirdiki oglunuza
siz kabullenmissiniz ama oglunuz kabullenememis maalesed tek kisilik dusunmussunuz oglunuza sordunuzmu hic senin icin ne yapabilirim diye bence hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…